prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 maca
Situacija je vedno bila in vedno bo, LoniM. In to - ta prava situacija in pravi trenutek, da pretegnemo tačke.

Pridem, se vidimo na eni penzionistični varianti.
Uporabniški avatar
 Loni
Aye aye sir oziroma madame, v popolni bojni opremi - in v polžjem tempu.
 spela*
Mene danes žal ne bo. Se ne počutim najbolje, pa bom danes tek spustila.
Uporabniški avatar
 Loni
Evo, se je splačalo it strest lenobo dol, na koncu sem se imela prav fajn, še ena nova deklica je prišla, tempo je bil čvekalen, malce je bilo celo polžjega vlečenja (morda me pa vzamejo nazaj med polžke), ma komu mar. Polovica govorjenja je bila itak namenjena Nabrežini, z Maco sva še Iga Grudna recitirali, primorski duši, kaj čmo.

SINKU

V Nabrežini blizu Trsta
se tvoj oče je rodil:
Kjer je v morju skala čvrsta,
se po produ je podil,
v zimi z burjo se boril.

V šolo hodil je v Gorico,
ko prihajal je domov,
vozil se je z jadrnico,
z ribiči veslal na lov
tja do istrskih bregov.

Dnevi so prišli temačni,
takšnih ni še videl svet:
mrki tujci v dobi mračni
so teptali kraški cvet
petindvajset strašnih let.

Naj kdor koli kdaj te vpraša,
kdo živi na zemlji tej,
vedi: zemlja ta je naša,
tvoji dedi spijo v njej,
zanjo bori se naprej!
 Janazaspana
Živjo

A jutri bo Golada? Pa v kakšnem tempu bo?
Sprašujem, ker bo mogoče z mano ena punca, ki ji bo to prvi daljši pooperativni tek in ni prepričana, kako bo z naporom. Po mojem bo itak zbezlala naprej.
 luzr
Golada ni primerna za prvi daljši postoperativni tek. Razen, če bosta tekli v tempu, ki sva ga imela midva zadnjič.
Resnično se mi zdi neportrebno forsirati. Če pa vaju bo kdo pripravljen spremljati se bo oglasil. Jaz žal ne morem ob tisti uri.

Običajno rabijo Goladarji 55 do 75 minut za približno 9 km. Tisti hitrejši so asocialni. Mi, ki rabimo več kot uro in pol pa izobčeni.
 Janazaspana
luzr napisal/-a:Golada ni primerna za prvi daljši postoperativni tek. Razen, če bosta tekli v tempu, ki sva ga imela midva zadnjič.

Operacijo je imela 3 tedne nazaj, niso je pa ravno pol stran odrezali, zato tudi sprašujem, kdo bo tam oziroma kakšen bo tempo. Povrh vsega z žensko še nikoli nisem tekla, zato ne vem v kakšni formi je, vem pa, da se s športom kar precej ukvarja. Če ne jo bova pa ubrali kje drugje, kjer jaz poznam pot.

luzr napisal/-a:Običajno rabijo Goladarji 55 do 75 minut za približno 9 km. Tisti hitrejši so asocialni. Mi, ki rabimo več kot uro in pol pa izobčeni.

Mi nismo izobčeni, ampak hiper socialni, izmenjujemo izkušnje, izvajamo primerjalne študije psov in tekačev, šimfamo čez sosede, spravljamo v smeh nasproti prihajajoče tekače, kričmo za njimi nespodobnosti, tečemo na napačni strani proge, ne razumemo, kaj je to links, predvsem pa vse ovohamo.
Uporabniški avatar
 Loni
luzr napisal/-a: Običajno rabijo Goladarji 55 do 75 minut za približno 9 km. Tisti hitrejši so asocialni. Mi, ki rabimo več kot uro in pol pa izobčeni.

Zdaj pa res ne vem, kam pašem. A danes kdo pride :?:
Uporabniški avatar
 Laufer
:lol: med slinavce sigurno ne :rol:

Pridem vas pogledat na analizo :oops:
 spela*
LoniM napisal/-a:
luzr napisal/-a: Običajno rabijo Goladarji 55 do 75 minut za približno 9 km. Tisti hitrejši so asocialni. Mi, ki rabimo več kot uro in pol pa izobčeni.

Zdaj pa res ne vem, kam pašem. A danes kdo pride :?:

Pridem ob 18h, če le ne pride kaj vmes.

Za zdaj še brez namena, da bi se prištevala k asocialnim. Oziroma ... želja je že, ampak bo treba za to še nekaj časa trenirati. :lol:

Laufer, ti pa zadnje čase samo na analize hodiš. A za maraton si skrivaj treniral?
Nazadnje spremenil spela*, dne 09 Okt 2008, 13:28, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 Laufer
spela* napisal/-a:Laufer, ti pa zadnje čase samo na analize hodiš. A za maraton si skrivaj treniral?

:cry: moram počivati, da vidim kaj bo z nogo :evil:
Uporabniški avatar
 Loni
maj napisal/-a:Pridem ob 18h ziher. Razen če ne pridem. :D

Glede na moje fizično stanje (beri prenažiranje ob rojstnem dnevu v službi, ne mojem), bolj švoh kaže z mojo prisotnostjo.
Uporabniški avatar
 Laufer
Kaj je zdaj to, ali bom sam sebe jebel v cilju :roll:
  • 1
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA