Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 PUHKO
Nism štromar, ga pa prodajam. :lol:
 Nataša
PUHKO napisal/-a:Nism štromar, ga pa prodajam. :lol:

a štromarja? kok pa stane? :D
Uporabniški avatar
 Tjas
Maxy hvala :)

Srečno in uspešno tudi tebi! Na kakšen sprostitveni tek vmes pa le pojdi!

Jaz po moje čist brez tega (kljub temu, da bom čist brez časa) ne bom mogla bit dolgo.
Uporabniški avatar
 alasska
garni napisal/-a:Pesjanar z dušo in telesom :D
P.S. Glej sličico levo.....

Garni a lahko bolj natančno opredeliš svoj poklic :? . Za pesjanarja se mam tud sama (glej mojo slikco), po poklicu pa to nažalost :cry: nisem.

LP :wink:
Uporabniški avatar
 bla_k
Vzgojitelj predšolskih otrok.
Poleg tekanja ki si ga bolj ali manj redno privoščim po službi je tu še tekanje med službo. No, so bolj intervali... :shock:
Uporabniški avatar
 hansol
garni napisal/-a:Pesjanar z dušo in telesom :D
P.S. Glej sličico levo.....

Garni, a tud laufaš kdaj s svojim/svojo kužatom/kužiko?
Koliko km ?
Uporabniški avatar
 Cormi
mojcej77 napisal/-a:Po poklicu sem dipl.socialna delavka (zaenkrat), trenutno pa sem zaposlena v Kriznem centru za mlade kot strokovna delavka.
Če me bo kdaj zadovoljstvo v tej službi minilo, bom šla za slaščičarko :D.
V piškotke bom skrivala impresije ;).

lp,

m

midve imava pa nekaj skupnega :D dopoldne dipl.socialna delavka, za hobi pa pečem (in tečem... :wink: ).
Uporabniški avatar
 mojcej77
Cormi napisal/-a:
mojcej77 napisal/-a:Po poklicu sem dipl.socialna delavka (zaenkrat), trenutno pa sem zaposlena v Kriznem centru za mlade kot strokovna delavka.
Če me bo kdaj zadovoljstvo v tej službi minilo, bom šla za slaščičarko :D.
V piškotke bom skrivala impresije ;).

lp,

m

midve imava pa nekaj skupnega :D dopoldne dipl.socialna delavka, za hobi pa pečem (in tečem... :wink: ).

A bejž, no? :D
 greh29
TV snemalec;v službi tekam s 10kg-sko kamero,pred službo pa brez nje... :lol:
 orlytm
Ekonomski tehnik, ki je zgrešu poklic vendar imel na koncu srečo in se našel kot vodja tehnične službe v podjetju z 150+ računalniki, hkrati pa sodelavec v marketingu kot grafični oblikovalec :)

čas za tek? Vedno se najde! Vzamem ga na silo, če drugač ne gre.
Uporabniški avatar
 PUHKO
Nataša napisal/-a:
PUHKO napisal/-a:Nism štromar, ga pa prodajam. :lol:

a štromarja? kok pa stane? :D

Ne ne...samo štrom prodajam :D Štromarja lohka edin v najem dam :o
Uporabniški avatar
 teka-teka
Sem univ. dipl. šivilija (FNT-VII). Tekstilstvo je v k..., iz tega sledi, da se me veselo otepajo na različnih razpisih in če tako pomislim, sem delala že marsikaj 8) Iz obupa delam še magisterij oz. končujem :oops: ...

Tečem 3 x tedensko, z varstvom maltretiram mojo mamo, otrokovega očeta itd.

Če bi imela možnosti, bi se najbolje počutila kot oskrbnica kake koče nekje bogu za hrbtom, visoko v hribih, kamor najbolj pašem.

Ker pa odgovornost do malega bitja terja drugačno življenje, se cepini prašijo v kotu. :D
Uporabniški avatar
 pementos
Po izobrazbi sem fizik, delam kot računalniški inženir. Imam dva otroka in tečem takrat, ko utegnem, ponavadi zvečer tako da lahko uživam z družina. To pomeni trikrat-štirikrat na teden.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
teka-teka napisal/-a:Sem univ. dipl. šivilija (FNT-VII). Tekstilstvo je v k..., iz tega sledi, da se me veselo otepajo na različnih razpisih in če tako pomislim, sem delala že marsikaj 8) Iz obupa delam še magisterij oz. končujem :oops: ...

Tečem 3 x tedensko, z varstvom maltretiram mojo mamo, otrokovega očeta itd.

Če bi imela možnosti, bi se najbolje počutila kot oskrbnica kake koče nekje bogu za hrbtom, visoko v hribih, kamor najbolj pašem.

Ker pa odgovornost do malega bitja terja drugačno življenje, se cepini prašijo v kotu. :D

a mogoče berem mojo zgodbo? :roll:

- najprej sem študirala (beri: hodila na faks :oops: ) na FNT, nakar se mi je posvetilo, da iz te moke ne bo kruha, se "preusmerila" na malo bolj obetajoče področje - informatiko :) ..... jah, kljub temu že skoraj desetletje delam v tekstilni branži (na srečo ne kot tekstilka!)..... in čakam kdaj vse skupaj škripne do konca :cry:

- tudi jaz tečem 3-4 x tedensko in z varstvom maltretiram predvsem mojo mamo

- ravno včeraj sem možu razlagala kako bi bila srečna, če bi živela nekje na deželi, med travniki......nekje v objemu hribov..... jah, sanje...
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA