Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tae
tae napisal/-a:Hoj bobr, lepo da si se spomnil name. Po resnici povedano, mene bolj zanima "solo party" na kratki. Je pa res, da se tebe drži sreča. Vprašanje kdo od naju ima močnejši vpliv. Ali jaz (4. mesto), ali ti (medalja). Do jutri končna odločitev iz moje strani, važi.

Evo, odločitev je že padla, čeprav še ni jutri. Sorri bobr, odločil sem se za solo varianto in ne štafete. Razlogi so pa sledeči:
- z Lauferjem greva skupaj na 9,6 km
- ekipi štafet ne želim pokvariti vzdušja s 4. mestom :D Raje stopite na stopničke brez mene
- morda malce egoistično, a vseeno na tem teku se želim dokazati sam. V preteklosti sem videl, da mi Gradec leži (rekord na 10ki, moj prvi polmaraton)
 klopotec
Sem ti že poslal podatke. Potrdi mi, če si jih dobil. Denar ti pa vrnem prek Jurke v Mb.
Uporabniški avatar
 bobr
Kaj naj recem, skoda ane ti vecni "egoist" :lol:
Mogoce si premislis v naslednji sezoni...
 moder
Ja lepo se gre prijavit preko Vise. Sem prijavil sebe in se dva poleg....
Ne morem preverit kolk Slovencev je prijavljenih, se mi zdi da je vecina Avstricev pa nekaj Nemcev....samo lani je mel najboljši dober cajt...Kenijec...
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
moder napisal/-a:Ja lepo se gre prijavit preko Vise. cajt...Kenijec...

A to pomeni, da ti je uspelo brez SecurePass èitalca ?
 moder
tek_v_snegu napisal/-a:

A to pomeni, da ti je uspelo brez SecurePass čitalca ?

Ja zgleda, me je samo vodlo preko sportpaymenta.com
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
moder napisal/-a:
tek_v_snegu napisal/-a:

A to pomeni, da ti je uspelo brez SecurePass èitalca ?

Ja zgleda, me je samo vodlo preko sportpaymenta.com

Ja sicer ne vem kako je sedaj.
Ampak kolikor sem jaz to izvajal sportpayment klice Visa spletni servis, ki pa je od 01.julija ( ali avgusta se ne spomnim vec ) tako narejen da zahteva dodatno varnostno kodo, ki pa jo lahko vneses samo ce si pri izdajatelju kartice ( na banki ) kupis za 10.20 EUR eno enoto, kjer noter vtipkas stevilko ki jo zahteva spletni servis VISA v okviru nakupovalne toèke
( nakupovalna toèka je v tem primeru SportPayment ) in potem odgovor, ki ti ga ta enota da je ":) nagradno vprašanje" za vnos in potrditev transakcije ob vnosu številke kartice. S tem je dodatno zašèitena kartica.

Kot sem razumel bosta ( sta to že ) uvedla MasterCard in Visa z 01/07 in bosta to poèasi uvajala v vse nakupovalne toèke, ki klièejo njihove spletne servise. Ne vem kako bo to ureidl PayPal ali bo imel svojo pogodbo.
Ampak kjer je uporaba kartice na netu brez posrednika naj bi to bilo 100% spostovano.

Namreè ravno tega sem se veselil in takrat ko sem jaz urejal startnino brez tega ni slo ( preko SportPaymenta ). Ce so se sedaj potegnili nazaj pri SportPaymentu upam da to ne bo se kje drugje. Namrec s tem je skorajda onemogocena moznost zlorabe kartice ( ja nekaj malega bi se se dalo teoreticno "shkaerirati" ker zgleda je skupen algoritem ki se uporablja za vse kartice - lahko uporabis eno tisto skatlico za razlicne tipe kartic in razlicne lastnike ). Ampak vseeno je to korak naprej.

Hvala za informacijo.
Sem malo zmeden ...me prav zanima bom poslal kaksen e-mail na sportpayment da vidim zakaj menjava protokola v roku 1 meseca.
Uporabniški avatar
 Laufer
Kdo vse s TF gre na tek ?
Vidim, da je dvig številk možen samo v petek in soboto. Se najde kakšna dobra duša s štajerskega konca, da bi jih dvignila za naju s Taetom :?:
Uporabniški avatar
 lonely
Laufer napisal/-a:Kdo vse s TF gre na tek ?
Vidim, da je dvig številk možen samo v petek in soboto. Se najde kakšna dobra duša s štajerskega konca, da bi jih dvignila za naju s Taetom :?:

Jaz tečem na 42km in ti najbrž lahko dvignem,ker grem v soboto.

Lp
Uporabniški avatar
 Laufer
To bi bilo super :clap: :juhuhu:
Se slišiva :lol:
Uporabniški avatar
 Mojca99
lonely napisal/-a:
Laufer napisal/-a:Kdo vse s TF gre na tek ?

Jaz tečem na 42km in ti najbrž lahko dvignem,ker grem v soboto.

Lp

Joj, jaz se tudi priporočam za dvig štartne številke. Sploh nisem vedela, da je dvig potreben že prej. A lahko prosim še zame?? :lol:
Uporabniški avatar
 tae
Itak sem že prijavljen in grem tako ali tako, vseeno me pa nekaj zanima, če je bil kdo že lani tu. Namreč opazil sem, da je letošnji razpis za 10,5 km, lanski rezultati na krajši razdalji pa so za 9,6 km. Ali to pomeni, da so letos spremenili progo, ali je dejanska dolžina 9,6 km in je le v razpisu 10,5 zato da je ravno 1/4 maratona.

Tekaški forumaši, prosim vas, da imate sabo TF opremo, da bomo lahko dostojno zastopali Slovenijo, Tekaški forum in da se bomo spoznali med sabo.
 moder
ma ze kdo kaksne izkusnje Graškega Maratona iz lanskega leta?
Me zanima, kje je najboljse parkirat.....
in ce je mozno vzet na sam start kaj vec oblacil in stvari, da jih das deponirat, pa te potem takoj cakajo na cilju....
 moder
jutri zjutraj grem v Graz po stevilke, startam iz MB ob 8:30, tam sem ob cca. 9:15, ce kdo rabi stevilko, da mu prinesem, lahko poklice zjutraj se na telefon 031658785
Uporabniški avatar
 marathon95
Tu sam probal prvi maraton u životu, davne 1993. 24.10. :lol: :lol: a i bil je prvi u Grazu. Pobijedil je Josip Lacković, a nagrada je bila pokal, bez love.
Sretno svima koji trče

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA