Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
LP

Evo da se malo javim iz južnih krajev. Sedaj sem tukaj v Sarajevu za 6 mesecev in jutri bomo imeli že drugi tek na tem koncu.

Pogrešam Tivoli in skratka vse kar je v SLO.

Lepo se imejte in uživajte v teku.

:pivo: :TF) :laola
Uporabniški avatar
 pegaz
Kustus, samo hrabro,
pri vas vsaj ne dežuje tako pogosto :) :)

LL iz Dublina,
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 izzardly
Joj, kustus, pa ne po brezpotjih tekat, so me opozorili, da naj sploh ne zapuščam ceste, ker še niso vseh min našli.

Sem pa tekla po enih pravljičnih gozdičkih, kjer je izvir reke Bosne (Vrelo Bosne) in je bilo super (samo čudno so me gledali).

Uživaj v pitah, čevapih in sladkarijah!

LP
Uporabniški avatar
 kustus
pegaz napisal/-a:Kustus, samo hrabro,
pri vas vsaj ne dežuje tako pogosto :) :)

LL iz Dublina,
Pegaz :)

LP

Res je pri nas je za enkrat ful lepo vreme.
Uporabniški avatar
 kustus
izzardly napisal/-a:Joj, kustus, pa ne po brezpotjih tekat, so me opozorili, da naj sploh ne zapuščam ceste, ker še niso vseh min našli.

Sem pa tekla po enih pravljičnih gozdičkih, kjer je izvir reke Bosne (Vrelo Bosne) in je bilo super (samo čudno so me gledali).

Uživaj v pitah, čevapih in sladkarijah!

LP

LP
V nedeljo sem bil na VRELU BOSNE. Ful lepo a smo pred tem imeli maraton v Sarajevu in to taprvi.

Tečem in se neki gospod zadere štaje sad pa što ne kupiš karte i se fino voziš sa tranvajem budalo.......

Bilo je super
Uporabniški avatar
 Nadj@
Lepo da še tečeš in se ukvarjaš s športom :roll: :roll: tko ti ne bodo kakšne neumnosti po glavi rojile :oops: se hecam :oops: :D
Uporabniški avatar
 BoF
Đes'ba,šta ima? Kako inače? Jel' ono gore na Bistriku još stoji željeznička stanice odakle su Švabe kontale đe' ono sjedi Walter, pije kahvu i j*b* okupatorima fašističku nanu naninu svaki dan pomalo?

Pitaj mi dole kod Hađića na Bašćaršiji iznad Alipašine ima li još Vučko majica po 10 konvertibilnih? Moram nabavit za ove moje indijance ovde, poželjeli su Vučka, ko da im je neko iz familije.

Eto, a sade ozbiljno: daj, matere ti, pogledaj kad če najnoviji sarajevski maraton il' ono kad če 21 kilometar. Ma ne neki bezvezni, nego onaj pravi, znaš? Ono, kad če trkački u Saraj'vo Kenija, pa Niger, ma more i koji iz Etiopije, samo da smo ko Junated kolors of Beneton. Ha!

To ja moram ovoj raji sa Trkaćkog foruma obavezno nudit za novi cilj, pa ono još ćevape kod Željo2 (ono, u or'ginal Željo stvarno su prežvakani do jaja). Ako ima stvarno Saraj'vo maraton, ode Palmanova u piz... Ma znaš ti sam kud'e.

Je'l ba, da te pitam, šta'š dole kod nas pola godine? Đe to radiš? Je'l ono ko neki trgovački putnik, biznismen patriota,a? Uh, čuvaj se, nasamarit če te moji do jaja.

Ajd' ba, pozdravi mi raju, posebno ono oko Skenderije, đe onaj naš kazino stoji, tamo mi je najbolji espreso. A kahva, ona domaća, ta ti je lijevo od ćesme. Uh, matere ti... Ubi'h me želja da se vratim. Sad ču ja! Zimus ču se vratit pomalo, pa na skijanje i to...

Bud' pametan i nemoj se previše vucarat oko ovih mojih Bosanki. Ako te u'fati, ode ti jaja i život cijeli! :lol:
Uporabniški avatar
 5rca
kustus napisal/-a:Tečem in se neki gospod zadere šta je sad pa što ne kupiš karte i se fino voziš sa tranvajem budalo.......
Bilo je super

:rol: :rol: :rol:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
kustus napisal/-a:V nedeljo sem bil na VRELU BOSNE. Ful lepo a smo pred tem imeli maraton v Sarajevu in to taprvi.

Tečem in se neki gospod zadere štaje sad pa što ne kupiš karte i se fino voziš sa tranvajem budalo.......

Bilo je super

:rol: :lol: :wink:

Kustus, ne samo, da jih boš naučil tisto, zaradi česar si dol, še tekače boš naredil iz Sarajevčanov. Da sve budale trće :wink:
 mojA
Pozdrav v Bosno ! Tivoli še stoji, Nadja je v redu, mi pa kar tečemo. Z Urbanovo ekipo špricamo Tivoli pa tečemo po gradovih, pa po ulicah, končno bom spoznala Ljubljano v nulo, čeprav sem Ljubljančanka že 43 let ! Včer smo mel eno tako mini simulacijo po trasi LM-ja, v temi, z lučkami. Po Ljubljani. Če si sam je čudno, tako v gruči pa prav fajn. sMO PA Slovenci res čudn narod -noben nas ni na avtobus poslal, pa so ves čas mimo vozili :wink: .Si se tisto o Sarajevskem maratonu hecal, je res že bi? Nimam pojma. No Bof ti je dal odlične nasvete. Drž se jih.
LP IZ LJ IN TIVOLIJA
Nazadnje spremenil mojA, dne 16 Okt 2008, 09:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 kustus
Nadj@ napisal/-a:Lepo da še tečeš in se ukvarjaš s športom :roll: :roll: tko ti ne bodo kakšne neumnosti po glavi rojile :oops: se hecam :oops: :D

ti bom jest dal neumnosti tuki sam delamo
Uporabniški avatar
 kustus
raziskovalec napisal/-a:
kustus napisal/-a:V nedeljo sem bil na VRELU BOSNE. Ful lepo a smo pred tem imeli maraton v Sarajevu in to taprvi.

Bilo je super

:rol: :lol: :wink:

Kustus, ne samo, da jih boš naučil tisto, zaradi česar si dol, še tekače boš naredil iz Sarajevčanov. Da sve budale trće :wink:

lp

ja seveda bosanci nočjo tečt
Uporabniški avatar
 izzardly
BoF napisal/-a:Đes'ba,šta ima? Kako inače? Jel' ono gore na Bistriku još stoji željeznička stanice odakle su Švabe kontale đe' ono sjedi Walter, pije kahvu i j*b* okupatorima fašističku nanu naninu svaki dan pomalo?

Pitaj mi dole kod Hađića na Bašćaršiji iznad Alipašine ima li još Vučko majica po 10 konvertibilnih? Moram nabavit za ove moje indijance ovde, poželjeli su Vučka, ko da im je neko iz familije.

Eto, a sade ozbiljno: daj, matere ti, pogledaj kad če najnoviji sarajevski maraton il' ono kad če 21 kilometar. Ma ne neki bezvezni, nego onaj pravi, znaš? Ono, kad če trkački u Saraj'vo Kenija, pa Niger, ma more i koji iz Etiopije, samo da smo ko Junated kolors of Beneton. Ha!

To ja moram ovoj raji sa Trkaćkog foruma obavezno nudit za novi cilj, pa ono još ćevape kod Željo2 (ono, u or'ginal Željo stvarno su prežvakani do jaja). Ako ima stvarno Saraj'vo maraton, ode Palmanova u piz... Ma znaš ti sam kud'e.

Je'l ba, da te pitam, šta'š dole kod nas pola godine? Đe to radiš? Je'l ono ko neki trgovački putnik, biznismen patriota,a? Uh, čuvaj se, nasamarit če te moji do jaja.

Ajd' ba, pozdravi mi raju, posebno ono oko Skenderije, đe onaj naš kazino stoji, tamo mi je najbolji espreso. A kahva, ona domaća, ta ti je lijevo od ćesme. Uh, matere ti... Ubi'h me želja da se vratim. Sad ču ja! Zimus ču se vratit pomalo, pa na skijanje i to...

Bud' pametan i nemoj se previše vucarat oko ovih mojih Bosanki. Ako te u'fati, ode ti jaja i život cijeli! :lol:

:D :D :D Odličen si Bof, me že vleče nazaj!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA