Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Jančika
nepot napisal/-a:Zanima me kakšne čase dosegate na vaši standardni turci(11,5km), da vsaj mal vidim kje sm in koliko dela me še čaka. Šele nakaj časa redno treniram.

lp

Jaz sem do zdaj imela čas vedno nekje med 1:09 in 1:20.
Uporabniški avatar
 nepot
Hvala za odgovora:)

Moj čas je bil 59 minut. Za dva tedna resnega treninga čist ok. Drugače pa začnem že pred Špico (natančneje pri Merkatorjevi trgovini na otoku in tam tudi končam)

Lep tekaški pozdrav
Uporabniški avatar
 nepot
Jančika napisal/-a:OK, nepot, ti boš torej očitno tekel z Gospodom 5:00, Turbo Romanom, Natašo in Turbo Mojcama :lol: .

Jst sem volk samotar :lol:
Uporabniški avatar
 Jančika
Nepot, jaz sem pa mislila, da se nam boš dal kaj pokazat :D .

Nataša, danes si jo pa žgala od Šmrjaka dol proti Novi vasi, da se je kar kadilo za tabo :lol: . Nisem si upala potrobit, da te ne bi vrgla iz ritma, hihi.
Uporabniški avatar
 natasa
Jančika napisal/-a:Nepot, jaz sem pa mislila, da se nam boš dal kaj pokazat :D .

Nataša, danes si jo pa žgala od Šmrjaka dol proti Novi vasi, da se je kar kadilo za tabo :lol: . Nisem si upala potrobit, da te ne bi vrgla iz ritma, hihi.

Ja sem bila res tam. Sem naredila še zadnjo dolgo (beri 35 km)pred LM, sem bila prisiljena spremeniti traso. So bile pa idealne razmere za tek.
Bi lahk kr kamot potrobila, sej ni bilo nobenga ovinka, da bi iztirila :wink: .

Se vidimo!
:wink:
 jZ
Lp.

Splavar - most v Petrovčah, po drugi strani (čez Petriček) nazaj (12,5km): okoli 55min. Če sem v Celju, tečem ob sobotnih dopoldnevih.

Srečno, jZ
 jZ
natasa napisal/-a:
Ja sem bila res tam. Sem naredila še zadnjo dolgo (beri 35 km)pred LM, sem bila prisiljena spremeniti traso.

Lp.

Kje potekajo tvoji 30k+ teki?

Srečno, jZ
Uporabniški avatar
 natasa
jZ napisal/-a:Lp.

Splavar - most v Petrovčah, po drugi strani (čez Petriček) nazaj (12,5km): okoli 55min. Če sem v Celju, tečem ob sobotnih dopoldnevih.

Srečno, jZ

Tole je pa dober tempo.

Uporabniški avatar
 natasa
jZ napisal/-a:
natasa napisal/-a:
Ja sem bila res tam. Sem naredila še zadnjo dolgo (beri 35 km)pred LM, sem bila prisiljena spremeniti traso.

Lp.

Kje potekajo tvoji 30k+ teki?

Srečno, jZ

Načeloma ob Savinji ponavadi od Špice do Šempetra in nazaj. To je cca 25,5 km, pol pa kombiniram z manjšimi krogi odvisno kolk km rabim. S kombinacijo teh krogov lahko prideš do cca 40 km ( ali več, če seveda krožiš) . Več pa tako ne rabiš ne glede na to za kaj se pripravljaš.Pri Špici si ponavadi tudi pustim rezervni bidon s pijačo, da si napolnim bidončke na pasu.
Pozimi pa se obrnem proti Šmartinskem jezeru pa okoli jezera na Šmartno in nazaj. Žal se pozimi ne da laufat za Savinjo, če je seveda sneg.

Uporabniški avatar
 petka
natasa napisal/-a:Načeloma ob Savinji ponavadi od Špice do Šempetra in nazaj. To je cca 25,5 km

Zdravo! Danes sem ravno laufala iz Polzele oz. Brega/Ločice pri Polzeli do Špice v Celju in sem računala, da je to prbl. 15 km ampak se mi zdi, da bi lahko bilo malo več? :roll: Bil je res super dan in super tek, pa veliko tekačev sem srečala, spraševala sem se, če je mogoče kateri od vas :D ?
Lep dan še naprej! :P
Uporabniški avatar
 natasa
petka napisal/-a:
natasa napisal/-a:Načeloma ob Savinji ponavadi od Špice do Šempetra in nazaj. To je cca 25,5 km

Zdravo! Danes sem ravno laufala iz Polzele oz. Brega/Ločice pri Polzeli do Špice v Celju in sem računala, da je to prbl. 15 km ampak se mi zdi, da bi lahko bilo malo več? :roll: Bil je res super dan in super tek, pa veliko tekačev sem srečala, spraševala sem se, če je mogoče kateri od vas :D ?
Lep dan še naprej! :P

Žal slabih 15 km.

:wink: l
Uporabniški avatar
 RoKo
lenči napisal/-a:Tekati okoli ni prav nič varno :cry: , danes sem jo dobro odnesla. Več na spodnji povezavi:

http://www.ednevnik.si/?w=alenkar

Hej, upam da si v redu. Tisti kratki teki potem so morali biti pa res hitri. :wink:
 jZ
lenči napisal/-a:Tekati okoli ni prav nič varno :cry: , danes sem jo dobro odnesla. Več na spodnji povezavi:

http://www.ednevnik.si/?w=alenkar

Lp.

Sožalje. Verjetno bi tudi sam v tvoji situaciji le obstal, v primeru napada pa psa pobil (SSKJ: z udarci spraviti iz pokončnega
položaja - da ne bo zgražanja pasjeljubcev), če bi se le dalo. Škoda živali, ker je lastnik idiot. Moje izkušnje so zaenkrat omejene na renčanje ob teku poleg mene in hlastanje po gležnjih (neprijetno!). Razmišljam o teku s solzilcem.

Kaj naj tekač v takšnem primeru naredi? Naj se začne refleksno dreti na psa in mu že (pred prvim stikom) pokazati, kdo je ALFA?

Srečno, jZ
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA