Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
RoKo napisal/-a:
lenči napisal/-a:Tekati okoli ni prav nič varno :cry: , danes sem jo dobro odnesla. Več na spodnji povezavi:

http://www.ednevnik.si/?w=alenkar

Hej, upam da si v redu. Tisti kratki teki potem so morali biti pa res hitri. :wink:

Ha, so bli, so bli, pod 4 min/km :lol: , še nikol tko hitro :wink: .
Uporabniški avatar
 RoKo
lenči napisal/-a:
RoKo napisal/-a:
lenči napisal/-a:Tekati okoli ni prav nič varno :cry: , danes sem jo dobro odnesla. Več na spodnji povezavi:

Hej, upam da si v redu. Tisti kratki teki potem so morali biti pa res hitri. :wink:

Ha, so bli, so bli, pod 4 min/km :lol: , še nikol tko hitro :wink: .

Povabi gospodarja in psa na LM :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Jz, sem v petek v čakalnici pri veterinarju brala revijo Moj pes in v njej prebrala, kako reagirati na takšno zadevo. Pri tako velikem psu, ki te v prijetnem smislu lahko poljubi, je dretje in tako naprej samo znak za napad, tisti ALFA si moraš namreč priborit, no pri manjših (sosedov me je lepo v supergo ugriznil) pa sedaj pomaga, da ga naderem in je mir. Fizično pa jaz nisem sposobna takšnega psa obvladati. Pa še vedno, ko sem doslej tekla ali šla mimo, je name renčal in lajal, brez ali z mojim psom. Zanimivo pa je, da se psa nisem utrašila in strahu pred psom nimam.
Uporabniški avatar
 lenči
RoKo napisal/-a:Povabi gospodarja in psa na LM :wink:

Bom šla kar sama dovolj hitro :lol: , 21 km takega tempa itak ne preživim :wink: . Je pa blo super spoznanje, bom še ponavljala take fartleke :lol:
Uporabniški avatar
 natasa
jZ napisal/-a:

Razmišljam o teku s solzilcem.

Kaj naj tekač v takšnem primeru naredi? Naj se začne refleksno dreti na psa in mu že (pred prvim stikom) pokazati, kdo je ALFA?

Kadar tečem sama tečem s solzivcem, ampak ne zaradi psov ampak zaradi čudnih tipov. Solzivec baje pri psih nima nobenega učinka, bojda najbolj pomaga lak za lase. Nasvet od veterinarja, poskusila še nisem, ker se mi zdi smešno teči z lakom za lase.

Lenči okrevaj pa se vidimo v sredo!

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Nataša, v sredo samo pod pogojem, da pričnete še vedno ob 18.00, ker prej zaradi službenih obveznosti v sredo ni mogoče.
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Nataša, v sredo samo pod pogojem, da pričnete še vedno ob 18.00, ker prej zaradi službenih obveznosti v sredo ni mogoče.

Meni je ob 18 ih o.k. Je pa res, da bo že kar temno ob sedmih.

Uporabniški avatar
 lenči
Jutri imamo novo sotekačico Marto :lol: , pride delat družbo ta hitrim.
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Jutri imamo novo sotekačico Marto :lol: , pride delat družbo ta hitrim.

Ne me basat . A boš Gričarjevo pripeljala ? Carica !

Uporabniški avatar
 lenči
Ja, pride, včeraj mi je rekla in verjamem, da pride, razen če pride kaj vmes. Malo jo noga muči od Logarske, pa bi vseeno tekala, razmišlja o Palmanovi :wink: . Pravzaprav jo moram kar lepo prijavit za Palmanovo (sam moram še sama pogruntat malo štorijo). Še dobro, da plačamo na licu mesta. Se vidimo :lol: .
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Ja, pride, včeraj mi je rekla in verjamem, da pride, razen če pride kaj vmes. Malo jo noga muči od Logarske, pa bi vseeno tekala, razmišlja o Palmanovi :wink: . Pravzaprav jo moram kar lepo prijavit za Palmanovo (sam moram še sama pogruntat malo štorijo). Še dobro, da plačamo na licu mesta. Se vidimo :lol: .

Grem torej zdajle kar en normalen tempo za dušo, in ne intervale, ker bomo očitno jutri terali.
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz ne, sem prepočasna :oops: :wink: . Počakajte me na cilju prosim :oops: .
Uporabniški avatar
 Jančika
Lenči, tole s psom...jaz bi se po domače povedano us**la :oops: . Ful me je strah kake take izkušnje.

Jaz sem spet zbolela, sinusi (zgleda, da se prejšnjič niso dobro pozdravili); sicer sem že boljša, a ker moram biti za operacijo popolnoma zdrava, se moram šparat. Tako da me jutri žal ne bo.
Uporabniški avatar
 lenči
Jančika napisal/-a:Lenči, tole s psom...jaz bi se po domače povedano us**la :oops: . Ful me je strah kake take izkušnje.

Jaz sem spet zbolela, sinusi (zgleda, da se prejšnjič niso dobro pozdravili); sicer sem že boljša, a ker moram biti za operacijo popolnoma zdrava, se moram šparat. Tako da me jutri žal ne bo.

Pozdravi se, bomo mislili nate in seveda potem držali pesti, da bo vse OK :wink: :lol: . Saj vem, da boš javila, kako si :D .
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Jaz ne, sem prepočasna :oops: :wink: . Počakajte me na cilju prosim :oops: .

Ne ne jutri bo že tema, in če ne bo prav nobenga polžka bom jaz tekla s tabo. Itak sem dons en dober tempo vžgala, sem bla spočita pa so noge kar drvele. Obljubim.

• 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA