prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 natasa
Zelo ugodne cene.
Pozna kdo? Kakšne so izkušnje?

:wink:
 MajkelNajt
Punca si je pred nekaj dnevi kupila hlače, tekaško majico in tekaški pulover + nogavice. Sam sem dobil trak (za ušesa). Lahko povem da mi deluje dosti boljše kot hoferjeva ponudba, sem kar presenečen na kvaliteto.
 malamut
Tudi mene zanima, kje so lokacije. Cene so res interesantne.
Kolkr sem vidla na njihovi strani, pa ravno kakšnih manjših številk nimajo (verjetno gre za trenutno ponudbo).
Se moram mal opremit še za hladnješe dni, pa bi bilo fajn dobit kaj po ugodni ceni.
Uporabniški avatar
 landlord
Če ima slučajno kdo namen naročat, bi se pridružil, da razdelimo stroške poštnine. Rabim samo hlače in mogoče kapo- 14+6 eur, poštnina je pa 12,5 eur v slovenijo.
Če bi se našli trije bi blo pa sploh super.

Lp,
LL. 8)
 TinKa.
no, sama sem s stvarmi iz eduschota izredno zadovoljna.. kupujem tam se iz casov ko smo hodli v lipnizo sopingirat..res je da se vcasih malce zmotis pri stevilki kr pach ne mroes probat, lahko pa komot nazaj neses z racunom pa menjajo bp. :) se pa nahajajo v vseh večjih trgovskih centrih v avstriji..tak ko tako lepo po kavi iz stacune disi.. eduscho - tchibo.. odvisno kje ste, različna imena trgovin...
Uporabniški avatar
 Tatjana
landlord napisal/-a:Če ima slučajno kdo namen naročat, bi se pridružil, da razdelimo stroške poštnine. Rabim samo hlače in mogoče kapo- 14+6 eur, poštnina je pa 12,5 eur v slovenijo.

Lp,
LL. 8)

Jaz bi tudi naročila, ker sem bila danes v Lipnici in ženskih tekaških hlač ni bilo. Kje si pa ti videl, da se da naročit v Slovenijo?
Uporabniški avatar
 Loni
Tatjana napisal/-a:
landlord napisal/-a:Če ima slučajno kdo namen naročat, bi se pridružil, da razdelimo stroške poštnine. Rabim samo hlače in mogoče kapo- 14+6 eur, poštnina je pa 12,5 eur v slovenijo.

Lp,
LL. 8)

Jaz bi tudi naročila, ker sem bila danes v Lipnici in ženskih tekaških hlač ni bilo. Kje si pa ti videl, da se da naročit v Slovenijo?

Tukaj:
http://www.tchibo.eu/is-bin/INTERSHOP.e ... source=ABE
 TinKa.
do jutri.. na en teden menjujejo "kolekcijo" oz akcije..n evem pa kolk casa se da naročit po netu..vendar v osnovi vsak torek menjajo zadeve, lahk pa mas sreco pa da v stacuni se za kak teden nazaj dobis kaj...
 jZ
Lp.

Je kdo naročil / ima voucher?

Srečno, jZ
Uporabniški avatar
 Tasko
Tudi jaz bi se pridružil naročilu, če bo...

lp, Blaž

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA