prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 usmiljeni_brat
Že nekaj let razmišljam o nakupu tekalne steze, pa nekako ni prišla na vrsto, mogoče bo pa letos uspelo.

ZAnima me torej konkreten model tekalne steze, ki bi ponudil največ za svoj denar, ter katere firme so vredne zaupanja. Maksimalen strošek se giblje okrog 1000 evrov. Vsem ki bi mi radi povedali, da je tek v naravi boljši in lepši se že v naprej zahvaljujem, ker se bodo komentarjev vzdržali.

Hvala
Uporabniški avatar
 activean
Poglej malo za nazaj..je bila že večkrat taka ali podobna tema..pa boš dobil vse
 usmiljeni_brat
Zelo dobro je opisan en model Energetics, nekajkrat omenjen kettler in kopica individuumov, ki te pošiljajo na okoliške ceste in ti nakup odsvetujejo. To je obdelano v temah na TF kar se tiče tekalnih stez.
Pogrešam kakšne konkretne uporabnike, ki bi iz prve roke povedali da imajo nek model steze in jim je ful dobra ali pa zanič in bi to bili sposobni tudi argumentirat.
Sam trenutno ogledujem Kettler marathon ST (http://www.sportshop.si/ProductInfo.aspx?product_id=551), ki je nov model in stane 1044 evrov,skrbi me le, da je nekoliko krajši kot ostali. Drugače pa se postavljam pred dilemo ali kupiti boljši model slabšega proizvajalca ali slabši model boljšega proizvajalca.
 luzr
Bolje je izbrati boljšega proivajalca, ki ima rezervne dele in ima kvalitetne izdelke.
Razen, če dobiš na poceni izdelek petletno garancijo...

Ne bom te pošiljal na svež zrak...
Pojdi v kako "telovadnico", poglej in preizkusi katero od naprav, ki jih imajo.
V večjih mestih, če ti Kranj in Ljubljana nista predaleč, lahko tekaško stezo po dogovoru preizkusiš tudi v športnih veleblagovnicah.

Če te Ketlerji zanimajo se v Ljubljani lahko zmenimo za preizkus pri enem od trgovcev.
Preizkusiš lahko tudi kaj manj zvenečega in cenejšega. Če te bo zanimalo se ogalsi na zasebna sporočila.

A si pri Smoletu v NM že kaj spraševal?
Uporabniški avatar
 javaman
Starši kupujejo stezo, pa bodo izkoristili 15% popust iz LJ maratona + 10% popust na torkov nakup. Zgleda, da se to da oz. vsaj tako jima je prodajalka omenila. Povem več, ko se bo to konec meseca ali začetek naslednjega izvedlo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA