Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 dannae
mazi napisal/-a: Jest bi tut lansko z veseljem nosil - samo mi je prevelika: ko prideš utrujen v cilj in ti dajo majčko ravno ne greš pomerjat če ti je prav... :cry:

prnes jo enkrat s sabo, ti jo bom vrgla u sušilc, bo zihr kakšno številko manjša ;-) bolš, kt da u omar leži...
Uporabniški avatar
 5rca
mazi napisal/-a:
5rca napisal/-a:
mazi napisal/-a: Jest bi tut lansko z veseljem nosil - samo mi je prevelika: ko prideš utrujen v cilj in ti dajo majčko ravno ne greš pomerjat če ti je prav... :cry:

jest vem za eno fajn šiviljo, ki bi ti jo zmanjšala :D
Se priporočaš...?! :?:

hehe ... jest nism fajn :)
ti napišem naslov na ZS :wink: je pa v šiški, tako da ne boš imel daleč :)
Uporabniški avatar
 5rca
dannae napisal/-a:

prnes jo enkrat s sabo, ti jo bom vrgla u sušilc, bo zihr kakšno številko manjša ;-) bolš, kt da u omar leži...

evo...še bolš ideja, pa verjetn zastojn :)
Uporabniški avatar
 mazi
Škoda, da nisem že prej kdaj stegnu jezika... :oops:
Uporabniški avatar
 natasa
dannae napisal/-a:

Žal sušilc ne pomaga, če dobiš moško L štev., nosim pa žensko XS.
:cry:

:wink:
Uporabniški avatar
 dannae
ja upam da tolk pa ja nisi bil zmatran mazi, da si si vzel moško L pa da rabiš žensko XS :shock:
Uporabniški avatar
 mazi
dannae napisal/-a:ja upam da tolk pa ja nisi bil zmatran mazi, da si si vzel moško L pa da rabiš žensko XS :shock:
To glih ne, ampak takrat si itak ves euforičen da si tam kjer si... (sem pa res dobil majčko L) :wink:
Uporabniški avatar
 dannae
mazi napisal/-a:
dannae napisal/-a:ja upam da tolk pa ja nisi bil zmatran mazi, da si si vzel moško L pa da rabiš žensko XS :shock:
To glih ne, ampak takrat si itak ves euforičen da si tam kjer si... (sem pa res dobil majčko L) :wink:

torej če češ prnes, pa probamo... bo pa zastonj, tko kt je petrca rekla :wink:
 kovit
dannae napisal/-a:
mazi napisal/-a:

torej če češ prnes, pa probamo... bo pa zastonj, tko kt je petrca rekla :wink:

Ajde otroc, dejmo mal pospravt za sabo tele smeti po moji temi...sm jo odprl zato da podebatiramo oziroma se zmenmo še pred maratonom, da se ne bi pol tam tolkli kdo bo tiste ponujene evre pobrau. :evil:
Uporabniški avatar
 mazi
kovit napisal/-a:Ajde otroc, dejmo mal pospravt za sabo tele smeti po moji temi...sm jo odprl zato da podebatiramo oziroma se zmenmo še pred maratonom, da se ne bi pol tam tolkli kdo bo tiste ponujene evre pobrau. :evil:

Če nouš priden bom BOF -a poklicu... :wink:
 kovit
mazi napisal/-a:
kovit napisal/-a:Ajde otroc, dejmo mal pospravt za sabo tele smeti po moji temi...sm jo odprl zato da podebatiramo oziroma se zmenmo še pred maratonom, da se ne bi pol tam tolkli kdo bo tiste ponujene evre pobrau. :evil:

a tistga gorenca...da nou pokov zdela...ne me jezit mazi :evil:
Uporabniški avatar
 mazi
kovit napisal/-a:
mazi napisal/-a:

Sam hec... :rol: (brez zamere!)
 kovit
mazi napisal/-a:
kovit napisal/-a:
mazi napisal/-a:

Sam hec... :rol: (brez zamere!)
:D :) :)
Uporabniški avatar
 tae
kovit, če ti uspe (sam veš kaj) bo sreča in zadovoljstvo večje, kot dodatne številke na tvojem računu. Na analizi boš vseeno moral častiti s svojo plačo. :D
 kovit
tae napisal/-a:kovit, če ti uspe (sam veš kaj) bo sreča in zadovoljstvo večje, kot dodatne številke na tvojem računu. Na analizi boš vseeno moral častiti s svojo plačo. :D
E samo z mojo plačo pa žal ne bo šlo :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA