Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Zdravo

Sem iz štajerske in sem se lani prvič udeležil LJM. Kot ponavadi sem se pripeljal po severni obvoznici. Dunajska cesta je bila seveda zaprta, zato sem parkiral nekje na severni strani želežniške postaje :? .
Kot nepoznavalec Ljubljane mislim, da je bolje priti iz južne strani, vem pa ne kje parkirati. Zanima me če ima kdo nasvet kje parkirati oziroma iz katere strani priti do prireditvenega prostora.
Uporabniški avatar
 AVI
...samo moje mnenje....sem pa siguren, da boš tukaj še veliko uporabnih idej, glede parkiranja.....res je bolje priti po južni strani LJ obvoznice...

moj predlog je sledeč.....parkiranje v Trnovem (iz južne LJ obvoznice izvoz Ljubljana-Center, .....ali pa v Tivoliju...v obeh primerih nimaš prav daleč do prireditvenega prostora..... :D

...upam da sem kaj pomagal... :D
Uporabniški avatar
 cizek
V Tivoliju je bilo tako nabito polno, da so bili avtomobili parkirani po travi, ob poti... povsod. Je treba res kar dovolj zgodaj priti, sicer je problem... Šele okrog dveh se je toliko izpraznilo, da se je dalo avto preparkirati na uradni parkirni prostor. Morda bi organizatorji v prihodnje pomislili tudi na to težavo in bi pravočasno nekaj ukrenili, saj cela Ljubljana menda le ima dosti prostora.
Uporabniški avatar
 pajo
cizek napisal/-a:V Tivoliju je bilo tako nabito polno, da so bili avtomobili parkirani po travi, ob poti... povsod. Je treba res kar dovolj zgodaj priti, sicer je problem... Šele okrog dveh se je toliko izpraznilo, da se je dalo avto preparkirati na uradni parkirni prostor. Morda bi organizatorji v prihodnje pomislili tudi na to težavo in bi pravočasno nekaj ukrenili, saj cela Ljubljana menda le ima dosti prostora.

Garažne hiše pa so samevale. Zakaj le?
Uporabniški avatar
 bobr
pajo napisal/-a:
cizek napisal/-a:V Tivoliju je bilo tako nabito polno, da so bili avtomobili parkirani po travi, ob poti... povsod. Je treba res kar dovolj zgodaj priti, sicer je problem... Šele okrog dveh se je toliko izpraznilo, da se je dalo avto preparkirati na uradni parkirni prostor. Morda bi organizatorji v prihodnje pomislili tudi na to težavo in bi pravočasno nekaj ukrenili, saj cela Ljubljana menda le ima dosti prostora.

Garažne hiše pa so samevale. Zakaj le?

Ideja: Namesto da v vrečki dobimo nepotrebne kupone bi bilo pametno dat kupon za garažno hišo :wink:
Uporabniški avatar
 cizek
Tista pod prireditvenim prostorom, torej ciljem...
Uporabniški avatar
 bla_k
Parkirišče Tivoli popolnoma poln,
nad halo Tivoli pa le ena desetina zapolnjena ... hecno ...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA