BoF napisal/-a:Đes'ba,šta ima? Pitaj mi dole kod Hađića na Bašćaršiji iznad Alipašine ima li još Vučko majica po 10 konvertibilnih? Moram nabavit za ove moje indijance ovde, poželjeli su Vučka, ko da im je neko iz familije.
Je'l ba, da te pitam, šta'š dole kod nas pola godine? Đe to radiš? Je'l ono ko neki trgovački putnik, biznismen patriota,a? Uh, čuvaj se, nasamarit če te moji do jaja.
Ajd' ba, pozdravi mi raju, posebno ono oko Skenderije, đe onaj naš kazino stoji, tamo mi je najbolji espreso. A kahva, ona domaća, ta ti je lijevo od ćesme. Uh, matere ti... Ubi'h me želja da se vratim. Sad ču ja! Zimus ču se vratit pomalo, pa na skijanje i to...
Bud' pametan i nemoj se previše vucarat oko ovih mojih Bosanki. Ako te u'fati, ode ti jaja i život cijeli!
Evo mene BA ovdje. Ej danas sam bio na Baščaršiji i majice VUČKO su po 20 KM. Ej BA ovdje sam u vojnoj bazi Butmir. Neka samo pokušaju da me nasamare. Ej oko vucanja nemam odgovora jer i Nadj@ ovo čita pa bi ga na j-...... ako bi davao komentare.
CIAO