Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 kustus
mojA napisal/-a:Pozdrav v Bosno ! .Si se tisto o Sarajevskem maratonu hecal, je res že bi?
LP IZ LJ IN TIVOLIJA

Seveda je bil in bilo je zelo lepo.
Uporabniški avatar
 kustus
BoF napisal/-a:Đes'ba,šta ima? Pitaj mi dole kod Hađića na Bašćaršiji iznad Alipašine ima li još Vučko majica po 10 konvertibilnih? Moram nabavit za ove moje indijance ovde, poželjeli su Vučka, ko da im je neko iz familije.

Je'l ba, da te pitam, šta'š dole kod nas pola godine? Đe to radiš? Je'l ono ko neki trgovački putnik, biznismen patriota,a? Uh, čuvaj se, nasamarit če te moji do jaja.

Ajd' ba, pozdravi mi raju, posebno ono oko Skenderije, đe onaj naš kazino stoji, tamo mi je najbolji espreso. A kahva, ona domaća, ta ti je lijevo od ćesme. Uh, matere ti... Ubi'h me želja da se vratim. Sad ču ja! Zimus ču se vratit pomalo, pa na skijanje i to...

Bud' pametan i nemoj se previše vucarat oko ovih mojih Bosanki. Ako te u'fati, ode ti jaja i život cijeli! :lol:

Evo mene BA ovdje. Ej danas sam bio na Baščaršiji i majice VUČKO su po 20 KM. Ej BA ovdje sam u vojnoj bazi Butmir. Neka samo pokušaju da me nasamare. Ej oko vucanja nemam odgovora jer i Nadj@ ovo čita pa bi ga na j-...... ako bi davao komentare.
CIAO
 Zdravko
Si že na boljšem. Pred letih so iz preventive najprej obvestili vse sosede da tečejo za zdravje in da ne kličejo policijo in zdravnike. Kasindol je čakal neprevidne.
Ko so sosedi bili saznanjeni so previdno startali in so se še vedno stare nane križale ....
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No tud zdej kr mal čudno gledajo kva se dugaja in so padali komentarji kar eden za drugim.
Eni so pa celo navijali in spodbujali.
Uporabniški avatar
 Vreme
kustus napisal/-a:LP

No tud zdej kr mal čudno gledajo kva se dugaja in so padali komentarji kar eden za drugim.
Eni so pa celo navijali in spodbujali.

Še malo pa bodo vsi tekli s teboj :D
Uporabniški avatar
 lojzeP
ejga ba kustus :D se ga vidmo u januarju.
ima tini ene hude kolege, ki vedno organizirajo smučarske izlete januarja na jahorino in bjelašnico. aleš ima pa v dobrem še en tečaj pluženja, pa z enimi lokalnimi dobrotami se je letos hvalil, tako, da kar komaj čakam, da gremo spet mal do principovega mosta, pa na kak basket u skenderijo, pa ..... čaršija je pa itak zakon. aja, pa na nebi na bazene pozabil :bum:

ajde vozdra
 mojA
kustus napisal/-a:
mojA napisal/-a:Pozdrav v Bosno ! .Si se tisto o Sarajevskem maratonu hecal, je res že bi?
LP IZ LJ IN TIVOLIJA

Seveda je bil in bilo je zelo lepo.

OOO ! Mene je itak sama gofla, ampak bi pa rada enkrat šla :roll: . Se pravi v oktobru vsako leto - cel klasičen 42 km maratone, ne
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Vsem želim lep maraton v LJ in z mislimi bom z Vami. Imejte se.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No danes sem imel obisk "bobr" HVALA za polepšan dan in za prijetno debato. Ogledala sva si nabrzino mesto, stari del Barščaršijo in pa vojno bazo Butmir. No tudi nekaj kupilain se imela vsaj mislim SUPER.

Pozdravljeni vsi TF jevci
Uporabniški avatar
 bobr
Kustus še enkrat hvala za nekaj uric današnjega druženja v Sarajevu. Super vodič si bil še posebej po bazi ;). Lepo se imej in se vidimo ko se vrneš. Če ne bom prej spet kaj po bosni haral :).
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Hvala . Dobrodošli tu pri nas v Sarajevu BA. Rad se odzovem vsakega obiska BA.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

krema ICE HOT ali nekaj podobnega pri nas 3,9$ .
Uporabniški avatar
 tae
Pozdrav v Bosno iz deževne Ljubljane.

Kustus, hvala za čestitke.

Kdaj se vrneš v Slovenijo ?
Uporabniški avatar
 kustus
lp
Na dopust konec NOV za stalno pa 31.3.09
  • 1
  • 2
  • 3