Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
:arrow: 3:45:00 neto
:D :arrow: :shock: :arrow: :D :juhuhu:

ne bo šlo :--( iliotibialis
Nazadnje spremenil ZdravkoC, dne 25 Okt 2008, 17:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 vencelj
vencelj napisal/-a:Želja za 2:59:59 še vedno ostaja. Po vseh podatkih bi šlo, le kilometrov je premalo in mi nekje po 30 km zmanjka, torej je še vedno bolj realno pod 3:10 oz. izboljšati lanski rezultat (3:07:43 neto). V prid temu govorijo tudi izkušnje- lanski je bil prvi, vmes Radenci, torej je ta tretji.
Upam, da ne bo tako, kot večkrat slišim- da je bil prvi hkrati tudi najhitrejši...

lp, vencelj

Gledam seznam napovedi na začetku. Moja pripomba: 2:59:59 je v tem trenutku le nerealna želja, napoved je 3:07:00 (torej malce boljše kot lani):!:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 INOT
ZdravkoC napisal/-a::arrow: 3:45:00 neto

No fajn bova rekla kakšno med potjo :D
Uporabniški avatar
 tae
INOT napisal/-a:

Mnenja in razmišljanja se sicer spreminjajo, ampak a nisi enkrat rekel, da je vsaka tekma, tekma v pravem pomenu besede. (gas do konca pa to).
Uporabniški avatar
 INOT
tae napisal/-a:
INOT napisal/-a:

Mnenja in razmišljanja se sicer spreminjajo, ampak a nisi enkrat rekel, da je vsaka tekma, tekma v pravem pomenu besede. (gas do konca pa to).

Definitivno! Vendar mi bodo kot predstavniku dolgouhih živali odvzete določene svoboščine :D
Uporabniški avatar
 tae
Aha, torej si en od zajčkov (za vse tiste, ki niso razumeli).
Uporabniški avatar
 BO-JAN
če prav zastopim INOT boš zajček za 3:45 :wink: , moj ciljni čas za LM predvideva tudi nekaj podobnega, zato bo za debato več kot dovolj časa

Se vidimo LP Bojan :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
tae napisal/-a:... (za vse tiste, ki niso razumeli)...

O, hvala. :D Jaz sem pa gruntal, kaj je INOT mislil s tem. :wink:
Uporabniški avatar
 Radolca
INOT napisal/-a:

Super, pol bosta pa vidva moja tekaška družabnika za mojo prvo 42-ko :clap:
Uporabniški avatar
 Arif
Čas 3:00 do 3:10 bi bil super, če mi bo prehlad nehal nagajat! 8)
Upam na lepo vreme
 Racman
Enako kot pravi Thazz, cilj je pod 1:40, bo pa vsak rezultat dober, glede na to da bo to tudi moj prvi uradni mali maraton.

Lp, R
 kovit
vencelj napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Želja za 2:59:59 še vedno ostaja. Po vseh podatkih bi šlo, le kilometrov je premalo in mi nekje po 30 km zmanjka, torej je še vedno bolj realno pod 3:10 oz. izboljšati lanski rezultat (3:07:43 neto). V prid temu govorijo tudi izkušnje- lanski je bil prvi, vmes Radenci, torej je ta tretji.
Upam, da ne bo tako, kot večkrat slišim- da je bil prvi hkrati tudi najhitrejši...

lp, vencelj

Gledam seznam napovedi na začetku. Moja pripomba: 2:59:59 je v tem trenutku le nerealna želja, napoved je 3:07:00 (torej malce boljše kot lani):!:

LP, vencelj

uf vencelj kako podobnih misli sva midva, sam jest to ne smem na glas govort... :)
Uporabniški avatar
 tae
kovit napisal/-a:uf vencelj kako podobnih misli sva midva, sam jest to ne smem na glas govort... :)

Jao, jao kovit, ne vem kaj naj rečem. Najprej boš nehal tečt, če ne bo, kot si si zamislil, potem bi pobasal dnarček, zdaj pa si spet skeptičen. Ma razturaj mi ta maraton, saj vsi vemo da zmoreš, pa ne se sedaj tuki nekaj ven vlečt. :D
 spela*
Jaz bom tudi poskusila Inota loviti. Ampak le v prvem krogu. :wink:
Bobr bo definitivno prehiter zame, žal. Bobr, ne misli, da nočem teči s tabo, ker bi z veseljem, če bi šlo tako hitro.
Če bo pa tudi Inot prehiter, bom pa zajčka za 4:00 počakala. :lol:
 kovit
tae napisal/-a:
kovit napisal/-a:uf vencelj kako podobnih misli sva midva, sam jest to ne smem na glas govort... :)

Jao, jao kovit, ne vem kaj naj rečem. Najprej boš nehal tečt, če ne bo, kot si si zamislil, potem bi pobasal dnarček, zdaj pa si spet skeptičen. Ma razturaj mi ta maraton, saj vsi vemo da zmoreš, pa ne se sedaj tuki nekaj ven vlečt. :D

no sej sm vedu :oops: kako ste nerazumevajoči :evil: :)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA