Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 AVI
SloveniaTransplant napisal/-a:...

Tek je dobrodelne narave in bo potekal na 2km in 8km. Udeležba na teku je brezplačna, vsak tekač pa bo prejel lepo spominsko majico!
Za vse udeležence bo možna oddaja prtljage v pokrit prostor. Tekmovalcem bodo na razpolago sanitarije.

Prijavnica je na voljo na spodnjem naslovu

prijavnica

za vprašanja o teku pa se obrnite na email

slovenia.transplant@gmail.com

Srčno vabljeni!

Slika

:D :D ...da majčkeno dvignemo temo.... :D :D
Uporabniški avatar
 Marko Vzorec
Zanima me ali je kdo dobil feedback, od Lee, kamor se je pošiljalo prijave?
Namreč jaz nisem dobil odgovora pa me zanima kako pa kaj oz. kakšen je status prijave.

EDIT: Aha sem videl da so trije različni maili za pošiljanje prijav oz info, kateri je pravi? Kot že rečeno z Leinega ni odgovora. Bom poslal še na preostala dva.
Uporabniški avatar
 Loni
Marko Vzorec napisal/-a:Zanima me ali je kdo dobil feedback, od Lee, kamor se je pošiljalo prijave?
Namreč jaz nisem dobil odgovora pa me zanima kako pa kaj oz. kakšen je status prijave.

EDIT: Aha sem videl da so trije različni maili za pošiljanje prijav oz info, kateri je pravi? Kot že rečeno z Leinega ni odgovora. Bom poslal še na preostala dva.

Ne, nobenega, itak so možne prijave na licu mesta in po moje tele zbirajo bolj formalno, pa jaz upam na majico v vsaj približno pravi cifri, to si pa navedel v prijavi :wink:
 SloveniaTransplant
Pozdravljeni!

Hvala za opozorilo o nedelovanju linka na prijavnico - sem uredil in sedaj bi moral delovati!
 vex
Ehem, se mi zdi, da bo pravilen naslov lea.lampret@slovenija-transplant.si, saj slovenija-transplant.com sploh ne obstaja...

Btw, zelo pohvalno glede garderobe za tekače! Upam, da bo to res urejeno in ni samo obljuba. ;) Mi brez avtov, v katere bi odložili odvečno opremo in brez navijačev, ki bi nas spremljali in bi jih izkoristili namesto garderobe, imamo zelo pogosto razne logistične težave zaradi tega. :(

No, se vidimo na teku. :)
Uporabniški avatar
 niki
Jaz sem pa prijavnico poslala na mail tek@slovenija-transplant.si , upam da je to pravi naslov :?: vidim, da je kar nekaj različnih naslovov.. Odgovora tudi jaz nisem dobila, priznam da ga nisem niti pričakovala :roll:
Če ne prej bom pa v soboto videla :D sicer pa tudi iz moje strani zelo pohvalno glede garderobe, sem bila prav presenečena ko sem to prebrala.
Uporabniški avatar
 michael
E prijva poslana
še soboto počakm :D
Uporabniški avatar
 izzardly
Tale prijava tudi mene heca... S .com se mi je vrnilo kot nedostavljeno, s .si pa nisem dobila odgovora, a bi ga morala?

Drugače bom pa bolj zgodaj tam, da se prijavim. :D
Uporabniški avatar
 lev-inja
Razmišljam, da bi se prijavila kar na štartu. Ni videti, da bi kdo razjasnil zadevo s prijavljanjem :--
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz najverjetneje pridem, razen če bo res deževalo, prijavila se bom kar tam.
Uporabniški avatar
 Tina1
Meni so odgovorili na mejl...
A kdo ve, kje poteka proga 8 km ali sem kaj spregledala?
Vreme pa bo lepo, se mi zdi 8)
Uporabniški avatar
 Classix
Žal odpovedujem svojo udeležbo. Služba (zopet) zahteva svoj davek...Slika

Vsem udeležencem želim prijetno tekaško doživetje!

LP
Matjaž

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA