Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a:Jaz ne, sem prepočasna :oops: :wink: . Počakajte me na cilju prosim :oops: .

Ne ne jutri bo že tema, in če ne bo prav nobenga polžka bom jaz tekla s tabo. Itak sem dons en dober tempo vžgala, sem bla spočita pa so noge kar drvele. Obljubim.

:wink:

Hvala Nataša, Katrca pravi da pride, če pa ne, pa super, hvala za družbo (a potem bom spet rekord postavljala :wink: ).
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a:Jaz ne, sem prepočasna :oops: :wink: . Počakajte me na cilju prosim :oops: .

Ne ne jutri bo že tema, in če ne bo prav nobenga polžka bom jaz tekla s tabo. Itak sem dons en dober tempo vžgala, sem bla spočita pa so noge kar drvele. Obljubim.

Hvala Nataša, Katrca pravi da pride, če pa ne, pa super, hvala za družbo (a potem bom spet rekord postavljala :wink: ).

Namen našega teka naj bi bil predvsem druženje a ne :wink:, in res te ne bomo več same pustili, sploh pa ne v temi :nono: !
 katrca
hojla, jaz sigurno pridem in komaj čakam, ker sem bila nazadnje v nedeljo. Nikakor ne morem najti tisti 2 uri dnevno zase in me to pošteno jezi.
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, če bo tema pa res ne bom vidla vseh luštnih tekačev :wink: :ignore: , vaša družba je pa itak zakon :juhuhu:. No, Katrca potrjuje udeležbo :clap: , spet nas bo lepa družba :cast1:
Uporabniški avatar
 natasa
Oj,

fanta hvala za družbo , čeprav sem vaju dons mal nazaj držala, se vidi, da sem že malce utrujena :oops: , še dva huda treninga pol pa drug teden še samo na izi, da se spočijem do LM.
Smo pa danes dobili še enga novga tekača Francija, ki pa se je danes iz previdnosti pridružil našima "polžkoma", ki to že zdavnaj nista več. Lenči čestitam za rekord trase, do katere te je pripeljala Katrca.Al pa sta se hotli mal pokazat pred novim tekačem Francijem ?? haha. Aja pa da ne pozabim Lenči moram te pohvalit, ker iz tedna v teden bolšje zgledaš. Res si pridna.

Torej se vidimo v sredo ob 18:00, ko bomo vsi tekli lepo počasi po "polžje" in pridno klepetali.

Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Oj,

Smo pa danes dobili še enga novga tekača Francija, ki pa se je danes iz previdnosti pridružil našima "polžkoma", ki to že zdavnaj nista več. Lenči čestitam za rekord trase, do katere te je pripeljala Katrca.Al pa sta se hotli mal pokazat pred novim tekačem Francijem ?? haha. Aja pa da ne pozabim Lenči moram te pohvalit, ker iz tedna v teden bolšje zgledaš. Res si pridna.

Torej se vidimo v sredo ob 18:00, ko bomo vsi tekli lepo počasi po "polžje" in pridno klepetali.

Nataša, :oops: :oops: :oops: , saj mi je kar nerodno, ampak hvala za pohvalo, mi je moj razložil, kaj ste govorili, ko ste nas prehitevali.

Ja, Katrca nas je danes preganjala kot strela, se ji je mudilo tečt. Pa seveda, ne moremo kar tako omagat pred novim sotekačem :wink: :lol: , čeprav sem rabila do Petrovškega mosta, da sem se ogrela, pa še potem sem sopihala za njima :oops: , onadva pa klepetala :lol: . Je pa Franci res lepo tekel z nama in bil prijetna družba. Lepo, da se nam je pridružil.

V sredo ob 18.00 pa res na izi, da bomo lahko na LM razturali . Eni boste bolj :clap: , drugi pa bomo malo manj :wink: . Pa na lučke ne pozabit.
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:Oj,

Nataša, :oops: :oops: :oops: , saj mi je kar nerodno, ampak hvala za pohvalo, mi je moj razložil, kaj ste govorili, ko ste nas prehitevali.

Nerodno ?? :shock: Bodi vesela, ker so rezultati tvojega pridnega tekanja iz tedna v teden bolj vidni. Verjetno pa s tem tudi motivacija za tek.
 katrca
Lenči, javi mi, prosim, če prideš v sredo. Ker če te ne bo, potem tudi mene ne bo. In potem boš kriva za obe :D
A si dobila moje ZS glede 08.11.?
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:Lenči, javi mi, prosim, če prideš v sredo. Ker če te ne bo, potem tudi mene ne bo. In potem boš kriva za obe :D
A si dobila moje ZS glede 08.11.?

Nobenega ZS nisem dobila od tebe, za sredo velja, razen če pride kaj narobe vmes, kar bom pa seveda javila pravočasno.
Uporabniški avatar
 micika
Pozdravljeni!

Sem nova tukaj. Jančika mi je dala link vašega foruma, pa sem se opogumila, tako da sem se vsaj prijavila.

Zaenkrat samo razmišljam o teku (ker imam še vedno ogromno kilogramov za izgubit, preden obremenim sklepe), vas bom pa spremljala, če se smem občasno prištulit tule zraven.

Upam, da mi čimprej uspe zgubit še nekaj kil in da se vam enkrat tudi jaz pridružim, ne samo pri besedah, ampak tudi pri dejanjih.
Uporabniški avatar
 lenči
Micika, lepo pozdravljena :clap: :clap: . Ti nas kar spremljal, pridi se kaj pokazat, veseli bomo, če dobimo novo sotekačico :wink:
Uporabniški avatar
 Jančika
Micika! Ti kar pridno spremljaj; saj jaz bom zdaj nekaj tednov žal tudi samo opazovalka. Še vedno ti je voljo moj eliptik. In če dobro razmisliš, res ni razloga, da ga ne bi uporabila :) . Uredim tudi transport, če je treba. Res mi je veliko do tega, da te spravim migat :lauf: .
Uporabniški avatar
 micika
Vem, Jančika, srce! (Tu mi manjka oni smajli, ki te objame).

Se bereva in slišiva. OK?
 katrca
dobrodošla Micika, vidim, da imaš iste težave kot jaz. Približno ob takem času lansko leto sem se zaradi nekontrolirane širine zaletavala v vse, mimo česa sem šla. Po bokih sem bila čisto plava. Potem pa sem zavedla, da bo s takim tempom rejenja starost bolj klavrna ( o tem začneš razmišljati ko si pri 40-ih, tako da brez panike :D )In sem si nabavila program prehranjevanja in telovadbe. In s tem sem začela nakar se je pridružil tudi tek. In zdaj sem zelo zadovoljna. Daleč od tega, da bi bila suha, samo nekako se lažje stišim v oblačila. Tako da ti svetujem, da čez zimo začneš utrjevati mišice s telovadnimi vajami ( nabavi si tudi ročke, ker je učinek boljši ). Lahko ti pošljem te svoje telovadne vaje in načrt prehranjevanja. Potem pa veselo na poljane v naši družbi.
Uporabniški avatar
 micika
Na kratko. Tudi jaz grem proti 40. :wink: Mi je pa od novega leta sem uspelo z Montignacovo prehrano shujšat 27 kg. Potem sem ga čez poletje malo sračkala in se par kil zredila nazaj, sedaj sem spet pridna.

A ni kaj, treba bo tudi migat. In ker imam še vedno ogromno kil preveč, mislim, da ne bi šlo s tekom. Zato se moram v roke vzet, da bom začela vsak dan hodit vsaj 1 uro in tako čez zimo dobit mogoče kako mišico tu in tam, pa malo kondicije, pa mogoče kako kilo še dol spravit. Potem pa upam, da bom spomladi začela tako na rahlo tudi tečt.

Že celo življenje si namreč želim, da bi vsaj enkrat v življenju tekla tako zares, na kakem tekmovanju, a do tja vem, da je še dolga in trnova pot.

Moja Jančika mi je mentor, motivator, trener, mama, včasih huda mama :lol: , skratka vse v eni osebi.

In res je Katrca, bolj ko se staraš, bolj razmišljaš o zdravem življenju. Tudi pri meni je tako. :)
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA