Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Ljubljančanke, prosim za pomoč :oops: . Kje se lahko dvignejo številke za LM? Piše v Zvezda parku pri Sidru. A mi lahko katera pove, kje približno je to, da bom lahko našla? Hvala lepa.
 sephadex-75
Pomoje je najboljše, da vtipkaš v najdi.si zemljevie Kongresni trg, pa potem sama pogledaš kje morš iti. Ko si pa enkrat tam pa sidra praktično ne moreš zgrešiti, ker je skoraj v sredini trga (sploh pa predvidevam, da se bo tudi šotor že od daleč videl).
Uporabniški avatar
 lenči
sephadex-75 napisal/-a:Pomoje je najboljše, da vtipkaš v najdi.si zemljevie Kongresni trg, pa potem sama pogledaš kje morš iti. Ko si pa enkrat tam pa sidra praktično ne moreš zgrešiti, ker je skoraj v sredini trga (sploh pa predvidevam, da se bo tudi šotor že od daleč videl).

Hvala, Kongresni trg ni problem najti, samo Zvezda parka pa najdi.si ne pozna :oops: , Sidro pa je torej podjetje, ki to organizira :oops: . Sedaj je vse jasno in enostavno :lol: :idea:
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:
sephadex-75 napisal/-a:Pomoje je najboljše, da vtipkaš v najdi.si zemljevie Kongresni trg, pa potem sama pogledaš kje morš iti. Ko si pa enkrat tam pa sidra praktično ne moreš zgrešiti, ker je skoraj v sredini trga (sploh pa predvidevam, da se bo tudi šotor že od daleč videl).

Hvala, Kongresni trg ni problem najti, samo Zvezda parka pa najdi.si ne pozna :oops: , Sidro pa je torej podjetje, ki to organizira :oops: . Sedaj je vse jasno in enostavno :lol: :idea:

Lenči, eno veliko sidro je na tem trgu in običajno se vedno pravi pri sidru, ker ga težko zgrešiš :D Tako da, ne ni to firma sidro :lol:
 sephadex-75
Ja, Park Zvezda je samo drugo ime za Kongresni trg. Sidro je pa res fizično sidro in ne podjetje. :)
Nazadnje spremenil sephadex-75, dne 18 Okt 2008, 15:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
Hvalaaaaa vsem, sem zvedela še nekaj več o Ljubljani. Tako pa je, če si samo na začasnem delu v Ljubljani :oops: :wink: . Pa še bus 1ka me čisto do tja pripelje, da se ne bom lovila s parkiranjem, jupiiiii. Vse to za to, da dvignem številko za mojega dragega moža :lol: .
Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a:Hvalaaaaa vsem, sem zvedela še nekaj več o Ljubljani. Tako pa je, če si samo na začasnem delu v Ljubljani :oops: :wink: . Pa še bus 1ka me čisto do tja pripelje, da se ne bom lovila s parkiranjem, jupiiiii. Vse to za to, da dvignem številko za mojega dragega moža :lol: .
Pa pocingljaj mi, greva na kofe, sem v tisti veliki stavbi na vogalu v službi :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Loni napisal/-a:
lenči napisal/-a:Hvalaaaaa vsem, sem zvedela še nekaj več o Ljubljani. Tako pa je, če si samo na začasnem delu v Ljubljani :oops: :wink: . Pa še bus 1ka me čisto do tja pripelje, da se ne bom lovila s parkiranjem, jupiiiii. Vse to za to, da dvignem številko za mojega dragega moža :lol: .
Pa pocingljaj mi, greva na kofe, sem v tisti veliki stavbi na vogalu v službi :wink:

Če se prav spomnim, vas ob 17.00 vržejo iz službe :wink: , jaz bom pa enkrat po 17.00 pridrvela z busom :driver: .
Uporabniški avatar
 lenči
Ob številu prijavljenih na LM sem se zgrozila. Upam, da me ne bodo pomedrali in da ne bom na začetku iskala luknje med tekači. Se bom skušala držati zajčka za 4.00 , potem pa po svoje. Takšna množica ljudi :oops: , res upam, da bom prijetno presenečena. No, sicer pa, odkrito povedano, to bo le dober trening za Sladkih6.

Se pa veselim, da vas toliko na kupu najdem in vidim in povočkam. Samo ne zamerit, če mi ne bo uspelo vseh pofotkat, ko prihajate v cilj, ker se bom morala tudi jaz pripravljati na štart (mogoče pa bo moj tako prijazen in pofotkal vse polje majčke :lol: ).

Mislite, da se bo dalo parkirati v parkirni na Trdinovi, če bova dovolj zgodaj? Še dobro, da ne tečeva oba hkrati, da si bova lahko rukzak in obleke izmenično čuvala.

Pa lepo pančkajte do nedelje in se vidimo :wink:
 nana
Lenči, na Trdinovi bo zjutraj gotovo še dovolj prostora, je pa parkirnina tam kar draga :D
Uporabniški avatar
 lenči
nana napisal/-a:Lenči, na Trdinovi bo zjutraj gotovo še dovolj prostora, je pa parkirnina tam kar draga :D

Hvala za info, sicer pa saj bo moj častil, če hoče blizu parkirat :wink:.
 nana
Moj predlog je, da narediš en krog okoli sodišča in poskusiš parkirat tam; se mi zdi, da je ob nedeljah brezplačno. Trditi pa ne morem :wink: Na koncu greš še vedno lahko v garažno hišo :D
Uporabniški avatar
 lenči
nana napisal/-a:Moj predlog je, da narediš en krog okoli sodišča in poskusiš parkirat tam; se mi zdi, da je ob nedeljah brezplačno. Trditi pa ne morem :wink: Na koncu greš še vedno lahko v garažno hišo :D

Hvala, bova malo zaokrožila tam okoli in videla, kako bo šlo :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
nana napisal/-a:Moj predlog je, da narediš en krog okoli sodišča in poskusiš parkirat tam; se mi zdi, da je ob nedeljah brezplačno. Trditi pa ne morem :wink: Na koncu greš še vedno lahko v garažno hišo :D

Glede na to, da se bo po Lj skušalo parkirati nešteto tekačev, bo tudi to zelo zanimivo. Sama bom šla pogledat pred službo, če bo le šlo.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA