Moderator: lenči
sephadex-75 napisal/-a:Pomoje je najboljše, da vtipkaš v najdi.si zemljevie Kongresni trg, pa potem sama pogledaš kje morš iti. Ko si pa enkrat tam pa sidra praktično ne moreš zgrešiti, ker je skoraj v sredini trga (sploh pa predvidevam, da se bo tudi šotor že od daleč videl).
lenči napisal/-a:sephadex-75 napisal/-a:Pomoje je najboljše, da vtipkaš v najdi.si zemljevie Kongresni trg, pa potem sama pogledaš kje morš iti. Ko si pa enkrat tam pa sidra praktično ne moreš zgrešiti, ker je skoraj v sredini trga (sploh pa predvidevam, da se bo tudi šotor že od daleč videl).
Hvala, Kongresni trg ni problem najti, samo Zvezda parka pa najdi.si ne pozna, Sidro pa je torej podjetje, ki to organizira
. Sedaj je vse jasno in enostavno
![]()
lenči napisal/-a:Hvalaaaaa vsem, sem zvedela še nekaj več o Ljubljani. Tako pa je, če si samo na začasnem delu v LjubljaniPa pocingljaj mi, greva na kofe, sem v tisti veliki stavbi na vogalu v službi![]()
. Pa še bus 1ka me čisto do tja pripelje, da se ne bom lovila s parkiranjem, jupiiiii. Vse to za to, da dvignem številko za mojega dragega moža
.
Loni napisal/-a:lenči napisal/-a:Hvalaaaaa vsem, sem zvedela še nekaj več o Ljubljani. Tako pa je, če si samo na začasnem delu v LjubljaniPa pocingljaj mi, greva na kofe, sem v tisti veliki stavbi na vogalu v službi![]()
. Pa še bus 1ka me čisto do tja pripelje, da se ne bom lovila s parkiranjem, jupiiiii. Vse to za to, da dvignem številko za mojega dragega moža
.
nana napisal/-a:Moj predlog je, da narediš en krog okoli sodišča in poskusiš parkirat tam; se mi zdi, da je ob nedeljah brezplačno. Trditi pa ne moremNa koncu greš še vedno lahko v garažno hišo
nana napisal/-a:Moj predlog je, da narediš en krog okoli sodišča in poskusiš parkirat tam; se mi zdi, da je ob nedeljah brezplačno. Trditi pa ne moremNa koncu greš še vedno lahko v garažno hišo
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA