- 19 Okt 2008, 18:39
Spet se je zaključil dolenjski pokal v slogu najbolje orzaniziranih tekaških prireditev. Tek po vinski cesti v Bušeči vasi je bil zadnji od tekov. Organizacija, kot sem že omenil res vrhunska. Vidi se, da celotna vas res živi in diha s tem tekom. Vsak udeleženec je prejel praktične nagrade, golaž in domače sladice, ki jih je bilo na pretek. Seveda ni manjkal tudi cviček.
Kar se teka in proge tiče, zelo razgibana. Prve 3km klanec, naslednje 3km spust, pa spet vzpon med brajdami (tu so tekli samo najhirejši) in za zaključek še 1km spusta in 2km ravnine. Idealna tekma za teden pred Ljubljanskim maratonom.
S svojim rezultatom zelo zadovoljen, saj sem izboljšal svoj rekord kar za slabo minuto.
Na teku sem opazil tudi nekaj tekmovalcev iz tekaškega foruma.
Tekli so tudi najmlajši in to v zelo velikem številu (tako da se za prihodnost tekačev ni treba bati)
.
Kar se teka in proge tiče, zelo razgibana. Prve 3km klanec, naslednje 3km spust, pa spet vzpon med brajdami (tu so tekli samo najhirejši) in za zaključek še 1km spusta in 2km ravnine. Idealna tekma za teden pred Ljubljanskim maratonom.
S svojim rezultatom zelo zadovoljen, saj sem izboljšal svoj rekord kar za slabo minuto.
Na teku sem opazil tudi nekaj tekmovalcev iz tekaškega foruma.
Tekli so tudi najmlajši in to v zelo velikem številu (tako da se za prihodnost tekačev ni treba bati)

TEK JE POL ZDRAVJA, DRUGA POLOVICA PA SEKS