Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
Micika dobrodošla med nami upam, da se nam boš res pridružila, seveda čimprej. :lol:

Pa uspešno hujšanje. Aja dekleta 40-ta leta še zdaleč niso veliko, sploh pa se še ne da govorit staranju :wink: .

Micika, če boš napredovala vsaj približno tako kot Katrca, boš kmalu drvela z nami za Savinjo.

:wink:
Uporabniški avatar
 micika
Natasa, meni se zdi, da se midve poznava. Ti bom poslala ZS.
Uporabniški avatar
 zz topka
Micika, ti samo vztrajaj in forum spremljaj -- pod MUS!!!---, ker te kar posesa vase.
In pole boš vidla, da boš v letu dni tudi na tekmovanju.
Mene kar martra it jutri v Slovenj Gradec, sam kaj ko je to tako daleč, ali pa v Bušečo vas, tam so sami fejst Dolejnci...
Pa sem rekla, da ta vikend ne grem nikamor...
Ne vem, če bo zneslo, da res ne...
Uporabniški avatar
 lenči
micika napisal/-a:Na kratko. Tudi jaz grem proti 40. :wink: Mi je pa od novega leta sem uspelo z Montignacovo prehrano shujšat 27 kg. Potem sem ga čez poletje malo sračkala in se par kil zredila nazaj, sedaj sem spet pridna.

A ni kaj, treba bo tudi migat. In ker imam še vedno ogromno kil preveč, mislim, da ne bi šlo s tekom. Zato se moram v roke vzet, da bom začela vsak dan hodit vsaj 1 uro in tako čez zimo dobit mogoče kako mišico tu in tam, pa malo kondicije, pa mogoče kako kilo še dol spravit. Potem pa upam, da bom spomladi začela tako na rahlo tudi tečt.

Že celo življenje si namreč želim, da bi vsaj enkrat v življenju tekla tako zares, na kakem tekmovanju, a do tja vem, da je še dolga in trnova pot.

Moja Jančika mi je mentor, motivator, trener, mama, včasih huda mama :lol: , skratka vse v eni osebi.

In res je Katrca, bolj ko se staraš, bolj razmišljaš o zdravem življenju. Tudi pri meni je tako. :)

Micika, kar se kg tiče, jaz sem februarja začela tečt in aprila šla na prvo tekmo, pa je blo treba skoraj 90 kg naokoli prenašat. Lepo počasi je šlo, brez večjih težav doslej. Tako da lahko tudi kakšen meter pretečeš,toliko, da dobiš občutek, ni nič narobe. In čez zimo lepo migaj poleg Montinjaka (tudi jaz se že dve leti skoraj ves čas držim njegovih navodil) in se bo poznalo povsod :lol: . Če pa rabiš še kakšno motivacijo, pa se kar oglasi, ekspresna pošta deluje :wink: . Veliko veselja ti želim in če ne prej, se vidimo spomladi na skupinih tekih :lol: :clap: .
Uporabniški avatar
 micika
Dobra si Lenči! :cast: Samo jaz še moram prit do 90.

Saj bo. Pa hvala vsem, da ste me tako lepo sprejele in me vzpodbujate.

Danes sem šla drugič hodit. Včeraj je bil bolj polžji tempo, ker sem imela tamalčka zraven in ga je bilo treba skoraj pol poti nest. Danes pa sem jim kar zgasnila po kosilu in vžgala orenk tempo po hribih in dolinah. V hrib me je malo dušilo, pa sem malce zmanjšala in je šlo čisto brez ustavljanja. 45 minut čiste hitre hoje. No, zame je hitra, za vas bi bil to verjetno sprehod.

Se beremo. Nočko! :)
Uporabniški avatar
 micika
Vidim, da ste vse pridne in migate, pa bolj malo pišete. :lol: Pridne.

Še vedno vztrajam. Ha, ha, ha, tretji dan. Danes so me začele bolet noge, tam nekje, kjer je pod špehom mogoče pokukala na plan mini mini mišica. Ali pa bo bolj druga varianta, da nimam primerne obutve. :? Verjetno bo to. Danes sem tudi malo tekla, par metrov, pa spet hodila in tekla. Kar samo me je neslo. In se mi je tako fajn zdelo, kot bi bila mala punčka, ki dobi liziko. :lol:

Vem, da je otročje, da takole opisujem, a ne morem vam povedat, kako sem vesela, da sem se končno spravila v pogon. Samo upam, res srčno upam, da me ta volja ne zapusti nikoli. Če bo pa kriza, pa me boste malo zbrcale v tazadnjo, pa bo. Kajne?

Nočko!
Uporabniški avatar
 natasa
micika napisal/-a:Vidim, da ste vse pridne in migate, pa bolj malo pišete. :lol: Pridne.

Še vedno vztrajam. Ha, ha, ha, tretji dan. Danes so me začele bolet noge, tam nekje, kjer je pod špehom mogoče pokukala na plan mini mini mišica. Ali pa bo bolj druga varianta, da nimam primerne obutve. :? Verjetno bo to. Danes sem tudi malo tekla, par metrov, pa spet hodila in tekla. Kar samo me je neslo. In se mi je tako fajn zdelo, kot bi bila mala punčka, ki dobi liziko. :lol:

Vem, da je otročje, da takole opisujem, a ne morem vam povedat, kako sem vesela, da sem se končno spravila v pogon. Samo upam, res srčno upam, da me ta volja ne zapusti nikoli. Če bo pa kriza, pa me boste malo zbrcale v tazadnjo, pa bo. Kajne?

Nočko!

Bravo Micika :clap:, ti kar lepo vztrajaj pa boš vidla, da lahko iz dneva v dan pretečeš kakšen meter več. Ko te bo minila volja, se boš pa v avto usedla in se pripeljala za Savinjo, in bova šli počasi skupaj kakšen kilometrček skupaj nardit. :lol: Lahko tudi kje drugje. Za primerno obutev pa le poskrbi, da ne boš imela težav z nogami. :cry:

Uporabniški avatar
 lenči
Micika bravo, neverjetna si. Kljub vsemu pa ne pozabi, da je tudi počitek del treninga. Da ne bodo noge preveč bolele. Obutev res nabavi pravo, ker bo potem tekanje večji užitek. A ni super :wink: :lol: , kar lepo tako naprej, boš videla, kako te bo tek ponesel dalje :laola . Za nagrado pa si privošči temno čokolado, da energijo in še škodi ne :wink: .

Pa le napiši še tvoje dosežke, z veseljem te spremljamo, če boš pa rabila spremstvo, pa povej, bomo peljali pa kužeka zraven na sprehod. Tko sem jaz začela. Malo tekla, veliko hodila, moj je pa psa sprehajal zraven :oops: .

Še veliko užitkov naprej :lol:
Uporabniški avatar
 micika
Nataša, imam boljši predlog. Ti prilaufaš do mene, greva en krog skozi hoste, potem te pa nazaj peljem z avtom. :wink: Ne, saj se hecam. Po moje te jaz tudi pri tvojem najpočasnejšem teku ne bi dohajala. Mogoče čez kako leto ali dve. :?

Lenči, grem danes v akcijo za šuhe. Vidim, da sem si res včeraj naredila škodo s tistimi starimi copati od dedca. Me še danes vse boli. Boljše, da bi šla bosa. :cry: Čokolado sem pa pojedla že preden sem šla na pot. :oops: Človek pa lačen res ne more hodit. :lol:

Ko smo že ravno pri tem, kako je najbolje uskladit hrano in gibanje? Jaz pridem sestradana domov in moram pojest kosilo. Potem grem pa takoj hodit, dokler je še svetlo in toplo (od 16.00 do 17.15 ure).

Lep dan! :)
 katrca
Micika, kakšen predklon in trebušni vzgib, pa kako vajo za rokce pa le naredi še zraven. Ne bo nič škodilo. Se hitro pozna rezultat.
Uporabniški avatar
 natasa
micika napisal/-a:Nataša, imam boljši predlog. Ti prilaufaš do mene, greva en krog skozi hoste, potem te pa nazaj peljem z avtom. :wink: Ne, saj se hecam. Po moje te jaz tudi pri tvojem najpočasnejšem teku ne bi dohajala. Mogoče čez kako leto ali dve. :?

Ko smo že ravno pri tem, kako je najbolje uskladit hrano in gibanje? Jaz pridem sestradana domov in moram pojest kosilo. Potem grem pa takoj hodit, dokler je še svetlo in toplo (od 16.00 do 17.15 ure).
:)

Se znam potrudit in res počasi tečt, tudi kombinacija s hojo mi je poznana. Sem tudi jaz tako začela. :wink:

"Šuhe" pa le nabavi.
 katrca
imam še boljši predlog - vsi prilaufamo do tebe in gremo potem skupaj skozi gozd :D
Uporabniški avatar
 natasa
katrca napisal/-a:imam še boljši predlog - vsi prilaufamo do tebe in gremo potem skupaj skozi gozd :D

Odlično sem za. Katrca a veš kje živi Micika?? :?:

katrca
Nataša, pojma nimam, saj je niti ne poznam. Ali pač ?! Sem se samo pohecala, samo lahko pa to res udejanjimo in gremo k njej na spoznavni tek. :D
Uporabniški avatar
 natasa
katrca napisal/-a:Nataša, pojma nimam, saj je niti ne poznam. Ali pač ?! Sem se samo pohecala, samo lahko pa to res udejanjimo in gremo k njej na spoznavni tek. :D

Vem, da si se hecala. :lol:
Jst pa približno vem, kje stanuje. Tako približno v obe smeri, pa še z njo cca 5 km bi naredile cca 25 km. Torej kdaj gremo na spoznavni tek :wink: :?:
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA