Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 mojcej77
solatka napisal/-a:Da vam malo pokvarim povprečje :lol: . Pa da slučajno ne bi pozabili da smo tud Polžki na TF, a ne... :wink:

Torej na 10,5km upam na čas 1:8:59.

Jp, in da ne boste pozabili, da smo tudi Polžki v razvoju na TF, a ne: napovedujem, da bom pretekla 10,5km brez hoje vmes, z rezultatom 1:24.
Če bo kdo za mano, je car (spremljevalno in reševalno osebje ne šteje!!) :D

lp,

m
Uporabniški avatar
 Maša
mojcej77 napisal/-a:
solatka napisal/-a:Da vam malo pokvarim povprečje :lol: . Pa da slučajno ne bi pozabili da smo tud Polžki na TF, a ne... :wink:

Jp, in da ne boste pozabili, da smo tudi Polžki v razvoju na TF, a ne: napovedujem, da bom pretekla 10,5km brez hoje vmes, z rezultatom 1:24.
Če bo kdo za mano, je car (spremljevalno in reševalno osebje ne šteje!!) :D

lp,

m

Jaz, kot večni polž v razvoju, napovedujem čas nekje na sredi predhodnjih dveh, bolj proti tvojem, mojcej77. Bova skupaj sopihali :P

Maša

P.S. Mimgrede, imaš fajn bratca, mojcej77! :wink:
Uporabniški avatar
 pementos
Letos bo malo slabše kot pa lani, zaradi tega bom zadovoljen pod 1.30. Odlicno bi bilo pod 1.25. Osebni rekord je letos nedosegljiv :(
Uporabniški avatar
 mojcej77
Maša napisal/-a:
Jaz, kot večni polž v razvoju, napovedujem čas nekje na sredi predhodnjih dveh, bolj proti tvojem, mojcej77. Bova skupaj sopihali :P

Maša

P.S. Mimgrede, imaš fajn bratca, mojcej77! :wink:

U fajn!Se vidmo! (sej mi mamo štart ob 8:30, a ne?)

lp,

m

pies: mam dva fajn bratca :D A si mislna unga na Mi al unga na Ma?;P
Uporabniški avatar
 izzardly
izzardly napisal/-a:Moj cilj je v cilj na 21,1 km priti pred Kenijci, ki bodo tekli na 42,2 km :D

LP

Popravljam napoved - rada bi sploh štartala, saj vedno znova prebolevam ene jesenske viroze (vsi okoli mene so bolni), pulz visok, utrujenost, joj.

Pa tolk smo se trudil in treniral... :(
Uporabniški avatar
 solatka

Heh.. joj.. ne...
SE pardoniram.
Čas 1:8:59 je mišljen za 10km.

Za 10,5 km pač neki minut več (Lenči, kolk si že rekla? :wink: )
Se pa tega rezultata(1:8:59) ne bi branila tud na 10,5.... ampak dejmo ostat na realnih tleh :lol:
Uporabniški avatar
 Maša
mojcej77 napisal/-a:
U fajn!Se vidmo! (sej mi mamo štart ob 8:30, a ne?)

lp,

m

pies: mam dva fajn bratca :D A si mislna unga na Mi al unga na Ma?;P

Ja, zgodnji štart je, pa slikanje prej! Bratca poznam samo unga na Ma :D

LP, Maša
Uporabniški avatar
 rudi.k
Napovedujem rezultat 1:55 na 21,5km!
Uporabniški avatar
 Eustahije
Grem prvič, tako da hočem le dokončati 21km (skrita želja pa je dokončati pod dvema urama)
 luzr
bobr napisal/-a:Ne bom vas razočaral in odtekel bom polovičko točno 1:50, nič manj nič hitreje :). Koliko vas gre z mano?

Pregledal sem vse zapise in se očitno nihče noče družiti z bobrom. :shock: Očitno je še vedno prehiter.
Bobr, najverjetneje boš štartal iz tretjega boksa.
Ali si pripravljen zaupati, kako boš tekel?
Boš že na začetku šel enakomerno hitro s 5.2 min/km ali boš nekaj ogrevalnih kilometrov odtekel počasneje?
Uporabniški avatar
 mitjas
Moj časovni plan za letošnji Lj maraton: med 4:15 in 4:30, prvi krog pa okrog 2:10 :P
Uporabniški avatar
 dasa
PUHKO napisal/-a:Realno lahko pričakujem 1:35 (21 km), kar bo boljše bo pa odlično :D

Dejmo Puhko dejmo....te bom na štartu brcnu in boš poletu :P

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 alfamann
Sam da pridem do cilja tam okrog 1.45.00 na 21km, bi bil zelo vesel za prvič
Uporabniški avatar
 bobr
luzr napisal/-a:
bobr napisal/-a:Ne bom vas razočaral in odtekel bom polovičko točno 1:50, nič manj nič hitreje :). Koliko vas gre z mano?

Pregledal sem vse zapise in se očitno nihče noče družiti z bobrom. :shock: Očitno je še vedno prehiter.
Bobr, najverjetneje boš štartal iz tretjega boksa.
Ali si pripravljen zaupati, kako boš tekel?
Boš že na začetku šel enakomerno hitro s 5.2 min/km ali boš nekaj ogrevalnih kilometrov odtekel počasneje?

Nič zato če ne bo kandidatov. Besedo bom držal za ostale pa vidiš kako je. Letošnji LM jemljem kot daljšo rekreacijo in ne kot tekmo na čas. Če se mi kdo pridruži tok bolje.
Ja štartal bom s primernega boksa in držal enakomeren tempo čez celo tekmo. Upošteval bom tudi premore na postojankah. Cilj je čimbližje 1:50 neto. Ogreval se bom pred tekmo, maksimalno kilometer tekanja pred štartom. Greš zraven?
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA