Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 katrca
kar se mene tiče, kadarkoli med LM in Sladkim vrhom. Pa misliš, da bo zelo srečna, če ji pride na obisk en trop tekačev ???
Uporabniški avatar
 natasa
katrca napisal/-a:kar se mene tiče, kadarkoli med LM in Sladkim vrhom. Pa misliš, da bo zelo srečna, če ji pride na obisk en trop tekačev ???

Zdej sem se pa jst hecala :lol: :rol: !!

Pojma nimam! Sicer pa tako ne bi šli na obisk, ampak bi skupaj z njo naredili en krog okoli hiše.
:wink:
 katrca
a tko ? jaz pa mislim, da bomo radoviđeni gosti, mize se šibile od pijače in jedače, pa baloni in lampiončki in transparenti. A Micika že ve, da pridemo ?
Uporabniški avatar
 lenči
Da ne bosta osamljeni, bi šla jaz tudi zraven :lol: . Če ne ne spravita skupaj kvote "tropa" :wink: .
 katrca
Najprej definirajmo "kvota "tropa"? ker pri risanki Mačkon in njegov trop jih je bilo v tem tropu samo še kakih sedem mačkov. ALi jih je lahko tudi manj ? juhuhu, kak smo fajne. Micika, kar začni pripravljati jedače in pijače, naš trop se bo kar naenkrat pojavil pred tvojimi vrati, kot feniks iz pepela. ha-ha-ha LOL
Uporabniški avatar
 natasa
katrca napisal/-a: A Micika že ve, da pridemo ?

Ne še , bo verjetno zvečer prebrala in se začela pripravljati na veliki sprejem :hehe: . Nekaj nasvetov ji lahko da zdajle Benedetijeva iz protokola, ko ravno sprejemajo kraljico Elizabeto :wink: .
Lenči z veseljem te sprejmeva v najin trop. Pa še koga.

Le kaj bo Micika rekla :?: :!: :bum:

Uporabniški avatar
 natasa
micika napisal/-a:Vidim, da ste vse pridne in migate, pa bolj malo pišete. :lol: Pridne.

!

No danes zvečer že ne bo rekla, da smo pridne. :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:
micika napisal/-a:Vidim, da ste vse pridne in migate, pa bolj malo pišete. :lol: Pridne.

!

No danes zvečer že ne bo rekla, da smo pridne. :wink:

Upam, da ji bo še kaj sape ostalo za odgovor, ko bo videla priprave na invazijo :rol: :wink: . Danes bo rekla, da smo pridno pisale. Jutri bomo pa pridno tekle, a ne :D .
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
Jutri bomo pa pridno tekle, a ne :D .

Seveda jutri en lep klepetav zenovski tek. :wink:

lp :wink:
Uporabniški avatar
 micika
Živim v "vukojebini" sredi hoste. Nataša od tebe do mene je cca 14 km na eno stran.

Ni problema, lahko prilaufate, samo čez teden nimam cajta. Sem taksistka za tavečjega, ker ima vsak dan treninge v Celju. Komaj sem si našla prosto urico vmes za mojo hojo. Vikend pa ni problem. Pa tudi kaj za jest in pit bi se našlo. :wink:
Uporabniški avatar
 micika
katrca napisal/-a:Micika, kakšen predklon in trebušni vzgib, pa kako vajo za rokce pa le naredi še zraven. Ne bo nič škodilo. Se hitro pozna rezultat.

Kaj hudiča pa je to predklon in trebušni vzgib. Danes me nekaj matra po črevesju, lahko se sklanjam samo nad školjko. :shock:
Uporabniški avatar
 natasa
micika napisal/-a:Živim v "vukojebini" sredi hoste. Nataša od tebe do mene je cca 14 km na eno stran.

Ni problema, lahko prilaufate, samo čez teden nimam cajta. Sem taksistka za tavečjega, ker ima vsak dan treninge v Celju. Komaj sem si našla prosto urico vmes za mojo hojo. Vikend pa ni problem. Pa tudi kaj za jest in pit bi se našlo. :wink:

Je 14 km v eno stran :?: Doma si v Ž....... a ne? Torej kakorkoli me zmoremo tudi 28 km, a ne punce? :wink: Zaenkrat se hecamo, ampak nikoli ne veš :wink: !

Lep dan še naprej,
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:
micika napisal/-a:Živim v "vukojebini" sredi hoste. Nataša od tebe do mene je cca 14 km na eno stran.

Je 14 km v eno stran :?: Doma si v Ž....... a ne? Torej kakorkoli me zmoremo tudi 28 km, a ne punce? :wink: Zaenkrat se hecamo, ampak nikoli ne veš :wink: !

Lep dan še naprej,

Seveda zmoremo, saj je to samo dvakrat 14 km, to pa itak ni tko velik :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Zenovski užitek absolutno z moje strani (beri polžji tempo :oops: ), pa še nogice moramo pazit, da ostanejo cele do nedelje :lol:
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Zenovski užitek absolutno z moje strani (beri polžji tempo :oops: ), pa še nogice moramo pazit, da ostanejo cele do nedelje :lol:

Tokrat bom polžek tudi jaz :wink:!

• 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA