Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 mojA
tudi jaz kupim eno za hčerko, sicer je pa danes še čas za prijavo samo malo draga je 30 eur.

če kdo odstopi oz proda po znižani-prvotni ceni naj me prosim pokliče na 040 396 830

Lp, Mojca
 rok1991
jaz tudi kupšim prijavo za 10km 031 435 258
Uporabniški avatar
 Radolca
kupite lahko tudi prijavo za 42-ko in 21-ko in potem pred prevzemom številke samo spremenite traso, katero boste pretekli.
Samo namig sem vam dal, da ni treba kupiti ravno prijave za desetko, če greste na 10-ko :!:
Uporabniški avatar
 mazi
Radolca napisal/-a:kupite lahko tudi prijavo za 42-ko in 21-ko in potem pred prevzemom številke samo spremenite traso, katero boste pretekli.
Samo namig sem vam dal, da ni treba kupiti ravno prijave za desetko, če greste na 10-ko :!:
Od Gorenjca pa nisem pričakoval tako neracionalne poteze... :wink:
Uporabniški avatar
 Radolca
mazi napisal/-a:
Radolca napisal/-a:kupite lahko tudi prijavo za 42-ko in 21-ko in potem pred prevzemom številke samo spremenite traso, katero boste pretekli.
Od Gorenjca pa nisem pričakoval tako neracionalne poteze... :wink:

:oops: se pa prav "lepo obnašam" za gorenjca :?: :? :?: se mi zdi :(
Uporabniški avatar
 Radolca
ojla, nisem prodajal prijave, kupoval sem jo za mojo boljšo polovičko. Polovička jo je že dobila!
Nazadnje spremenil Radolca, dne 21 Okt 2008, 20:19, skupaj popravljeno 1 krat.
 tahcin
Tudi jaz kupim prijavo, če se je kdo (katera) premislil (a).

Lp, Tom
051-304012
Uporabniški avatar
 Asparagus
Če še kdo rabi prijavo na 10,5 km po prvotni ceni, naj se mi javi na ZS. :cry:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA