Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Zdravo punce!

Jaz sem pa čist ven padla. :cry: Ob sredah bojo na sporedu plesne vaje tako, da najbrž odpade moj tek v Celju. :cry: Upam, da se moj spremisli in da bom lahko prestavila plesne vaje na kasnejši datum.

Sem pa zelo pridna pri opravilih v novem stanovanju. Pobarvala sem stene (kuhinja je rdeča, dnevna soba pa pomarančno oranžna). Še hodnik in kopalnico. :D

Drugače pa sem začela trenirati v fitnesu ampak če sem iskrena po duši sem še vedno tekačica in bom tudi ostala. Kljub temu, da pravijo, da je potrebno krepiti mišice čez zimo ne vem, če bom prakticirala to varianto. Se mi zdi, da sploh nimam nič moči. Danes sem komaj odtekla 7km. :oops: :cry:

Ne vem kaj se dogaja z mano ampak enostavno mi ne gre več. Mogoče pa rabim malo pavze ali pa samo počitek kak dan ali dva. Pa tudi kile mi grejo samo še navzgor. :cry: Sama žalost me je. Sploh se ne najdem. :bum:

Ziher si mislite, da pretiravam ampak res je prišlo neko čudno obdobje za mene ko mi gre vse po zlu. Res ne vem kaj se dogaja. Vidim, da je poletje moj čas.

Upam, da se rešim iz te luknje. Do takrat pa pridne bodite in fajn tecite. Vidimo se v Lj na 10,5km. Jutri pa imam seminar v Lj tako, da ne bo spet nič z mojim tekom. Šmorn! :cry: :cry:

LP; Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
MojcaZ napisal/-a:Zdravo punce!

Jaz sem pa čist ven padla. :cry: Ob sredah bojo na sporedu plesne vaje tako, da najbrž odpade moj tek v Celju. :cry: Upam, da se moj spremisli in da bom lahko prestavila plesne vaje na kasnejši datum.

Sem pa zelo pridna pri opravilih v novem stanovanju. Pobarvala sem stene (kuhinja je rdeča, dnevna soba pa pomarančno oranžna). Še hodnik in kopalnico. :D

Drugače pa sem začela trenirati v fitnesu ampak če sem iskrena po duši sem še vedno tekačica in bom tudi ostala. Kljub temu, da pravijo, da je potrebno krepiti mišice čez zimo ne vem, če bom prakticirala to varianto. Se mi zdi, da sploh nimam nič moči. Danes sem komaj odtekla 7km. :oops: :cry:

Ne vem kaj se dogaja z mano ampak enostavno mi ne gre več. Mogoče pa rabim malo pavze ali pa samo počitek kak dan ali dva. Pa tudi kile mi grejo samo še navzgor. :cry: Sama žalost me je. Sploh se ne najdem. :bum:

Ziher si mislite, da pretiravam ampak res je prišlo neko čudno obdobje za mene ko mi gre vse po zlu. Res ne vem kaj se dogaja. Vidim, da je poletje moj čas.

Upam, da se rešim iz te luknje. Do takrat pa pridne bodite in fajn tecite. Vidimo se v Lj na 10,5km. Jutri pa imam seminar v Lj tako, da ne bo spet nič z mojim tekom. Šmorn! :cry: :cry:

LP; Mojca :wink:

Oj,

sem se že spraševala kaj je s tabo, pa še tvoje mobi štev. nimam, ker mi je moj nabavil nov mobi in mi številk ni kopiral na sim kartico.
Si padla v luknjo ? No jst sem kar kmalu po Logarski ostala brez motivacije in iz nje sem se izvlekla tako, da sem se prijavila na ULTRA PROMO v Istri, ki bo decembra in tako, imam novo motivacijo za trening. V nedeljo sicer grem v Lj, ampak samo odtečt, če bo moj dan bi šla rada 3:45, če ne pa čist na izi. Enostavno ne maram LM in če se nebi moj prijavil bi bla jst doma. Enako je bilo lani, pa sem se na koncu komaj privlekla na cilj. :oops: .
Glej, če bi kdaj tekla v družbi pa poklič, pa odtečeva par km.

Kriza pride pa mine in tako bo tudi pri tebi.

Lepo se imej in pridno pleši.

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Mojca, kaj pa Palmanova? Midva sva že prijavljena :lol: . Vseeno ti hvala za spodbudo in stimulacijo mojega, da je pričel teči tudi daljše razdalje. Si pa pridna, ni kaj. Mislim, da nisi ven padla, ampak da si drugje not padla :wink: .

Kar se pa tiče tekov čez teden, pa glede na temo, bom tudi jaz sedaj zadnjič (razen če bomo našli traso kje ob uličnih svetilkah :lol: ). Vsekakor pa se konec tedna lahko najdemo za kakšen tek, tudi do Velenja ni daleč in baje imate lepe proge (samo vodičko rabimo). Jaz malo razmišljam o Barbarinem teku, samo je štafetni, bi se morale tri skupaj spravit :wink: (vsaka 7 km).

Tudi to obdobje bo minilo, saj bo šlo :juhuhu:. Malo počitka, en tak zenovski tek (družba je samo dobrodošla poslastica) in se bo nasmeh razširil do ušes Slika ).

Uživaj pri plesu in se vidimo na LJ, če se ne zgubimo v množici :oops: .
 katrca
jutri jaz pridirkam iz enega seminarja, katerega bom na pol špricala, pa samo zato, ker spet od nedelje nisem nič tekla. Nocoj sem mislila iti, pa grem zdajle še na en hitri koncert ( vsaj upam, da bo hiter ) in zato, da se dogovorimo za nedeljo - kaj ne, Lenči ? jaz te na LM moram vsaj čutiti, če že ne videti, sicer sem pogorela.
 katrca
[quote="micika"

Kaj hudiča pa je to predklon in trebušni vzgib. Danes me nekaj matra po črevesju, lahko se sklanjam samo nad školjko. :shock:[/quote]

razlaga : predklon je , ko se nagneš naprej za 15° in daš žlico v usta.( ampak mora biti res 15, sicer vaja ni učinkovita )
trebušni vzgib je gib, s katerim se dvigneš iz horizontalnega položaja na kavču, da si greš v hladilnik po sendvič. :D
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:jutri jaz pridirkam iz enega seminarja, katerega bom na pol špricala, pa samo zato, ker spet od nedelje nisem nič tekla. Nocoj sem mislila iti, pa grem zdajle še na en hitri koncert ( vsaj upam, da bo hiter ) in zato, da se dogovorimo za nedeljo - kaj ne, Lenči ? jaz te na LM moram vsaj čutiti, če že ne videti, sicer sem pogorela.

Jutri gremo čisto zenovsko varianto, tko da dirkanje prihrani za nedeljo :lol: . Se bomo zmenile za LM, bo sicer gužva, ampak, saj naju ni tako malo skupaj, da si ne bi zborile prostora :wink: .
 katrca
Mojcej, oj Mojcej, pa ne sam ti, tudi ona druga, 99tka, sta čisto pozabili na nas, siromake. Tudi jaz moram priznati, da se skoz na silo not tišim, da ven ne padem, zato pa se tudi prijavljam na vsa ta "tekmovanja", da mi je to ena motivacija. Ampak moram zdržati te pritiske mraza ( beri : posedanje na toplem v naslanjaču s knjigo v roki ) , da se privadim na "zimsko shemo." Da se mi ne zgodi, da pridobim v zimi par kg, ker potem sem spet na začetku.
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:Mojcej, oj Mojcej, pa ne sam ti, tudi ona druga, 99tka, sta čisto pozabili na nas, siromake. Tudi jaz moram priznati, da se skoz na silo not tišim, da ven ne padem, zato pa se tudi prijavljam na vsa ta "tekmovanja", da mi je to ena motivacija. Ampak moram zdržati te pritiske mraza ( beri : posedanje na toplem v naslanjaču s knjigo v roki ) , da se privadim na "zimsko shemo." Da se mi ne zgodi, da pridobim v zimi par kg, ker potem sem spet na začetku.

Nič preveč kavča pa knjigice, toplo ti bo tudi pri teku. Kaj pa obljubljeno, da prideš še naš konec pogledat :twisted: (konec tedna) :wink: . Proga v Rimske in nazaj je čudovita, en sam klanec, ni hudo prometna. Jaz sem pravkar pridobila celo kilo :oops: , tolk sem se najedla Slika .

A gremo 7.12. v štafeti na Barbarin tek v Velenju? 7 km bomo pa zmogle, a ne :wink: . Da vam ne bi slučajno zmanjkalo izzivov Slika (ha, pa meni tudi Slika )
Uporabniški avatar
 micika
katrca napisal/-a:[quote="micika"

Kaj hudiča pa je to predklon in trebušni vzgib. Danes me nekaj matra po črevesju, lahko se sklanjam samo nad školjko. :shock:

razlaga : predklon je , ko se nagneš naprej za 15° in daš žlico v usta.( ampak mora biti res 15, sicer vaja ni učinkovita )
trebušni vzgib je gib, s katerim se dvigneš iz horizontalnega položaja na kavču, da si greš v hladilnik po sendvič. :D[/quote]

Ooo, to pa obvladam v nulo. :lol:

Nataša, še malo naprej od Ž. Še 3,5 km. :D Včeraj sem gledala, če boš prišla po tamalo v vrtec, pa sva se zgrešile. Ti verjetno prideš kasneje? Jaz sem bila ob 14.30.

Meni se pa danes napoveduje en obisk takoj po službi, pa sama sem z deco popoldan, pa še tavečjega moram peljat na plesne, tako da...verjetno mi danes ne bo zneslo. Pa se zdaj sekiram, ker sem si obljubila, da grem vsak dan. A ve greste čisto vsak dan tečt?

A je hitrost kakšno merilo takole na začetku? S kolegico imava namreč tako turo mimo mene in potem mimo nje ter nazaj. Je ena taka fajna trasa, cca 5, ne vem, si moram enkrat izmerit. Ona to razdaljo preteče v 35 minutah, jaz pa prehodim v 60 minutah. A sem počasna, a ne?

Lep dan! :D
Uporabniški avatar
 natasa
Oj,

jaz, ko sem malo :bum: , kar se teka tiče tečem 6x na teden, je pa res, da delam velikooo km na mesec, tako, da ti svetujem, da upoštevaš nasvete ostalih sotekačic in sotekačev :roll: . Hitrost ni merilo, najprej poskusi lepo počasi podaljševat intervale teka med hitro hojo. Sicer pa maščobo kuriš pri počasnem tempu teka, in ne pri divjanju. :lauf: .

Torej le počasi vztrajaj, kakšen dan pa le počivaj !

Uporabniški avatar
 micika
Ja, danes sem pa res imela počitek. Tamali mi je zaspal že v avtu, ko smo se peljali iz vrtca, po kosilu pa je še mene zmanjkalo, ker so se mi obiski prestavili.

Samo ne vem, kaj bo, ker se je tamali ful naspal in je zdaj buden, kot da je jutro. Bohve, kdaj bomo šli danes spat? :?

Jutri pa gremo dalje. :D
Uporabniški avatar
 lenči
Micika, nič hudega, če si počivala. Jaz tečem 3-4x na teden in vse od začetka res delam med teki pavzo. No sedaj že tečem kdaj dva dni zapored, ampak je en tek vedno tak počasen in kratek. Tko da, če hodiš, si tudi vzami kaj pavze, če pa tečeš vmes, pa daj vsak drugi dan, da se spočiješ vmes. Počitek je res del treninga :wink: , ne imej slabe vesti.
Uporabniški avatar
 Jančika
Micika, tudi počitek je del treninga. Jaz nikoli ne tečem več kot 4x na teden. Za moje potrebe je to čisto dovolj.

Zelo sem vesela, da sem danes videla vsaj del naše sekcije (z otrokoma sem se ustavila na parkirišču,da je Vasja spoznal Franca, ki mu je absolutni tekaški idol, hehe). Strašno pogrešam tek in naša druženja. No, saj še malo, pa bom spet nazaj. Upam, da mi ne bo treba preveč dolgo počivati po operaciji.

Mojci je pa tudi Vasja pogrešil. Ko smo se napokali nazaj v avto, je vprašal: a Mojci pa danes ne bosta tekli? Da ne govorim o tem, kako razočaran je bil, ko ste prav počasi odšetali s parkirišča. "Ne tečejo!!! Zakaj ne tečejo???". Hahaha.
Uporabniški avatar
 lenči
Jančika, lepo, da si nas prišla obiskat, sem zelo vesela. Tamaučka sta prava cukrčka :lol: . Smo tastari res hecni, ker ji takole razočaramo :oops: .Glede na to, da se naši teki nadaljujejo, se bomo sigurno še videli.

Hvala za družbo, se mi je presneto poznalo, da me virusi še niso zapustili. Katrco kar ni bilo mogoče nazaj držat :wink: . Lepo se spočijte in veliko zadovoljstva v nedeljo želim.

V sredo ob 18.00 na standardnem mestu, proga pa druga, da bomo lahko tekli (ne pozabite na lučke, so prav super stvarca). Nekaj idej o progi je že padlo, še več pa bo dobrodošlih. Sem zelo vesela, da bomo še naprej tekli skupaj (mislim, če bo kaj polžkov zame :oops: , bom še bolj vesela, da bodo ta hitri lahko šli po svoje :wink: ).
Uporabniški avatar
 natasa
Super ste bili mi je prav pasalo po polžje :wink: !
Torej se vidimo v sredo, če bom imela varstvo seveda.
Jančika hitro okrevaj, da se nam boš lahko pridružila. :lol:

Joj, da ne pozabim na naša dva šprinterja :wink: , v nedeljo pa le gasa, da vidimo kdo je hitrejši . Tole bo pa še zanimivo :juhuhu: !!

Do LM- ja si itak še pišemo.

Uživajte!
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA