Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

tina1970
aja..................... na 21 km

8) :lol:
 docca
Jaz nameravam 10 km pretečt v 1 uri.
Ali je označeno, kam naj se s takim časom postavimo na štartu?
Uporabniški avatar
 Loni
docca napisal/-a:Jaz nameravam 10 km pretečt v 1 uri.
Ali je označeno, kam naj se s takim časom postavimo na štartu?

Na 10 km ni zajčkov in boksov, torej - po željah na juriš do cilja.

Aja, draga moja zajčica, če to bereš, dobili sva še eno družbo, ki je obljubila, da tokrat ne bo pobezljala v daljave :wink:
Nazadnje spremenil Loni, dne 22 Okt 2008, 09:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 dannae
letos bom vesela, če mi uspe pod dve uri, realno pa ravno ni. LepPozdravVMavčarnoPress
pozdravček
d
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Želja je med 1.25 in 1.30.

Lp
 Mackatacka
Hej hej.... :lol:

Lansko leto se spomnim sta bili na 10km coni A (pod 1uro) in B (vec kot 1 uro). Tako, da ta hitri se postavijo v prve vrste. :wink: Ne skrbi oni ze vejo kam se postavit....

Pozdravcek,u. :D
 luzr
bobr napisal/-a:
luzr napisal/-a:
bobr napisal/-a:Ne bom vas razočaral in odtekel bom polovičko točno 1:50, nič manj nič hitreje :). Koliko vas gre z mano?

Pregledal sem vse zapise in se očitno nihče noče družiti z bobrom. :shock: Očitno je še vedno prehiter.
Bobr, najverjetneje boš štartal iz tretjega boksa.
Ali si pripravljen zaupati, kako boš tekel?
Boš že na začetku šel enakomerno hitro s 5.2 min/km ali boš nekaj ogrevalnih kilometrov odtekel počasneje?

Nič zato če ne bo kandidatov. Besedo bom držal za ostale pa vidiš kako je. Letošnji LM jemljem kot daljšo rekreacijo in ne kot tekmo na čas. Če se mi kdo pridruži tok bolje.
Ja štartal bom s primernega boksa in držal enakomeren tempo čez celo tekmo. Upošteval bom tudi premore na postojankah. Cilj je čimbližje 1:50 neto. Ogreval se bom pred tekmo, maksimalno kilometer tekanja pred štartom. Greš zraven?

Mika me že, ampak prvih 4.7 kilometrov ne bi rad oddivjal v 24,6 min. Lahko bi me zmanjkalo na koncu. Lani sem naredil sicer ravno obratno napako...
Uporabniški avatar
 miciM
bobr napisal/-a:
luzr napisal/-a:
bobr napisal/-a:Ne bom vas razočaral in odtekel bom polovičko točno 1:50, nič manj nič hitreje :). Koliko vas gre z mano?

Pregledal sem vse zapise in se očitno nihče noče družiti z bobrom. :shock: Očitno je še vedno prehiter.
Bobr, najverjetneje boš štartal iz tretjega boksa.
Ali si pripravljen zaupati, kako boš tekel?
Boš že na začetku šel enakomerno hitro s 5.2 min/km ali boš nekaj ogrevalnih kilometrov odtekel počasneje?

Nič zato če ne bo kandidatov. Besedo bom držal za ostale pa vidiš kako je. Letošnji LM jemljem kot daljšo rekreacijo in ne kot tekmo na čas. Če se mi kdo pridruži tok bolje.
Ja štartal bom s primernega boksa in držal enakomeren tempo čez celo tekmo. Upošteval bom tudi premore na postojankah. Cilj je čimbližje 1:50 neto. Ogreval se bom pred tekmo, maksimalno kilometer tekanja pred štartom. Greš zraven?

Kaj pa jaz, sem brez ideje v kakšnem tempu bi šla, nisem si niti časa, koliko bi rada tekla določila, kaj pa zdej :?: Mogoče se pridružim Bobru ???????????????

:wink:
Uporabniški avatar
 Marko Vzorec
uff jst mam pogemblan kolen, zaradi prehlada 14 nisem tekel, pred viruskom sem imel mal tekaške krize binebipanisem wega style. Tako da stvarno easy jogging može i hoja na 21ki. Računam na 3 urni švic-sprehod, pa da vidm kako zgleda 9k ldi na kupu v eno smer...
Uporabniški avatar
 bobr
miciM napisal/-a:Kaj pa jaz, sem brez ideje v kakšnem tempu bi šla, nisem si niti časa, koliko bi rada tekla določila, kaj pa zdej :?: Mogoče se pridružim Bobru ???????????????

:wink:

Ti imaš svoj letošnji PB na polovički že postavljen, sploh tisti skriti napisan v blokcu :)
Če ti ni za divjanje po nov PB greš lahko z mano. Bomo tok čvekal da mogoče še dež prikličemo :lol:
Uporabniški avatar
 bosti72
Letos je plan tam okoli 1:45:00......bolj za trening kot pa za PB ki je 1:35 8).....bobr če me pa zmanjka me pa vmes poberite da vsaj 1:50:00 odtečem :D
Uporabniški avatar
 RoKo
Do cilja brez muk. Izboljšat moj prvi rezultat 3:55 (Radenci), za hitreje od 3:45 mislim da nisem sposoben.
Plan je tak, zajca se držat za 3:30 dokler gre, nato pa .............. kud koji mili moji :lol:
Saj jih je še.... zajcev in maratonov.
 klemens
Cilj je 1:30, bom probal zajcu sledit :)
Uporabniški avatar
 izzardly
Jest bom začela 21ko z zmernim tempom do 12. km, zato sem imela v mislih zajca 3:45. Potem bi probala pospešit in k temu bi najbolj pripomogel zajec za 3:30. Ker pa bo takrat ta zajček že daleč pred mano bi ga prosila, da me počaka za kakšnim grmom pri približno 13. km :D .

Poskusit ni greh...

LP
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA