Moderator: lenči

docca
Ksenija napisal/-a:da se javim... še vedno ne vem kaj naj z nedeljo... bemu.... tačka še ni ok... počivam pa že tko dolg da bom okamenela ne sam brez kondicije ostala... fakec noooo

Če se boš odločila da greš, ti lahko v petek dvignem številko, če želiš, ker grem v LJ.
Uporabniški avatar
 Ksenija
super, verjetno rabiš moj osebni dokument ane?
o nedelji bom pa še preventivno molčala
 docca
Ja, baje ga hočjo imet.
Tja do četrtka zvečer bi se morale dobit, ker grem v petek že zjutraj. Secer pa vidim, da ti ni težko zgodaj vstati.
 mausi
no po dolgem času se spet oglašam...v nedeljo se vidimo, če ne bom tekla, vas pridem za sigurno vsaj pogledat! ni šans da vas zamudim...
lp, mausi
Uporabniški avatar
 solatka
Ojla Polžkice in POlžki.

Malo prej sem odtekla moj zadnji trening pred nedeljo. Če bo v nedljo šlo tako na izi pa tako hitro, bom RES vesela.

Mi je pokazal tempo 6.37 :shock: :shock: In to pri teku v hrib (sem moj hribček mal raztegnila).
Kar ne morem dojet.

Vsekakor se vidimo v nedeljo.
Uporabniški avatar
 IRA
d.m.r. napisal/-a:Še ena novička od mene. V nedeljo ne bom tekla, ko bom tudi sama bolj ziher, povem razlog. :wink:

Če pridem v Ljubljano kot navijačica, vas poiščem. V vsakem primeru pa držim pesti za vse vas, ki boste tekli.

Lp, Dominika

Spet bojo dojrnčkiiiiiiii ... piw piw :twisted:

Punce, priznam.
Zadnje dni nisem več na tekočem. Vem, da sigurno piše 10x nekje ... pa vseeno.
Mi lahko kera na kratko pove ... se lahko prevzame številke tudi pred tekom ali moram it po njih že prej?

Jaz sem drugače po čisto zabušantskem tednu (viroznem) sedaj spet ok. Tečem, fajn mi je ... grem pa na izi in se sploh ne sekiram ... ne obremenjuje me ne čas, ne pulz, ne nič ...
Ha ... mogoče pa sploh ni tko narobe fasat viroze sem pa tja ...

Te malo ustavi, zabremza in spet spomni zakaj v prvi vrsti sploh tečemo :twisted:

Lupčka vsem ...
Upam, da se srečamo v nedeljo!
Uporabniški avatar
 solatka
Ira, nekje piše da lahko številke dvignemo tudi v nedeljo pred tekom od pol sedme ( se mi zdi) naprej.
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Ojla Polžkice in POlžki.

Malo prej sem odtekla moj zadnji trening pred nedeljo. Če bo v nedljo šlo tako na izi pa tako hitro, bom RES vesela.

Mi je pokazal tempo 6.37 :shock: :shock: In to pri teku v hrib (sem moj hribček mal raztegnila).
Kar ne morem dojet.

Vsekakor se vidimo v nedeljo.

No, kdo je jokcal ob moji napovedi :lol: :cry: . Sam ne me med one z metlo uvrstit zaradi tega :wink: . Sem zeloooo vesela, bom ful navijala v nedeljo :D .
Uporabniški avatar
 lenči
Vse tekmovalce obveščamo, da lahko dvignejo štartno številko:

v prijavnem šotoru v Zvezda parku - pri Sidru
v četrtek, 23. oktobra 2008: od 9.00 - 19.00 ure,
v petek, 24. oktobra 2008: od 9.00 - 19.00 ure,
v soboto, 25. oktobra 2008: od 9.00 - 19.00 ure,
v nedeljo, 26. oktobra 2008: od 6.30 - 9.30 ure.

Ni panike, samo pravočasno pridite, pa lahko dvignete tudi v nedeljo.

Srečamo se pa sigurno, saj se moramo pofotkati, a ne :wink: :lol: .

Mausi, le pridi malo navijat za nas, sicer po veliko tekačev, ampak, pofotkaš se pa lahko zraven :wink: .
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:
No, kdo je jokcal ob moji napovedi :lol: :cry: . Sam ne me med one z metlo uvrstit zaradi tega :wink: . Sem zeloooo vesela, bom ful navijala v nedeljo :D .

Lenči, enkrat sem rekla, da si SMiljan Mori Polžje sekcije. Ups.... sem se zmotila. Kajti tebi Smiljan ne seže niti do kolen.

SE grem stavit, da si cel teden izvajala Schoppenhauerja (po moje se tako napiše, kako se pa pravilno, pa ne vem :lol: ) :wink:
Uporabniški avatar
 niki
No jaz se pa počasi poslavljam od časa 1 ure (da bi pretekla 10,5 km), ker me je ta teden zagrabila viroza, očitno že v soboto pa tega nisem vedela, zato imam sedaj tudi pojasnjeno bolečino v prsih ko sem takrat tekla. Viroza se me še kar drži :( , tekla od sobote nisem nič. Jaz upam, da bo do nedelje že kaj bolje, sem pa že tudi razmišljala, da sploh ne bi šla na LM, potem sem si pa rekla, da bom to vzela kot trening, kar bo pa bo.. Najbolj me bo zvilo jutranje vstajanje, ker že v osnovi mi dela težave, sedaj pa sploh..
Sej, bo a ne! :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Lenči, enkrat sem rekla, da si SMiljan Mori Polžje sekcije. Ups.... sem se zmotila. Kajti tebi Smiljan ne seže niti do kolen.

SE grem stavit, da si cel teden izvajala Schoppenhauerja (po moje se tako napiše, kako se pa pravilno, pa ne vem :lol: ) :wink:

Solatka :cmok: , :oops: , :cast: hvala.

Samo spet si me spravila v neroden položaj. Tisti Schoppenhauer :oops: , a vsaj fejst zgleda al kaj to je?
Uporabniški avatar
 IRA
niki napisal/-a:No jaz se pa počasi poslavljam od časa 1 ure (da bi pretekla 10,5 km), ker me je ta teden zagrabila viroza, očitno že v soboto pa tega nisem vedela, zato imam sedaj tudi pojasnjeno bolečino v prsih ko sem takrat tekla. Viroza se me še kar drži :( , tekla od sobote nisem nič. Jaz upam, da bo do nedelje že kaj bolje, sem pa že tudi razmišljala, da sploh ne bi šla na LM, potem sem si pa rekla, da bom to vzela kot trening, kar bo pa bo.. Najbolj me bo zvilo jutranje vstajanje, ker že v osnovi mi dela težave, sedaj pa sploh..

Nikica jest sem se tut že poslovila od teh misli.
Sem se odločila za 10-ko z nasmehom, sej konec koncev smo začeli za to tečt, a ne?

Nikica komot gremo skupaj, sem se že menila tudi s Ksenijo (ki itak ne sme pretiravat!!! nas bo ona gor držala) pa moj polžek gre zraven pa še par tekačic ... tako, da bomo prav prijetno nasmejana klapa ...

Jebeš uro, bomo drugo leto postavljal rekorde ... k bomo mele že več kilometrine v riti :twisted:
Uporabniški avatar
 lenči
niki napisal/-a:No jaz se pa počasi poslavljam od časa 1 ure (da bi pretekla 10,5 km), ker me je ta teden zagrabila viroza, očitno že v soboto pa tega nisem vedela, zato imam sedaj tudi pojasnjeno bolečino v prsih ko sem takrat tekla. Viroza se me še kar drži :( , tekla od sobote nisem nič. Jaz upam, da bo do nedelje že kaj bolje, sem pa že tudi razmišljala, da sploh ne bi šla na LM, potem sem si pa rekla, da bom to vzela kot trening, kar bo pa bo.. Najbolj me bo zvilo jutranje vstajanje, ker že v osnovi mi dela težave, sedaj pa sploh..

Niki, bova dve, ki se bova švercali in tekli s spremstvom (viroza). Včeraj sem komaj tekla, glavo imam danes kot svinjsko bučo, zjutraj pa tud jst ne bi vstala. Še sreča, da v nedeljo eno uro pridobimo, bo lažje :lol: . Pridi, odteci in se imej lepo.
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:

Samo spet si me spravila v neroden položaj. Tisti Schoppenhauer :oops: , a vsaj fejst zgleda al kaj to je?

Heh sej ti niti ne znam prav razložit. En psiholog al neki takega, ki je trdil, da če se fuuul skoncentriraš na eno stvar, da se zgodi. (preveč gledam filme, pa si same neumnosti zapomnim :oops: - tale gospod Schoppenhauer je iz filma La vita e bella (scena, ko si glavni igralec želi, da bi se dekle v katero je zaljubljen obrnila in ga pogledala - in se res)
  • 1
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA