Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 niki
Jaz bom verjetno parkirala kar v Tivoliju. Sicer je pa čez vikend zastonj parkirnina tudi po centru.
No glede na to, da bom zgodnja se mi mogoče res splača narediti en krog, bo verjetno še frej kaj bližje od Tivolija :D

A se tiste, ki gremo na 10ko kaj zmenimo pred startom, da se dobimo?
 docca
niki napisal/-a:Jaz bom verjetno parkirala kar v Tivoliju. Sicer je pa čez vikend zastonj parkirnina tudi po centru.
No glede na to, da bom zgodnja se mi mogoče res splača narediti en krog, bo verjetno še frej kaj bližje od Tivolija :D

Če ne drugje, pred Dramo ob 8. uri na fotografiranju.
Uporabniški avatar
 niki
docca napisal/-a:
niki napisal/-a:Jaz bom verjetno parkirala kar v Tivoliju. Sicer je pa čez vikend zastonj parkirnina tudi po centru.

O hvala, tole informacijo sem pa zgrešila :roll: No se vidimo tam ob 8h
 docca
MatjazV

Pridružen/-a: 19. 3. 2004, 13:17
Kraj: Ljublana
Objavljeno: 2. 10. 2008, 11:58 Naslov sporočila:

--------------------------------------------------------------------------------

CaPoEiRiST je napisal/a:
2 fotki (prvic pred 10-ko in drugic pred 21-ko ter 42-ko) se mi zdita precej smiselni in logisticno bolj enostavni.

Mater sem isto napisu k vreme....hmmm

Ja, OK, 2x fotografiranje.

1. fototermin ob 08.00
2. fototermin ob 09.30

Lokacija ista.

Lp, MatjazV

Tole sem hotela pripopat, pa me je Loni prehitela.
Uporabniški avatar
 niki
Hvala obema za trud :cast:
Uporabniški avatar
 solatka
niki napisal/-a:
docca napisal/-a:

O hvala, tole informacijo sem pa zgrešila :roll: No se vidimo tam ob 8h

Se vidimo... če mi uspe najdit ta plac. Aja, pa še prej moram najdit plac, kjer talajo številke.
Heh... se mi zdi da bo tole kar zanimiv podvig glede na siceršnje moje orientacijske "podvige" :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
solatka napisal/-a:Se vidimo... če mi uspe najdit ta plac. Aja, pa še prej moram najdit plac, kjer talajo številke.
Heh... se mi zdi da bo tole kar zanimiv podvig glede na siceršnje moje orientacijske "podvige" :lol: :lol:

V šotor s številkami se boš zabila na poti do Drame oziroma so kar trije šotori, lepo beli tu sredi Kongresnega trga...
 mausi
[quote="solatka
Se vidimo... če mi uspe najdit ta plac. Aja, pa še prej moram najdit plac, kjer talajo številke.
Heh... se mi zdi da bo tole kar zanimiv podvig glede na siceršnje moje orientacijske "podvige" :lol: :lol:[/quote]

itak da boš našla, ni tako zapleteno...drugače pa kar vprašaj - bo ogromno ljudi...
Uporabniški avatar
 solatka
mausi napisal/-a:[quote="solatka

itak da boš našla, ni tako zapleteno...drugače pa kar vprašaj - bo ogromno ljudi...[/quote]

Mausi... sej na to se zanašam ja :lol:
Uporabniški avatar
 Tina1
Jaz grem pa jutri zvečer po številko, da se ne bom v nedeljo še s tem ubadala. Pa jutri mislim it še zadnjič tečt pred LM. Mogoče 10km.
Uporabniški avatar
 solatka
Jaz sem pa dane ugotovila eno žalostno stvar. Namreč da sem v formi.
A zakaj je žalostno? Ker vem, da me bo ta forma dežala lih do LM, potem se bom pa sesedla ko kupček nesreče in jamrala, da se mi ne da lavfat.

A obstajajo kakšni organizirani teki pod 10km, pa da smo neprofiji tud dobrodošli (beri: ne bi bila rada zadnja :lol: ) v novembru in decembru?
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Jaz sem pa dane ugotovila eno žalostno stvar. Namreč da sem v formi.
A zakaj je žalostno? Ker vem, da me bo ta forma dežala lih do LM, potem se bom pa sesedla ko kupček nesreče in jamrala, da se mi ne da lavfat.

A obstajajo kakšni organizirani teki pod 10km, pa da smo neprofiji tud dobrodošli (beri: ne bi bila rada zadnja :lol: ) v novembru in decembru?

http://www.sportnikoledar.si/sport/tek

tukaj najdeš marsikaj. lahko pa greš zraven v Velenje 7.12. v štafeto 3x7km, pa tečeš prva in tko ne boš zadnja. Pa še daleč ni. Bom jaz zadnja v štafeti :wink: .

Najpomembneje pa je, da si sedaj v formi, da boš na LM razturala, tko kot znaš.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA