prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 tungi
od petka popoldne ter vse do nedelje pred maratonom bo na č14 ponovno strokovno svetovanje pri nakupu tekaških copat BROOKS.

VABLJENI VSI, KI ŠE VEDNO IŠČETE SVOJ IDEALEN COPAT, TER VSI KI NAS ŽE POZNATE!

Lp
Uporabniški avatar
 IČA
tungi napisal/-a:od petka popoldne ter vse do nedelje pred maratonom bo na č14 ponovno strokovno svetovanje pri nakupu tekaških copat BROOKS.

Lp

Kaj pa promocijski popust :wink: za morebitne nove uporabnike, nakako nas morate privabiti
Uporabniški avatar
 Loni
No, jaz že vnaprej rezerviram Cascadio 3 - 24.5 cm :wink:
Uporabniški avatar
 pajo
IČA napisal/-a:
tungi napisal/-a:od petka popoldne ter vse do nedelje pred maratonom bo na č14 ponovno strokovno svetovanje pri nakupu tekaških copat BROOKS.

Lp

Kaj pa promocijski popust :wink: za morebitne nove uporabnike, nakako nas morate privabiti

Dobili bomo klasičnega za TF in to je 20% - ker pa je Lj maraton lahko daste 30% sploh pa za tiste, ki kupimo po več kot 5 parov na leto ni to ni majhen strošek. Sploh če špilaš Božička še ženi in hčeri!
Uporabniški avatar
 raf
čeprav nisem mislil nabaviti novih super letos bom vseeno pridrajsal na Čopov(tam sem smao takrat, kot grem po superge), da preverim ali imajo za mojo zajebana stopala kak Bronks.
Še en medklic, kar se tiče supeg. jJ pripoločjivo imeti nove superege na polovički ali je boljše iti z utečenimi ?
Uporabniški avatar
 IČA
pajo napisal/-a:
IČA napisal/-a:

Lp

Dobili bomo klasičnega za TF in to je 20% - ker pa je Lj maraton lahko daste 30% sploh pa za tiste, ki kupimo po več kot 5 parov na leto ni to ni majhen strošek. Sploh če špilaš Božička še ženi in hčeri!

-30% je najmanj kar pričakujem :) :wink:, ker dejansko ni mačji kašelj izbrati in kupiti 5 copat/leto.
Uporabniški avatar
 Loni
Raf, jaz sem na Ptuj šla z novimi in preživela (prej narejenih cca 20 km),d rugače to odsvetujejo.

Pajo, mislim, da boš moral pisati kar Božičku. :lol:
Uporabniški avatar
 pajo
raf napisal/-a:čeprav nisem mislil nabaviti novih super letos bom vseeno pridrajsal na Čopov(tam sem smao takrat, kot grem po superge), da preverim ali imajo za mojo zajebana stopala kak Bronks.
Še en medklic, kar se tiče supeg. jJ pripoločjivo imeti nove superege na polovički ali je boljše iti z utečenimi ?

Stare Raf, da te po pomoti ne prehitim v ciljni črti :D .
Uporabniški avatar
 raf
ja če mi bodo sedle te tanajbulš Brooks jih bom za LM obu in pika. 8)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Vsem toplo priporočam da obiščete BROOKS predstavitev ki bo v TOMAS SPORT NA Čopovi v Ljubljani.Izvedeli boste marsikaz zanimivega v zvezi z njimi.
Obujte jih in tecite novim zmagam naproti!
čao
Uporabniški avatar
 Loni
tomaz.zupancic napisal/-a:Vsem toplo priporočam da obiščete BROOKS predstavitev ki bo v TOMAS SPORT NA Čopovi v Ljubljani.Izvedeli boste marsikaz zanimivega v zvezi z njimi.
Obujte jih in tecite novim zmagam naproti!
čao

Kaj pa kiklce :lol: :lol: :lol:

Oziroma tele zanimive barve:
http://www.laufboerse.de/index.php?cPat ... ts_id=8344
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
A ti si tista frčafela :lol: :lol: ko sva se pogovarjala po telefonu.Seveda se bova pogovorila.Tako kot sem ti obljubil.
V soboto in nedeljo bom delal pri ENERVIT-u v šotoru tako da me boste lahko dobili tam.
In seveda vljudno vabljeni vsi ki si želite dodatne energije na vsakem tekaškem koraku!
Lepo se imejte!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Loni
Jaz sem te na Bledu napadla oziroma sva se čisto lepo pogovarjala tako o kiklcah kot tudi o dotičnih supergah. In si rekel, da kiklc še nekaj časa ne bo.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
A ja mal se mi je posvetil ha,ha.Ja kiklce naj bi prišle s spomladansko kolekcijo!
Takrat se bo štartalo na polno :lol: !Tako mi je bilo rečeno.
Želim vam uspešen nastop na Ljubljanskem maratonu na katerikoli razdalji boste pač tekli.
Uživajte v teku in sploh!
ČAO!
 Liquid

Lp

Na spletni strani superge.si ne najdem nobenega modela za izrazite pronatorje. Je sam en model za 'dirke' pa še ta je bol tko. Da ne hodim na 'obisk' brez veze me zanima, če imate na zalogi modele za pronatorje?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA