Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Jebeš uro, bomo drugo leto postavljal rekorde ... k bomo mele že več kilometrine v riti :twisted:

IRA, jst se ne morem nehat smejat, sory, ampak tkole boste še virozo pregnale :wink: :lol: .

Rekorde pa podirajmo na TF desetki, tam ni gužve, spodbuda fullll dobra, sami domači, žur pa itak taprav. Če ne bi bla tko švoh, pa če bi mi pustil, bi šla kr z vami.
Uporabniški avatar
 solatka
Ojoj... pa mende ne boste zdej vse odpovedale udeležbo na LM.... koga bom pa pol spoznavala v beli LJubljani, a?
Mislim, da imam kar dosti za nadoknadit... tako, da ... ne se izneverit... :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Samo spet si me spravila v neroden položaj. Tisti Schoppenhauer :oops: , a vsaj fejst zgleda al kaj to je?

Heh sej ti niti ne znam prav razložit. En psiholog al neki takega, ki je trdil, da če se fuuul skoncentriraš na eno stvar, da se zgodi. (preveč gledam filme, pa si same neumnosti zapomnim :oops: - tale gospod Schoppenhauer je iz filma La vita e bella (scena, ko si glavni igralec želi, da bi se dekle v katero je zaljubljen obrnila in ga pogledala - in se res)

Uh, se že bolje počutim, sam da ne jaha metle :wink: :lol: . Filma pa nisem gledala, se pa strinjam s tem, da če pozitivno na stvar gledaš, se tako tudi obrne, slej ko prej. In tako se je zgodilo :wink: .
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Ojoj... pa mende ne boste zdej vse odpovedale udeležbo na LM.... koga bom pa pol spoznavala v beli LJubljani, a?
Mislim, da imam kar dosti za nadoknadit... tako, da ... ne se izneverit... :wink:

Ej, misli pozitivno :D , saj pridemo čakaj malo, cel trop Polžkov, vse boš lahko spoznala in še koga zraven :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 niki
Lenči, torej bova obe imeli spremljevalko Virozo :lol: Jaz sem ji že včeraj grozila, da naj me spusti pa ni pomagalo, tako da bom očitno res še njo v nedeljo pripeljala :twisted:

Ira, zmenjeno! Bomo z užitkom pritekli na cilj, mogoče me bo pa potem ''spremeljevalka'' spustila :lol: ko bo toliko dobre volje :wink:

p.s. da ne omenjam kaj me bo še po vsej verjetnosti doletelo točno zdaj..
Nazadnje spremenil niki, dne 23 Okt 2008, 21:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 IRA
Tvoji spremljevalki bomo dal že v soboto odpoved, k bomo tko navijal :twisted:
Uporabniški avatar
 niki
IRA napisal/-a:Tvoji spremljevalki bomo dal že v soboto odpoved, k bomo tko navijal :twisted:

te bom držala za besedo :wink:
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:
Ej, misli pozitivno :D , saj pridemo čakaj malo, cel trop Polžkov, vse boš lahko spoznala in še koga zraven :wink: :lol: .

Aja.. grem kar SChoppenhauerja izvajat. :lol:

Pa še to... POlžki a greste pol na... em kako se že reče? Eh ma nema veze... palačinke al lazanjo al kaj že v un lokal?
:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Aja.. grem kar SChoppenhauerja izvajat. :lol:

Pa še to... POlžki a greste pol na... em kako se že reče? Eh ma nema veze... palačinke al lazanjo al kaj že v un lokal?
:wink:

Ja, tja v Kolosej v BTC. Sva z mojim rekla, da tokrat pa morava v suepr družbi končat, ne domov pobegnit :lol: . Te peljemo, imamo še prostor :wink:
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:Ja, tja v Kolosej v BTC. Sva z mojim rekla, da tokrat pa morava v suepr družbi končat, ne domov pobegnit :lol: . Te peljemo, imamo še prostor :wink:

Joj Lenči tebe se bom pa začela še bat... zdej mi že misli bereš :shock: :wink:

Hvala za ponudbo, jo bom z veseljem sprejela, ko se z ostalo "mojo gardo" zmenimo kdo bo šel kam in za koliko časa in sploh...
Uporabniški avatar
 Tina1
Gre kdo na testeninko? Midva prideva mogoče pogledat mal, pa kej sprobat, ko sem že tu. Zdravje pa mi zaenkrat še fajn služi. Upam, da zdej v Ljubljani kej ne staknem...
Uporabniški avatar
 UršaR
Ojla, Polžki-ce!

Vidim, da je predmaratonska mrzlica na višku. :D No, tudi sama že komaj čakam tole nedeljo - predvsem potem, ko bo tek za mano. Do pred nekaj dnevi sem se veselila, ker se me zdravje tako drži, zdaj pa nekaj pokašljujem. Upam, da se ne razvije kaj naprej. Ker ob mojem polžjem tempu si težko privoščim še počasnejšega - me bojo še tisti, ki grejo na 21ko prehiteli. :oops: Z uro se pretirano ne obremenjujem. Upam samo, da mi bo "zlaufalo" in da ne bom vsa zakrčena in da me ne bo noga bolela. V cilju bom pa itak med zadnjimi in s tem se več ne obremenjujem! Trenutno mi predstavlja največjo dilemo garderoba - dolgo majico ali kratko majico? Nočem, da mi je vroče, ker potem postanem sitna (kar je v kombinaciji s toliko kilometri še toliko bolj verjetno) in nočem, da me (preveč) zebe. :roll:

Po številko grem danes, jutri pa za ogrevanje navijat na Lumpi in šolski tek.

Upam, da se v nedeljo vidimo. Ker bom na skupnem ogrevanju s svojo tekaško skupino upam, da mi uspe pozdraviti tudi vas. Če me počakate na cilju, pa si sigurno vzamem kakšno minutko, da kakšno rečemo (če bom že prišla do sape).

LP, Urša

PS: Včeraj sem končno prevzela polžjo majčko. Tanjusha HVALA še enkrat!!
Uporabniški avatar
 lenči
Tina, jaz bom šla v Subito sigurno, testeninko pa ne vem, če ni predaleč stran verjetno pogledamo.

Urša, te bomo že ugledali kje in navijali zate. Obleci kratke rokave, ker bo toplo, prvih par minut pa itak adrenalin naredi svoje in se ne boš obremenjevala z garderobo. :wink: .

Solatka, saj mene se je za bat :twisted: , sem zmaj po kitajskem horoskopu :lol: :wink: :hehe:
Uporabniški avatar
 niki
Za oblečt tudi mene daje.. mi ki bomo začeli že ob 8.30 bo hladnjeje.. če se ne dvigne megla pa mene še ob taki uri kar zebe.. v soboto dokler ni bilo sončka sem bila čist premrznjena, pa smo začeli ob 11h tečt.. jaz bom imela kar dolge rokave.. pa dolge pajkice.. sploh glede na to da ne bom rekorda podirala :lol:
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:
sem zmaj po kitajskem horoskopu :lol: :wink: :hehe:

jaz sem tudi zmaj po horoskopu :D
  • 1
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 378