področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Suunto
V času ljubljanskega maratona bo v prodajnem šotoru Intersport (park Zvezda) poleg rednega 10% popusta na Suunto izdelke, v akciji komplet T3c + foot po ceni 199,95€.
 George
Kakšna je pa redna cena takega kompleta?
Uporabniški avatar
 Loni
Sicer malo off topic, mene zanima, kje (pri nas) se da kupiti baterijo za pas (komplet skupaj s tesnilom oziroma pokrovčkom). T3 brez c-ja sicer že imam.

Kaj pa kompleti Suunto T3c oziroma T6c+foot pod+pc pod?
In naslednje vprašanje - kaj pa GPS pod?
 luzr
Loni, oglasi se mi na emajl.
Ne bom delal reklame za slovenskega zastopnika, ker...
Nasploh je 10% popusta cinizem, ker Int***** in Her*** ponujata omenjene zadeve tudi 20 in več odstotkov ceneje. Kadar se uvozniku zljubi imajo pospeševalno akcijo in ponudijo tudi 30% nižjo ceno.
Takrat je možno kupiti te igračke ugodno tudi v alpinističnih trgovinah.

Baterijo dobiš v katerikoli štacuni že za 1€. Pokrovčka in tesnila načeloma ne rabiš, če ju nisi poškodovala in tesnilo ni izrabljeno.

Redna cena kompleta s pc nastavkom je 250€ (T3, velja za stari model+FP+PC), če se ne motim.
 Suunto
George napisal/-a:Kakšna je pa redna cena takega kompleta?

Redna cena obeh artiklov je 249,95€
 Suunto
luzr napisal/-a:Loni, oglasi se mi na emajl.
Ne bom delal reklame za slovenskega zastopnika, ker...
Nasploh je 10% popusta cinizem, ker Int***** in Her*** ponujata omenjene zadeve tudi 20 in več odstotkov ceneje. Kadar se uvozniku zljubi imajo pospeševalno akcijo in ponudijo tudi 30% nižjo ceno.
Takrat je možno kupiti te igračke ugodno tudi v alpinističnih trgovinah.

Baterijo dobiš v katerikoli štacuni že za 1€. Pokrovčka in tesnila načeloma ne rabiš, če ju nisi poškodovala in tesnilo ni izrabljeno.

Redna cena kompleta s pc nastavkom je 250€ (T3, velja za stari model+FP+PC), če se ne motim.

... morda bi prvo vrsto lahko napisali do konca. Predvsem z namenom, da nas, kot zastopnike, opozorite kaj po vašem delamo narobe in se na ta način poskušamo izboljšati...
Kar se tiče raznih popustov: razen na lj. maratonu se aktualni modeli (vsaj uradno) prodajajo po priporočenih cenah...
 jZ
Lp.

Pred več kot letom dni sem za Suunto T3 pri slovenskem prodajalcu dal okoli €110, pa verjetno ni bila v njegovo izgubo. Isti model sem kasneje večkrat videl v "akciji" za €130+ ...

Srečno, jZ
Uporabniški avatar
 Loni
In zakaj bi dajal 199 evrov za GPS pod, če ga lahko dobim za 129. Malo mi gre na živce taka reklama, po pravici povedano. Ja, priporočljiva cena je taka, saj je tudi pri dotičnemu prodajalcu. In če malo pogledaš po netu, isto zadevo s poštnino vred dobim npr. iz Nemčije za 129 evrov.
Akcije po slovensko, tako kot je napisano en prispevek više.

PS GPS poda ne rabim, samo firbčna sem pa lahko. Rabim in ga bom že kje staknila - bike pod. Ampak do pomladi imam še dovolj časa na voljo.

PS Moj komplet T3+foot pod+PC pod je stal manj od 249 evrov, zgolj v vednost.
 EnXeN
Originalni Suuntov komplet baterije s tesnilom sem pred časom videl v trgovini Iglu šport v BTC-ju.
Uporabniški avatar
 satriani
Da ne odpiram nove teme imam eno vprašanje za uporabnike suunto ur, kot tudi za uporabnika Suunta, ki kot vidim je zastopnik za to znamko.

Ker več kolesarim kot tečem nameravam kupiti t3c z bike podom in pc podom.

Tečem po poteh z znano razdaljo, pa me zanima če je mogoče ročno vnesti razdaljo k posameznem treningu v programu Suunto training manager lite ali je navedeni podatek možno samo uvoziti iz ure, ki dobi podatke iz gps oz. food poda. Nesmiselno se mi namreč zdi kupovati še food pod.

Hvala za odgovor.
Uporabniški avatar
 Loni
Lahko sam vneseš.
Uporabniški avatar
 satriani
Hvala, bom verjetn po praznikih kr nabavu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA