Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 EčO
Tud jaz nimam nobene štartne številke, pa ne zaradi tega ker jih ne bi hotel hranit, ampka tudi meni enostavno nobena ne zdrži niti približno takšna, da bi jo lahko hranil!

Izjema so edino kakšne štartne številke iz blaga, ki jih pa organizator na cilju pobere! Pa še takrat mi je nerodno, ker je moja cifra vedno totalno mokra, kjub temu da jo direktno ne zalivam z vodo! Res pa je da se nenormalno potim! In čist lahko si predstavljam kako neugodno se počuti nekdo, ki mora takšno štartno številko prijet in jo nekam pospravit! :oops:
Uporabniški avatar
 raf
bobr napisal/-a:A s to številko opravljaš še veliko potrebo med tekom al kaj :). Ne resno, kako ti to rata?

he, he......
matr ste zabavni. Celo jutro sem tečen, zaradi nepričakovanega zbadanja v nožni preponi. Potem pa pridem tukaj gori in se smejim kot nor. Hvala za popravek razpoloženja ....... :lol:

Kar se pa tiče cifre imam pa vse in bom kmalu rabil eno frej steno, da jih bom lahko obesil na vidno mesto. Glede same obstojnoti pa nimam problema in je samo malo pomečkana.
Uporabniški avatar
 natasa
ero napisal/-a:hoj

načeloma naj bi številko pustili pri miru - brez zlaganja in rezanja, drugače ste lahko diskvalificirani. pravim 'načeloma' in 'lahko' :)

številke, ki so v uporabi na LM, so iz posebnega 'plastičnega' papirja, ki mora zdržati maraton tudi v najhujšem nalivu. enake uporabljamo tudi na tekih Tekaškega foruma (Domžale, Štenge, Sladkih6, ...). tiskam jih jaz in bi moral vedeti...

Nataša, omisli si trak za številko. naredi ga sama (elastika za gate :wink: ) ali pa kupi. s tem se izogneš luknjanju majic, kar je dodaten plus.

jaz na daljših tekih redno uporabljam trak, saj ga lahko vrtim in imam večino časa številko na riti. ko opazim kontrolo, številko zavrtim naprej. in v ciljnem sprintu jo seveda postavim naprej in na prsa, da se doboro vidi v ciljnem posnetku :D

Ero, hvala bom na LM poskusila kar za elastiko za gate :wink: .
Uporabniški avatar
 natasa
EčO napisal/-a:Tud jaz nimam nobene štartne številke, pa ne zaradi tega ker jih ne bi hotel hranit, ampka tudi meni enostavno nobena ne zdrži niti približno takšna, da bi jo lahko hranil!

Izjema so edino kakšne štartne številke iz blaga, ki jih pa organizator na cilju pobere! Pa še takrat mi je nerodno, ker je moja cifra vedno totalno mokra, kjub temu da jo direktno ne zalivam z vodo! Res pa je da se nenormalno potim! In čist lahko si predstavljam kako neugodno se počuti nekdo, ki mora takšno štartno številko prijet in jo nekam pospravit! :oops:

No me veseli :lol: , da nisem edina, ki ima te težave. Sem že misla, da sem :bum: :ignore: !
Uporabniški avatar
 Eustahije
A vi resno zbirate štartne številke? Mislim, imam naravni talent za vlečt na kup vse sorte stvari in temu rečt zbiranje, kot da sem s kakimi hrčki v sorodu. Pa me zanima, kako veste katera cifre je iz kakega teka? A napišete gor s kulijem al kaj? Al se gre samo za število cifr? Jih imate v mapcah, da se dajo listat ali kr na nekem kupčku, za arhiv?
 ton
ero napisal/-a:hoj
jaz na daljših tekih redno uporabljam trak, saj ga lahko vrtim in imam večino časa številko na riti. ko opazim kontrolo, številko zavrtim naprej. in v ciljnem sprintu jo seveda postavim naprej in na prsa, da se doboro vidi v ciljnem posnetku :D

Ero, ob megličasti legalnosti govori proti taki praksi še en argument: industrijski fotkarji, ki potem prodajajo naše tekaške uspehe, seveda ne razbirajo naših frisov po kakem posebno lepem mozolju, pač pa ravno po cifrah. Ker se potem večinoma moramo zanašati na take servise, je dobro pomisliti tudi na to plat.

Eustahije, ti kar zezaj: jaz imam kot zgleden birokrat lep fascikel z vložnimi mapcami...
Uporabniški avatar
 Laufer
Jaz imam jih prilepim na zid, da se spomnim kako lepo sem se kje imel. :lol: in kako sem kje trpel muke :evil:
Po navadi na vsaki piše za katero tekmo gre, na nakaterih je napisano tudi tvoje ime in :Fslo
Uporabniški avatar
 5rca
Eustahije napisal/-a: Pa me zanima, kako veste katera cifre je iz kakega teka? A napišete gor s kulijem al kaj? Jih imate v mapcah, da se dajo listat ali kr na nekem kupčku, za arhiv?

na skoraj vsaki startni številki je napisano za kateri tek gre in letnica :)

jaz jih imam v plastičnih mapcah v fasciklu ... pa sprintan rezultat, pa kakšno sliko zravn, al pa cd :) pa medaljo, če je 8)

prešvicano številko pa lepo za nekaj dni pod kup težkih knjig, pa bo kot nova :wink:
Nazadnje spremenil 5rca, dne 24 Okt 2008, 12:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Tjas
jest jih mam na steni, zaenkrat skoraj vse, kar sem jih dobila, odkar sem se spomnila, da jih bom na steno limala; pa tudi nisem imela nikoli nikakršnih težav z njimi, ne glede na vreme in število kilometrov, mi vedno vsaka ostane čist lepa, no, včasih kakšna malo pomečkana, ampak se pol itak zgliha.

Se pa prav dobro spomnim, s katerega teka je kakšna, saj je ponavadi že na sami številki napisano za kateri tek gre; včasih je pa zraven še ime, včasih celo ime in priimek (take so mi sploh najljubše ;)
Uporabniški avatar
 Eustahije
Ne zezam (no, mal že :) ) ampak res študiram če ne bi jaz tudi tega zbiral ... kar potrebujem zdaj je še ena odprta zbirka ... :)
Uporabniški avatar
 Loni
Tako se vsaj ve, da je bila uporabljena. Imam eno nedotaknjeno doma z maratona Franja, ker nisem šla, ampak je tudi nikamor ne obešam. Ravno tako ne ostalih, če kje ležijo, ležijo...
Nazadnje spremenil Loni, dne 24 Okt 2008, 10:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tae
To sicer ni odgovor na prvotno postavljeno vprašanje, pa vseeno.

Jaz do sedaj še nobene štartne številke nisem spravil, vse so romale v koš za smeti, ker mi nič ne pomenijo (spet znani pregovor: sto ljudi, sto čudi).
Uporabniški avatar
 ero
ton napisal/-a:Ero, ob megličasti legalnosti govori proti taki praksi še en argument: industrijski fotkarji, ki potem prodajajo naše tekaške uspehe, seveda ne razbirajo naših frisov po kakem posebno lepem mozolju, pač pa ravno po cifrah. Ker se potem večinoma moramo zanašati na take servise, je dobro pomisliti tudi na to plat.

saj sem rekel 'ciljni posnetek', ne? :)

itak ob prijavi podpišeš, da te lahko fotkajo in te naprej prodajajo tebi samemu. a to je že za drugo temo. tu so na tapeti startne številke :D

jaz jih imam v plastičnih srajčkah in v fasciklu - kadar se spomnim, da jih shranim.
Uporabniški avatar
 Darja
tae napisal/-a:Jaz do sedaj še nobene štartne številke nisem spravil, vse so romale v koš za smeti, ker mi nič ne pomenijo (spet znani pregovor: sto ljudi, sto čudi).

:shock: Čisto presenečenje! Tae, za tebe bi pa prisegla, da imaš vse številke zgledno arhivirane in označene. :wink: :D
Uporabniški avatar
 tae
Darja, diplome in medalje JA, številke pa NE.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA