prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 kovit
ton napisal/-a:Priznam, da me je firbec strašno gnal in sem komaj dočakal sodelavca, ki se je za ponudbo odločil, da je prinesel zadevo v recenzijo.

Seveda še zmeraj mislim, da smo bili vsi državljani te države pri belem dnevu okradeni, da bodo nekateri lahko nosili te drese, in glede na napisa spredaj in zadaj naj po pravici trpijo. :wink:

Mi je pa všeč kroj (fantovski, dekliškega nisem videl), material in to, da Toper vstaja iz pepela.

PREBERITE DANES V NOVICAH.SENZACIONALNO.
Ali nekdanja tovarna perila Toper vstaja iz pepela s krajo davkoplačevalcev pri belem dnevu?
:shock:
Uporabniški avatar
 ero
če še niste opazili - na letošnjih dresih TF piše Toper!

z malo logične dedukcije lahko pridem do sklepa, da smo na TF krivi, da so se na javni upravi odločili za naročilo dresov, kjer so pač se.

še kakšen sklep mi pride na misel a o njih kdaj drugič :D
Uporabniški avatar
 hansol
Miroslav napisal/-a:Dres sem dobil.

Nosim ga bom s ponosom, prvič zato, ker sem zaveden Slovenec, ponosen, da sem Slovenec.
In drugič, ker sem ponosen, da delam v Slovenski vojski, pa če smo v javni upravi ali ne.
In tretjič, ker je lep dres.

Na njem spredaj piše: SLOVENIJO ČUTIM Z VSAKIM KORAKOM
Zadaj pa: I FEEL SLOVENIA

Barva pa zelena, kot je narava spomladi.

Lep pozdrav!

Bi bilo zanimivo videti na LM tudi kaksnega kenijca v taksnem dresu....

Po moje bi bilo vse skupaj prav kontrastno. Tudi on bi jo s ponosom nosil.

Pa še slovenijo bi feel very much!
 klopotec
kovit napisal/-a:
ton napisal/-a:Priznam, da me je firbec strašno gnal in sem komaj dočakal sodelavca, ki se je za ponudbo odločil, da je prinesel zadevo v recenzijo.

Seveda še zmeraj mislim, da smo bili vsi državljani te države pri belem dnevu okradeni, da bodo nekateri lahko nosili te drese, in glede na napisa spredaj in zadaj naj po pravici trpijo. :wink:

Mi je pa všeč kroj (fantovski, dekliškega nisem videl), material in to, da Toper vstaja iz pepela.

Ali nekdanja tovarna perila Toper vstaja iz pepela s krajo davkoplačevalcev pri belem dnevu?

Sem iskal to senzacijo v Novicah, pa je nisem našel.
In kaj je tako senzacionalnega?
Uporabniški avatar
 RoKo
Tudi moja majica je prispela. Morda št. prevelika, glede na to da nisem ravno koščen tip, bo kar pravšnja, rajši to kot manjša.
Uporabniški avatar
 RoKo
kovit napisal/-a:

Zgodnja prvoaprilska. :lol: , morda pa izide jutri. :wink: Še raziskujejo. :lol:
Uporabniški avatar
 RoKo
Zakaj me ne čudi, kdo je avtor članka. Prav nič senzacionalnega nisem zasledil. Samo prepisi prispevkov iz TF, nekega pisuna, ki je bolestno nastrojen do vsega, kar prihaja od oblasti. Vejetno bi pisal tudi proti samemu sebi, če bi bil na oblasti.

Če se bo tako anti razpoloženje preselilo tudi jutri na ulice prestolnice, tekače v zelenih dresih ne čaka nič dobrega. Je to naključje, da članek ni bil objavljen takoj ob razpisu za nabavo dresov, ampak šele dan pred maratonom?
Oćitno je bila to odločitev političnih botrov podpisanega pisuna. Da o tem, kakšen časopis so Slovenske novice, sploh ne govorim.
Če bi novinarji pisali samo resnico, bi bili v časpisih športni rezultati in osmrtnice.

Resno zazmišljam, da se prireditve ne bi udeležil.

Vsem imetnikom dresa želim uspešen tek na 13 LM in tudi v prihodnje.
Nazadnje spremenil RoKo, dne 25 Okt 2008, 21:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Classix
RoKo napisal/-a:

Ma ne ga srat no...''čulado'' na glavo, z levo roko pokriješ številko na njeni zadnji strani, v desni držiš gumijevko, veselo udrihaš po vsem kar ni napravljeno v zeleno in zraven tuliš...''pendrek po leđima praši, napred naši, napred naši''...

Mimogrede...dresi so lepi.

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 BoF
Žalitev je najprimernejši način dokazovanja samega sebe. (Rudi Kerševan - Gledam modro - vidim plavo - založba Odlična hiša 2001)
 spela*
RoKo napisal/-a:
Če se bo tako anti razpoloženje preselilo tudi jutri na ulice prestolnice, tekače v zelenih dresih ne čaka nič dobrega.

Eh, daj no, kdo pa danes sploh še bere časopise ali posluša radio. :wink:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Dobro tecite jutri, tisti v majčkah in tisti brez njih. :wink:
Z zanimanjem sem spremljala tole temo :wink:
Uporabniški avatar
 Bor
RoKo napisal/-a:Zakaj me ne čudi, kdo je avtor članka. Prav nič senzacionalnega nisem zasledil. Samo prepisi prispevkov iz TF, nekega pisuna, ki je bolestno nastrojen do vsega, kar prihaja od oblasti. Vejetno bi pisal tudi proti samemu sebi, če bi bil na oblasti.

Če se bo tako anti razpoloženje preselilo tudi jutri na ulice prestolnice, tekače v zelenih dresih ne čaka nič dobrega. Je to naključje, da članek ni bil objavljen takoj ob razpisu za nabavo dresov, ampak šele dan pred maratonom?
Oćitno je bila to odločitev političnih botrov podpisanega pisuna. Da o tem, kakšen časopis so Slovenske novice, sploh ne govorim.
Če bi novinarji pisali samo resnico, bi bili v časpisih športni rezultati in osmrtnice.

Vsem imetnikom dresa želim uspešen tek na 13 LM in tudi v prihodnje.

roko , mislim da si preveč osebno vzel tole debato....ni nastrojena proti tebi,.....
recimo da bi tudi jaz rad tekel v tej majici, tudi jaz bi rad promoviral Slovenijo....pa je ne morem v istem dresu kot Vi....zakaj?...promocijo Slovenije pa ne morete enačiti z kakšnim podjetjem.....
pa brez zamere, Roko, se vidimo jutri v Subitu... :wink:

ps. tudi če bi imel ta zeleni dres, bi jutri oblekel dres Tekaškega foruma, preprosto zato ker imam ta forum rad :oops:
Uporabniški avatar
 RoKo
Pravkar me je presenetil poštar s paketom. V njem so bile takaške hlačke, ki pripadajo dresu " I FEEL SLOVENIA". katerega smo dobili za udeležbo na LM.
Zraven je še dopis:

Spoštovani!

Na Uradu Vlade RS za komuniciranje smo po večmesečnih prizadevanjih uspeli pridobiti pokrovitelja za dobavo in kompletiranje tekaških dresov "I FEEL SLOVENIJA- SLOVENIJO ČUTIM Z VSAKIM KORAKOM". Pošiljamo Vam manjkajoči del kompleta z upanjem, da se boste v njem dobro počutili in ga uporabljali na čimveč tekmovanjih in s tem prispevali k prepoznavnosti naše Slovenije. Hkrati se Vam opravičujemo, ker zaradi objektivnih razlogov nismo uspeli kompleta zagotoviti za Ljubljanski maraton, tako kot smo Vam obljubili.

Urad za komuniciranje Vlade Rebublike Slovenije
Uporabniški avatar
 bernarda
Roko

Če ni to spet kakšna prvoaprilska šala :lol:
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA