Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 niki
Evo, tukaj je pa še ena slikica iz sobotnega teka...

Slika

oz. KLIK za večjo slikico
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:
solatka napisal/-a:Jaz sem pa dane ugotovila eno žalostno stvar. Namreč da sem v formi.
A zakaj je žalostno? Ker vem, da me bo ta forma dežala lih do LM, potem se bom pa sesedla ko kupček nesreče in jamrala, da se mi ne da lavfat.

A obstajajo kakšni organizirani teki pod 10km, pa da smo neprofiji tud dobrodošli (beri: ne bi bila rada zadnja :lol: ) v novembru in decembru?

http://www.sportnikoledar.si/sport/tek

tukaj najdeš marsikaj. lahko pa greš zraven v Velenje 7.12. v štafeto 3x7km, pa tečeš prva in tko ne boš zadnja. Pa še daleč ni. Bom jaz zadnja v štafeti :wink: .

[quote]

U... štafeta... pa sam 7 km. Idealka. Zveni vabljivo. Pa še res nimam daleč do tja. Bom razmislila, pa ti javim, ok?
Uporabniški avatar
 solatka
Jao... citiranje mi pa zadnje čase gre odlično od rok.
Uporabniški avatar
 lenči
Super, samo še tretjo najdeva, pa bo ekipa Polžja sekcija popolna :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
"Tek bo potekal v obliki štafetnega teka mešanih ekip. Ekipa šteje štiri člane, od tega mora biti vsaj en pripadnik nežnejšega spola. Vrstni red določi ekipa sama, vsak tekač preteče 3,6 km.
Tek se prične ob 10.00 uri na pomožnem stadionu ob Škalskem jezeru. "

Ups, sem bila malo nerodna. Rabimo štiri člane ekipe, vsak teče 3.6 km, če bo tako kot lani. Se pravi, sploh ni problema, tko kratko bomo pa zmogli. Samo skupaj se spravimo, pa je. Verjetno bo razpis kmalu.
Nazadnje spremenil lenči, dne 23 Okt 2008, 08:09, skupaj popravljeno 1 krat.
 docca
lenči napisal/-a:Super, samo še tretjo najdeva, pa bo ekipa Polžja sekcija popolna :lol:

A iščete tretjo?
Kakšen rezultat pa zahtevate?
Če niste prezahtevne, bi me zanimalo.
Uporabniški avatar
 lenči
docca napisal/-a:
lenči napisal/-a:Super, samo še tretjo najdeva, pa bo ekipa Polžja sekcija popolna :lol:

A iščete tretjo?
Kakšen rezultat pa zahtevate?
Če niste prezahtevne, bi me zanimalo.

Docca, rezultat sploh ni pomemben, lahko tudi hodiš :wink: , meni je bolj pomembno, da bi bila ekipa Polžje sekcije zastopana.

Še eno kandidatko rabimo :lol: .
 docca
Veš kaj, hodila pa res ne bom. Grem ja na LM :D
 docca
Pa še majčko imam tapravo za v ekipo.
Uporabniški avatar
 lenči
docca napisal/-a:Veš kaj, hodila pa res ne bom. Grem ja na LM :D

Če pa si tko izzivala :wink: . Saj sem te že na teku po Zagorski vidla, da jo šibaš :lol: . Bom odprla novo temo, za zbiranje ekipe.
 docca
Pa lokacija je tudi super za moje otroke. Ravno včeraj so me spraševali, kdaj bomo šli spet na Pikin festival, na tista igrala :D Sinko misli, da morabiti ravno festival, da lahko pleza po mreži.
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki dragi moji, sem pa danes kar malo dvignila glavo od ponosa, ko sem med drugim prebrala na naši interni internetni strani objavo udeležbe na LM in med drugim tudi tole:

............
Vabimo vas, da jih pridete bodriti ob progo (traso maratona najdete na www.ljubljanskimaraton.si), posebej Alenko Rabuza, Josefa Lausseggerja, Ferdinanda Travnika in Beti Gerželj , ki se bodo podali na 21 km dolgo progo.
..........

Strela, pa kar 27 nas gre iz firme in samo 4je na 21ko :lol: :wink: . Hm, kaj bi šele blo, če bi kdo šel na 42ko :ignore: .
Uporabniški avatar
 Loni
No, tebe čakajo, pa boš takrat iz prve roke povedala, kakšen občutek je, če cela firma navija zate... :laola
 katrca
07.12. pa bi tudi jaz lahko šla na tale tek. No, če se zmenimo, ni pa nujno. lp do nedelje
Uporabniški avatar
 lenči
Loni napisal/-a:No, tebe čakajo, pa boš takrat iz prve roke povedala, kakšen občutek je, če cela firma navija zate... :laola

Ha, ha, najboljši občutek je, ko forumovci navijajo :wink: . No, nekaj naših bo sigurno na progi, firbci, če tale Rabuzatka res to preživi :bum: :lol: , al je bodo odrešeni :juhuhu: . Je pa dober občutek, če te spodbujajo poznani :lol: .
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA