Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 niki
IRA napisal/-a:
niki napisal/-a:
IRA napisal/-a:
niki napisal/-a:Jaz sem pa tehtnica, tako da vam lahko samo kaj stehtam pa še to bo dolgo trajalo :wink: ker sem neodločna.. :roll:

... in zakaj nisi za nobene borovničke dala al pa vsaj medico ??? :lol:

P.S. HAPPY BIRTHDAY!!! :laola
Še veliko tekaških podvigov, zdravih dni in srečnih vragolij s familijo!

bom pripravila kaj ko se zberemo, če ne prej pa decembra, obljubim.. borovničke in piškote :D
me je čas čist povozil.. vsi trije, jaz in moje dva otroka, imamo oktobra pa so me čist okupirali :roll:

Madona, to ste pa cilal ... da ni še moj dragi "vaš" pa sploh ne vem, tut on je oktobrski namreč - sam že une samomorilske sorte - škorpijon 8)

eden od mojih je tudi škorpijon :twisted: ajajaj to vse kar lahko rečem :wink:
Uporabniški avatar
 lonely
Čeprav je malo off topic,jaz sem LEV-TIGER

Lp
 spela*
lonely napisal/-a:Čeprav je malo off topic,jaz sem LEV-TIGER

Lp

Muci, muci. :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
lonely napisal/-a:Čeprav je malo off topic,jaz sem LEV-TIGER

Lp

Ok, še en tiger se javlja, lepo, da ne bojo sami zmaji tukaj.
Uporabniški avatar
 lenči
No, ja, z IRO bog ne daj da prideva skupaj, ker po kitajskem se sovraživa :cry: , Ksenija, medve sva idealen par :wink: , Lonely pri tebi bi šlo pa samo kot je spela* rekla : muci, muci, ker drugače bi blo prehudo :evil:

Najpomembneje pa je, da se pri eni stvari vsi zeloooooo ujamemo, četudi tečemo čisto različno :juhuhu: :TF).

Se vidi, da je petek in da nam malo :bum:. Zdaj grem pa domov, je blo dost za ta teden, se moram malo spočit do nedelje.
Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:No, ja, z IRO bog ne daj da prideva skupaj, ker po kitajskem se sovraživa :cry: , Ksenija, medve sva idealen par :wink: , Lonely pri tebi bi šlo pa samo kot je spela* rekla : muci, muci, ker drugače bi blo prehudo :evil:

Najpomembneje pa je, da se pri eni stvari vsi zeloooooo ujamemo, četudi tečemo čisto različno :juhuhu: :TF).

Se vidi, da je petek in da nam malo :bum:. Zdaj grem pa domov, je blo dost za ta teden, se moram malo spočit do nedelje.

Ah Lenči, lepo te prosim ...
Kitajska roba itak ni več tako kvalitetna kot je bla, zdej je sam še klump (je kdo gledal F1 v nedeljo, ko je Hamiltonu še pokal razpadel :lol: ) ....

Tako, da Kitajci nimajo pojma!
Midve, da se sovraživa ... sem ti že skoraj v Tivoliju za vrat skočila, ko sem te zagledala ... še dobro, da si roko stegnila, da sem se potem kulturno odzvala :lol: :lol: :lol:

Zdej pa (res) grem ... sej bo šlo!

Lupčkaaaaaaaa
Uporabniški avatar
 niki
Loni, naredila sem si pas za številko.. čist sama :D po tvojem nasvetu :D zdaj ga pa testiram, če bo preživel :lol: zaenkrat prav zgleda.. samo ne vem če bodo ježki zdržali na elastiki, ker sem si zamislila za odpeti/zapeti pas :roll: malo bolj fensi 8)
Uporabniški avatar
 Loni
niki napisal/-a:Loni, naredila sem si pas za številko.. čist sama :D po tvojem nasvetu :D zdaj ga pa testiram, če bo preživel :lol: zaenkrat prav zgleda.. samo ne vem če bodo ježki zdržali na elastiki, ker sem si zamislila za odpeti/zapeti pas :roll: malo bolj fensi 8)

Kul, pa seveda bo zdržal :lol:
Uporabniški avatar
 IRA
niki napisal/-a:Loni, naredila sem si pas za številko.. čist sama :D po tvojem nasvetu :D zdaj ga pa testiram, če bo preživel :lol: zaenkrat prav zgleda.. samo ne vem če bodo ježki zdržali na elastiki, ker sem si zamislila za odpeti/zapeti pas :roll: malo bolj fensi 8)

Kako si to nardila???
Jest bi tut to mela :D

.... o današnjem teku pa ...
Hijo - gremo po fotrovo - KAKO SE PODIRAJO REKORDI V TEKU???

... za kosilo ješ kislo zelje po njem spiješ pa še kavico :roll:
Eni smo pač brihtni, kva češ ... :twisted:
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Ah Lenči, lepo te prosim ...
Kitajska roba itak ni več tako kvalitetna kot je bla, zdej je sam še klump (je kdo gledal F1 v nedeljo, ko je Hamiltonu še pokal razpadel :lol: ) ....

Tako, da Kitajci nimajo pojma!
Midve, da se sovraživa ... sem ti že skoraj v Tivoliju za vrat skočila, ko sem te zagledala ... še dobro, da si roko stegnila, da sem se potem kulturno odzvala :lol: :lol: :lol:

Zdej pa (res) grem ... sej bo šlo!

Lupčkaaaaaaaa

Hja, če bi horoskopu verjela, potem ne bi midva v ponedeljek praznovala 24 obletnico poroke :lol: :wink: .

Roko sem ti pa dala, ker me je blo strah, da me pičiš :rol:. Dobiš en Slika v nedeljo :wink: .
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:.... o današnjem teku pa ...

A potem boš v nedeljo tudi to nardila :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 majcha72
Evo vodeeee - jaz sem riba. :)
(mam pa leva v ascendentu, hihi)
Pa tud podgana.

Tisto fotrovo pa jaz poznam ne kot "kako hitreje teči" ampak kot "kako se znebiti kašlja". Po taki porciji si ne upaš. :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
majcha72 napisal/-a:Evo vodeeee - jaz sem riba. :)
(mam pa leva v ascendentu, hihi)
Pa tud podgana.

Tisto fotrovo pa jaz poznam ne kot "kako hitreje teči" ampak kot "kako se znebiti kašlja". Po taki porciji si ne upaš. :wink:

Majcha, hvalabogu, končno se je ogenj pogasil Slika .Saj sem vedla, da se bo našla vodica :lol: .

Ha, ha, ha, sem se nasmejala, tale za znebit kašlja je pa tud originalna :wink: .
Uporabniški avatar
 niki
IRA napisal/-a:

Kako si to nardila???
Jest bi tut to mela :D

.... o današnjem teku pa ...

Kupila črno elastiko, pa ježke.. pa seveda ježke prišila na vsako stran, ker je elastika elstična (čudo božje :twisted: ) pa zato lim na ježkih ne drži. Na ta način je potem da se odpne..
Lahko pa tudi oba konca elastike enostavno zašiješ in so jo potem oblečeš.. pa ni snemljivo..

Evo mene pa je danes dokončno dotolklo.. dobila sem seveda še našo mesečno zadevšno (seveda ni mogla počakat da maraton mine) in sedaj se borim z migrenskim glavobolom. Ne bi moglo biti bolje :( :evil:
Mogoče se bosta pa z gospo Virozo stepli pa obe izgubim :roll:
Nazadnje spremenil niki, dne 24 Okt 2008, 19:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 niki
majcha72 napisal/-a:

:lol:
  • 1
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA