Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 RoKo
Zaenkrat imam vse, lepo spravljene v A4 mapah, viseče na zidu. Zraven pa še spominske medalje in še kak natisnjen rezultat. Novejše rezultate shranjujem v PC. Ravno danes doložim še publikacijo in diplomo iz Radencev zraven številke. Zid na hodniku je poln, zraven je še kup zastavic (predvsme nogometnih klubov) Razmišljam o pospravljanju, morda v fascikel ali kaj podobnega.
Tudi sam se naveliko polivam, št. so po teku res mokre, so pa še kar ohranjen.
Uporabniški avatar
 Vreme
Sam imam prav vse štartne številke od kar se udeležujem rekreativnih prireditev:

To je moja prva:

Slika

Pa še ena iz Radenc istega leta:

Slika

Nekatere so tudi razpadajoče, a so pa le! :D
Uporabniški avatar
 IČA
Jaz jih tudi shranjujem. Ko se bo splačalo pa bom naredil kakšno bolj konkretno urejeno zbirko. Sem pa imel na Ptuju problem, da sem komaj prepričal tipa, ki je delil majice, da mi ne napravi svojih kricepac na sprednjo stran številke.
Jih pa, če so bolj mokre dobro posušim in potem preko krpe zlikam in še kar dobro izpadejo.
Uporabniški avatar
 maca
Pa še moj skromni prispevek k tej debati:
jaz imam vse štartne številke lepo redoljubno pospravljene v posebni škatli, neoprane, nezlikane in še vedno prešvicane. No ja, sej so suhe.

Imam čisto vse tiste, ki smo jih lahko obdržali.

Pa še eno za navrh: stalno št.številko Lončarije (štev. 7, moja srečna cifra). Sem jo zaplenila na prvi tekmi v Ribnici in je nisem hotela zamenjati za malico. Zdej me že poznajo po tem: a to je tisteaki nam je uzela štartno?!

Ja, je pa to vsekakor obljuba, da pridem spet na Lončarijo.

Moje štartne štev. in tudi medalje so lepo pospravljene, nimam jih nalepljene, ker bi se potem moja ta mala mačkica Čeča preveč igrala z njimi in bi imela vsak dan posebej delo s pospravljanjem, lepljenjem strrrrrganih številk, pa medalje (važička jaz, ne bit fouš, sej so samo tiste za udeležbo) bi tudi ležale vsepovsod. Varnostni moment torej.
Uporabniški avatar
 activean
no jaz tudi imam par številk..če jih kje dajo..dam u arhiv :) verjetno bom čez par let obujal spomine itd.
največ mi pomenita dve sezonski številki za zimske teke v italiji iz leta..hmm 7-8 lez nazaj..ko sem bil 3 in 4 razred osnovne šole. Spomnita me na tiste tekaške čase...
Zdej pa doživljam drugo pomlad(tekaško-drugo obdobje) in čez par desetletij bom ponosno kazal številke svojim vnukom :)

Kakšen dokaz je vedno treba ohranit..in imeti nekaj na kar si ponosen :oops: :)
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Jaz jih spravljam. Imam vse razen, prav tiste prve z Bohinjskega teka - enko. Sem jo zgubil. Nikoli kasneje nisem dobil enke. Seveda nimam tudi tistih, ki jih je bilo treba vrniti. So zanimiv spomin na mučenje in užitke na progi.
 Matej79
No ker se tekem bolj poredko udeležujem, jih imam sicer bolj malo, vendar vse spravljene.
Uporabniški avatar
 natasa
natasa napisal/-a:Oj,

mene pa zanima, kako ohraniti celo štartno številko, po maratonu oz. daljših tekmah. Žal nimam za spomin niti ene same štartne številke :-((, ker mi ponavadi že med tekom razpada od švica oz. vode s katero se polivam (pa vedno pazim, da se polijem samo po hrbtu). Vem, da imate nekateri kar zbirko svojih štartnih številk, ampak kako vam to uspe??? :?:

:wink:

Hvala za nasvete, končno gre v arhiv PRVA ŠTARTNA ŠTEVILKA IN TO CELA IN NEPOŠKODOVANA :juhuhu:

:wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA