- 25 Okt 2008, 09:10
No pa sem zbrala pogum za odpreti temo. Čeprav sem včasih trenirala namizni tenis in bila polna kondicije zdaj približno 1 leto ne treniram in se počutim, po domače za en drek
Brez moči
, energije, nevem sploh kako opisat. Zato sem se odločila da začnem tečt. In sicer danes oz. jutri bom šla tečt da vidim prvo kolko sem še sposobna pretečt in potem od tukaj dalje sestavila svoj program teka. Nočem si postavljati prehudih ciljev vendar bi rada začela z tekom 2 x na teden in kasneje če bo vse po načrtih stopnjevala. Zelo rada bi se tudi udeleževala različnih tekov, sprva krajših, kasneje pa ciljam tudi na maraton. Prvi večji cilj mi je da bi tekla na LM 2009 21ko. Mislim, oziroma sem sigurna, da mi lahko uspe - če bom le imela trdo voljo!
Zanima me tudi kdaj mislite, da bi se lahko udeležila prvega teka - krajšega seveda - ter katere mi priporočate
( kraj, dolžina teka) ?
No naj bo to za začetek dovolj - upam da se bom kar se da redno oglašala na forumu.
lp

Zanima me tudi kdaj mislite, da bi se lahko udeležila prvega teka - krajšega seveda - ter katere mi priporočate

No naj bo to za začetek dovolj - upam da se bom kar se da redno oglašala na forumu.
lp
Nazadnje spremenil Leky, dne 25 Okt 2008, 09:32, skupaj popravljeno 2 krat.