Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 ninchi
Dosegla PR na 21 km! 1:40:18 po mojmu Garminčku:) drgač pa: 1:43:36
Čestitke vsem !! :D
Uporabniški avatar
 Tjas
Zaenkrat se da neto čas videt tudi na diplomi (ki se jo je dal dobit v prijavnem šotoru). Sem jo šla iskat in...z videnim zadovoljna :) ...to je 1.37.59;

Bilo je super!
Uporabniški avatar
 kmma
Tegale na siolu pa ne razumem; citiram:

....Najboljši Slovenec je bil Robert Kotnik na 12. mestu (2;35:32). Kotnik se je po tekmi jezil, ker je moral teči na čelu skupine in je narekoval tudi ritem tekačem na 21 kilometrov, saj je tako kljub svojemu najboljšemu času, ki ga je dosegel, zaostal za svojimi načrti. ....

Mislim, da vsi, ki tečejo na polovičko nad 2:30, tečejo približno pol počasneje, kot tekač, ki teče tak čas na 42-ko. Tako, da Kotniku prav dolgo že niso mogli slediti in ga s tem utrujati.

Vseeno vse čestitke Kotniku in ostalim ...
Uporabniški avatar
 bucko
Prvega ne pozabiš nikoli. :D Za prvič sem zelo zadovoljen, bruto čas 1:34:34, po moji uri pa 1:33:47. Časi za km pa so se gibali od 4:20 do 4:30. :D
Uporabniški avatar
 Popaj
Pozdravljeni!

No pa sem dočakal Ljubljanski polmaraton! Udeležil sem se ga drugič in občutki so kar v redu. Tudi razultat, ki je bil pod 1 uro 50 minut je zame uspeh! :lol:

V zadnjem kilometru me je dohitel znanec iz nekega teka po Sloveniji, se ne morem spomniti iz katerega, ki me je spodbudil, tako, da sva praktično prešprintala zadnji kilometer. Hvala ti za vzpodbudo! :D Ob progi sem videl tudi nekaj znancev, ki so me spodbujali. Posebna zahvala za spodbudo pa seveda moji dragi ženi in mlajšemu sinu. :wink:

Za mene, ki nisem nek tekaški fanatik, ampak rad tečem le za zabavo in boljše počutje, (rezultat je na zadnjem mestu) je bil današnji tek super. Pogrešal sem le sonce, ki mi vedno znova vliva dobro voljo, pa tudi če je vroče. :shock:

Vsem, ki ste pretekli 21km, posebno pa še tistim s pretečenimi 42km čestitam! :clap: 42km je zame zaenkrat še znastvena fantastika. :bum:

Organizacija na nivoju takšne prireditve. Tudi naš župan si je vzel čas za nas tekače, čeprav moram povdariti, da ni edini župan v Sloveniji, ki pride pozdraviti tekače, je pa eden izmed redkih!

Okrepčevalnice bi bile lahko na obeh straneh proge, saj sem jih zaradi gneče nekaj tudi izpustil.

Zadovoljen močno!

Dober tek vsem skupaj!
Uporabniški avatar
 ZHAK
Neto čas 1:54:29, PB, kar je natanko dve minuti bolje od lanskega dosežka. Pa še nekaj rezerve za naslednje leto je ostalo.
Uporabniški avatar
 Bosti
Mene pa ni na rezultatih, pa tok sm biu zadovoln s časom :(
a mislte da bojo to še kej dopolnil al nej kr pokličem na timing?
Uporabniški avatar
 Tasko
Ratalo je! Pretekel sem ga in to pod zastavljenimi 2h.
Moj čas: 1:54:01

lp, Blaž
Uporabniški avatar
 mojcej77
Jaz sem pa mislila, da bom kar ok, če 10-ko pretečem v času 1:24. Pa sem tekla 1:13 ehehe!!!

lp,

m

pies:Petrca, lupčka!!!:D
Uporabniški avatar
 IRA
Bravo mojčka ...

Jaz sem tekla 1:06:17
Sem zadovoljna.

Se pa vidi, da mi manjka kilometrina oz. izkušnje. Se mi je na momente zdelo, da bi lahko šla hitreje pa nisem upala ... češ "je še dolga" ...

Ampak sem čist zadovoljna! Tko!
 iqfree
Danes se mi je zdelo organizacijsko vse OK. Določene odseke proge je prav fletno tečt(Vodnikova od nadvoza do Kluba 300 je carska), na določenih je kljub obilici ljudi mučno, ponekod brdo in tam okoli pa je itak pusto. Meni je viroza odvzela preveč, želja je bila 1:30, bolan pa sem pretekel 1:38:30. Upam, da si nisem pokvaril še Palmanove, sicer pa tam na full :)

Na splošno se mi je zdel tek najboljši dosedaj..Regeneracija s hrano je že uspela, sedaj pa zopet na čajčke..

Lep pozdrav in hvala vsem za vzpodbude..
Uporabniški avatar
 Ksenija
IRA napisal/-a:Bravo mojčka ...

Sem zadovoljna.

Se pa vidi, da mi manjka kilometrina oz. izkušnje. Se mi je na momente zdelo, da bi lahko šla hitreje pa nisem upala ... češ "je še dolga" ...

daj povej da si fulll uživala v moji družbi, pa da smo počas tekli da sva čvekali (pa da si mojo tačko šparala) pa...
aja jst mam menda 10 sek počasnej netto čas ;)
Uporabniški avatar
 IRA
Ksenija napisal/-a:
IRA napisal/-a:Bravo mojčka ...

Sem zadovoljna.

daj povej da si fulll uživala v moji družbi, pa da smo počas tekli da sva čvekali (pa da si mojo tačko šparala) pa...
aja jst mam menda 10 sek počasnej netto čas ;)

Vse priznam! :oops: :oops: :oops:

Je pa dejstvo, da če tebe nebi tačka bolela ... ti jest niti v sanjah nebi sledila.
Je bilo pa res carsko, sploh zadnje tri kilometre, ko sva jih prehitevali kot po tekočem traku (in seveda bili bolj kot ne tiho :D )

Skratka, ORGAZMIČNO!!! 8)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA