Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 majcha72
Jaz sem ZMAGALA!!!!!!!
Brez večjih težav, predvsem pa brez bolečin sem pritekla do cilja sicer počaaaaasi, vendar brez hujših prehojenih prekinitev (dvakrat čist mal :oops: ), pa malo sem se lupčkala po poti z mojimi navijači in najmlajši navijačici predala balon, ki sem ga njej na ljubo vlačila s sabo osem kilometrov. Časa sploh ne vem, pa niti ni bistveno. Hehe, mulčki so bili hecni - mlajši me je vprašal, katera sem bila. Sem mu odgovorila, da nimam pojma. In ga vprašala, koliko jih je že za mano priteklo mimo njega. Pa prijavi: pet. :D
Prezadovoljna sem, res. Sicer popolnoma brez glasu, kar je bilo na nekatere znake v petek in soboto pričakovati, če grem na tek ali ne, tako da se ne sekiram.
Ogovorila sem par polžk - spoznala sem jih itak samo po majcah. S piknika sem zaznala komaj kaj znanih obrazov, majčk je bilo pa kar nekaj. Napište potem, ko bo fotogalerija, da se "spoznamo".
Uporabniški avatar
 lenči
http://picasaweb.google.com/alenka131

Na zgornjem naslovu fotke Polžje sekcije. Drage moje, iskrene čestitke vsem, zmagali smo na črti Slika . Žal mi je, da nekaterih nisem uspela osebno srečati, vendar, to je le zelo velika prireditev in še jih bo, kjer se bomo srečale.

TF Analiza je bila super, tiramisu pa sploh najboljši. Hvala lepa Pajotu za družbo na prvih 9 km, potem je bilo potrebno biti boj sam s sabo. No, Katrca se mi je malo pridružila, potem pa sem ji pobegnila.

Čas, ki sem ga napovedala, sem lepo dosegla, celo v bruto smislu. Neto je seveda za nasmejati. Najbolj pa me veseli dejstvo, da sem prišla pred Kenijcem v cilj :lol: :wink: . Sicer čisto za malo, pa vendar. Moja Sovica pravi, da sem šprint izvedla pod 3 minutami/km :shock: .
Uporabniški avatar
 lenči
Polžke, če katera rabi zoknčke (35-38) naj pove. Za moj nos so preveliki, za noge pa premajhni. Pa če rabi katera bon za intersport tudi, jaz ne bom nič tam kupovala do konca novembra.
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:Polžke, če katera rabi zoknčke (35-38) naj pove. Za moj nos so preveliki, za noge pa premajhni. Pa če rabi katera bon za intersport tudi, jaz ne bom nič tam kupovala do konca novembra.

Jaz bi jih imela :D če jih imaš res odveč.
Uporabniški avatar
 niki
Punce Polžkice super ste bile :laola bravo bravo! Lenči bravo za dosego svojega željenega rezultata! :cast:

Larchi mi je delala družbo do 5 km, potem so pa moje nogice že postale nemirne in sva se razšli. Larchi hvala za družbo v prvi polovci proge, meni je bilo fajn. Jaz sem ugotovila, da sem imela še kar dovolj rezerve, zdaj mi je malo žal, da sem se toliko šparala, ampak od vsega najbolj pomembno pa je, da imam na ta tek lep spomin (moj prvi tek ! prvega ne pozabiš, a ne :wink: )in da smo se potem punce na koncu, kljub mrazu, fajn zabavale :D Iri in njenemu in Kseniji hvala za družbo (Ksenija upam, da se ti je uspelo pogreti :wink: )
Žal mi je bilo edino, da smo Lenči spregledale, pa tako smo jo čakale, pa nas je očitno Kenijec zmotil.. Drugače smo pa bile pridne in glasno navijale :D

Lenči, hvala za slikice, full so lepe! Sploh nisem vedela, da si me tolikokrat 'pritisnila' :D

Še enkrat bravo za vse Polžike in seveda za vse ostale :laola
Uporabniški avatar
 Maša
Drage Polžke, čestitam vsem za današnje uspehe!! Zelo me je veselilo vas videt, pa čeprav samo na hitro... Lenči, fuuuuuul ti hvala za vrečko, kako naj petra prepričam, da je tisto res bučka?? :lol:

Jaz sem častno zastopala polžje barve, pa kljub temu uspela za celih 5 minut izboljšat svoj rezultat in sploh sem zelo hepi :P.

Bravo vse, super ste!

Slika
Uporabniški avatar
 Tina1
Moj prvi Ljubljanski maraton je bil uspešen: neto čas 59:36. Cilj pod eno uro je izpolnjen.
Samo ko pa me je spet začelo zbadat na desni strani pri 2 km, pa tja do 6,7 km sem se zaradi tega martrala, potem pa je lažje steklo, na koncu pa sem celo fino pospešila.
Kasneje me je neki začelo koleno bolet, verjetno živec, pa noge me tut že mal bolijo.
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:Polžke, če katera rabi zoknčke (35-38) naj pove. Za moj nos so preveliki, za noge pa premajhni. Pa če rabi katera bon za intersport tudi, jaz ne bom nič tam kupovala do konca novembra.

jaz bi pa bon za hervis rabila če bi bil še kteri odveč kje :)

dobrooo jutrooo
zelo sem uživala v družbi Niki in Ire... z Niki tko hude zgledamo da nisva kave dobili pa vso izgubljeno me je našla tam med preoblačenjem ;)... se je pokazala potem dobra duša in nama iz termovske natočila... pa prepozno sem se spreoblekla in me je potem skoz zeblo... bo drugič treba to prec na cilju met... sem sam do Docce šla pa nazaj do prizorišča pa j blo preveč... fotkale smo vse po vrst (razen Lenči ne :oops: ) pa še kdo je ušel na 21... glasno navijale za vse Tonete haha.
Aja punce da vam nekaj povem, na štartu me je ena gospa prepoznala kot polžko in vsa navdušena povedala prijateljici da sem iz Polžje sekcije, meni pa da smo super ter da nas rada bere. Hvala gospa, upam, da ste zadovoljni s včerajšnjim tekom... tko da dečve, smo prepoznavne ;)
Uporabniški avatar
 Loni
Ksenija, jaz lahko doma pogledam, če še imam enega za 12% popust na vso robo iz Hervisa.
Lenči, bi pa rabila tistega iz Intersporta, da opremim mojo privat polžko Lidijo, rabi hlače, dobijo sredi meseca nove zaloge.

In ko smo ravno pri gospeh, laufam jaz tam nekje pred živalcem, pa kar naenkrat zaslišim: Ja, gospa, dobr vam gre. Madonca, počutila sem se kot stara mama, ki zgleda kot zmečkana vrečka za kruh. Samo tempo mi je pa dvignilo za tisti km. Da sem se potem mislila, škoda, ker ni bilo še zadnje 3 km kake take pripombe. Bi šla pod dve uri. Ma sem zadovoljna s svojim PB.
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:

jaz bi pa bon za hervis rabila če bi bil še kteri odveč kje :)

dobrooo jutrooo
zelo sem uživala v družbi Niki in Ire... z Niki tko hude zgledamo da nisva kave dobili pa vso izgubljeno me je našla tam med preoblačenjem ;)... se je pokazala potem dobra duša in nama iz termovske natočila... pa prepozno sem se spreoblekla in me je potem skoz zeblo... bo drugič treba to prec na cilju met... sem sam do Docce šla pa nazaj do prizorišča pa j blo preveč... fotkale smo vse po vrst (razen Lenči ne :oops: ) pa še kdo je ušel na 21... glasno navijale za vse Tonete haha.

Aja punce da vam nekaj povem, na štartu me je ena gospa prepoznala kot polžko in vsa navdušena povedala prijateljici da sem iz Polžje sekcije, meni pa da smo super ter da nas rada bere. Hvala gospa, upam, da ste zadovoljni s včerajšnjim tekom... tko da dečve, smo prepoznavne ;)
Ksenija, mam bon za Hervis, kaj nisi včeraj rekla :? . Ga nosim v denarnici, tko da samo povej, pa dobiš.
Uporabniški avatar
 Loni
Madonca, Lenči, medve sva tudi s pisarijo čisto usklajeni. :lol:

Aja, jaz imam še en Hervis bon za 15% na kolesarsko opremo. S priopmbo, da sama nič biciklisitčnega ne rabim več, pa da je bera za kolesarje v Hervisu enaka skoraj nuli. Zima prihaja.

Aja, pa zamenjam še eno defektno desno koleno s pretečenim polmaratonom :lol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
:oops: pozabla
rabim za nakup urce, tja do konc leta...
jst tud zamenjam nogico ;)
grem masirat pa mazat pa... sej ni tko hudo, se me še drži haha
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a::oops: pozabla
rabim za nakup urce, tja do konc leta...
jst tud zamenjam nogico ;)
grem masirat pa mazat pa... sej ni tko hudo, se me še drži haha

Ksenija, če se ne vidiva drugače pa se zapeljem enkrat čez Zagorje :wink: . Pa pazi nogico, zdaj si me čisto zrajcala s tem tekom decembra :lol: , če ne boš šla, ne bom imela izgovora :? .
 Tanjusha
Polzke, cestitke vsem, ki ste vceraj tekle - zame ste vse zmagovalke. Skoda, ker je Frikica prepozno 'odpovedala', bi se vam mogoce pridruzila z njeno prijavo :) Sem pa zato popoldne odtekla en lusten tek v dolini (brez klanckov, haha), tako da sem bila z mislimi cel dan z vami! Skupinska fotka je naravnost cudovita - kaksni nasmeski --- bi lahko delale reklamo za kaksno zobno pasto :D
Uporabniški avatar
 Classix
@ Ksenija...tudi sam imam še bone od Hervisa, če ne prej jih lahko na Sladkih 6 dam Lenči in ti jih kasneje ona izroči.

LP
Matjaž
  • 1
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA