Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
katrca napisal/-a:jaz si bom na Sladkih 6 definitivno vzela dekico in knjigo, ker jaz več kot 2 uri in pol ne morem teči, pa če imam tempo 7 ali pa 17. Bom pa drugače uživala v prelepi jeseni v meni nepoznanih krajih. Zvečer pa potem grem še na martinovanje, če bom seveda še zmožna tovrstne zabave, ker tam je pa treba plesati do nezavesti.

Katrca zmoreš!!! Vedno imej v glavi , da zmoreš! Ne glede na kakšno razdaljo greš tečit!!!
Če gre glava, grejo tudi noge.Verjemi!
Naš veliki ultramaratonec Dušan Mravlje pravi" ne pojdi na start, če ne vidiš cilja". Torej misli pozitivno.

:wink:
Nazadnje spremenil natasa, dne 27 Okt 2008, 19:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Vreme
katrca napisal/-a:jaz si bom na Sladkih 6 definitivno vzela dekico in knjigo, ker jaz več kot 2 uri in pol ne morem teči, pa če imam tempo 7 ali pa 17. Bom pa drugače uživala v prelepi jeseni v meni nepoznanih krajih. Zvečer pa potem grem še na martinovanje, če bom seveda še zmožna tovrstne zabave, ker tam je pa treba plesati do nezavesti.

Pozabi na knjigo, kaj misliš, da te bomo kar tako pustili tam brat :D
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:[quote="lenči

Haloooo, malo bolj seksi primerjavo bi pa lahko našla zame :lol: :wink: . kaj bi šele bilo , če me ne bi viroza imela rada.

: .

sorry, kondicije imaš kot lepa, pasemska volica z roza mašnico in briljantini uhani ...in brez vraničnega prisadka :D Bo tako bolje ? :D :D[/quote]

:hehe: :D :lol: :rol:
Uporabniški avatar
 lenči
Katrca, Katrca, ne se hecat, ti boš tko uživala, da bo kar prehudo, ko boš tekala naokoli. To bo čisto drugače, ker bodo sami znani tekači in štimung bo neverjeten. Nekaj drugega kot LM. Sicer pa, saj si za teke ob Savinji vedno tko govorila, potem pa premagala vse. Kdo bo pa meni družbo delal? Pa ne govori, da ne moreš tečt več kot dve uri in pol, ker si to že naredila, sem bila zraven :lol: :D :wink: . Kot pravi ZdravkoC: Čuj, vse je v glavi.
Jaz bom potrebovala tvojo pomoč na progi, prosimmmmmmm :oops: .
Uporabniški avatar
 micika
Dobre ste, punce. Svaka čast! :D

Jaz sem pa tudi ponosna nase, čeprav imam čisto druge čase kot ve. Danes sem izboljšala svoj čas, kajti do sedaj sem rabila točno 60 minut za 6 km, danes pa sem že malo več tekla in sem prišla v 56 minutah. Sem bila toliko vesela, kot 100 :twisted: .

Največja zmaga danes pa mi je bila, da se nisem ustavila, ko je pripeljal kak avto in se pretvarjala, da gledam s ceste, če je kaj gob po gozdu, ampak sem pogumno tekla dalje in zibala svoj špeh. :lol: :lol: :lol: In samo eden mi je potrobil od kakih 10 avtov.

Nočko!

Se beremo jutri zgodaj zjutraj. :juhuhu:
Uporabniški avatar
 lenči
micika napisal/-a:Dobre ste, punce. Svaka čast! :D

Jaz sem pa tudi ponosna nase, čeprav imam čisto druge čase kot ve. Danes sem izboljšala svoj čas, kajti do sedaj sem rabila točno 60 minut za 6 km, danes pa sem že malo več tekla in sem prišla v 56 minutah. Sem bila toliko vesela, kot 100 :twisted: .

Največja zmaga danes pa mi je bila, da se nisem ustavila, ko je pripeljal kak avto in se pretvarjala, da gledam s ceste, če je kaj gob po gozdu, ampak sem pogumno tekla dalje in zibala svoj špeh. :lol: :lol: :lol: In samo eden mi je potrobil od kakih 10 avtov.

Nočko!

Bravooooo :laola , zelo lepo napreduješ, tako je treba. Nič sramu, saj si prava zmagovalka. Še malo, pa se boš prizibala v našo družbo :lol: :D
Uporabniški avatar
 natasa
micika napisal/-a:Dobre ste, punce. Svaka čast! :D

Nočko!

Oj,
brez sramu !! Bodi ponosna nase.
Res ti gre odlično! :clap:
Naslednje leto boš pa že znami delila izkušnjo iz svojga prvega LM.
:roll: :wink:
Uporabniški avatar
 micika
Sem že včeraj gledala fotke z LM in sem bila kar fauš. Samo se je pa videlo tudi po nekaterih obrazih, kakšen napor mora to bit. :bum:

Lep dan vsem! Se :hack:
 katrca
ha,ha Micika. Tole, ko si napisala, kako se delaš da gledaš gobe, ko kateri mimo pripelje, mi je tako zelo poznano. Ker iste fore sem jaz uporabljala na začetkih, da ne bi kdo pomislil, da se tam nekaj matram, pa taka nešportnica že na prvi pogled. Zdaj pa sem se sredi prestolnice raztegovala do nezavesti, pa rit gor, pa dol..... Sem se zadnjič po LM prav pošteno nasmejala, ko sem na to pomislila.
 katrca
v sredo jaz računam na druženje. A se dobimo kljub dežju ?
jaz imam sicer dopust in bom verjetno jutri že zjutraj šla malce na teren. Sicer pa kljub temu, da po LM še nisem tekla, sem pridna, ker smo z otroki včeraj drsali, pa igrali golf ( no, golfa jaz sicer ne igram, sem pa caddy otrokom in moram kar lepo zraven pešačiti in žogce iskati po grmovjih, tako da štejem to med rekreacijo ), potem pa sem še peš šla kar lep kos poti. Danes pa jovo na novo, do jutri pa upam da bom kot nova za tek.
Uporabniški avatar
 natasa
Pravijo, da pri nas ne bo večje količine dežja. Sicer nas dež do zdaj ni oviral pa še toplo je.
Torej jutri ob 18:00 ?
Jutri tečem s polžki :lol:, me še malo bolijo stegenske mišice :oops: .

katrca
natasa napisal/-a:Jutri tečem s polžki :lol:, me še malo bolijo stegenske mišice :oops: .

No, midve z Lenči sva pa ravno jutri mislili teči s tahitrim. Bova pač spet počasi. :D ha-ha-ha.
Uporabniški avatar
 natasa
katrca napisal/-a:
natasa napisal/-a:Jutri tečem s polžki :lol:, me še malo bolijo stegenske mišice :oops: .

No, midve z Lenči sva pa ravno jutri mislili teči s tahitrim. Bova pač spet počasi. :D ha-ha-ha.

Sem vedla, da me ne bosta pustili same :cry: :lol: !

• 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA