prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Eustahije
Pomojem, kot prvo, gotov boljš ko laufat v službeni srajci, kot drugo pa verjetno tudi cenejše :) Ampak jaz jo že imam in ne bom kupil, tako da mi je enostavno gobec otresat tukaj :)
Uporabniški avatar
 Loni
Ne mislim nič konkretnega, ker so mi vse zadeve iz Lidlove ali Hoferjeve ponudbe nekako preveliko preširoko predolge. Termo majico sem enkrat prej šla probat, preširoka ne glede na to, da je bila najmanjše velikosti, pa ne pašem glih med ta najbolj drobcene. No, nogavice so bile čisto ok. Še rokavice so imele predolge prste. Kaj čmo. No, sicer pa ničesar ne rabim. :lol:
 klopotec
Loni napisal/-a:Ne mislim nič konkretnega, ker so mi vse zadeve iz Lidlove ali Hoferjeve ponudbe nekako preveliko preširoko predolge. Termo majico sem enkrat prej šla probat, preširoka ne glede na to, da je bila najmanjše velikosti, pa ne pašem glih med ta najbolj drobcene. No, nogavice so bile čisto ok. Še rokavice so imele predolge prste. Kaj čmo. No, sicer pa ničesar ne rabim. :lol:

Očitno si med bolj kratkimi.
Uporabniški avatar
 solatka
Jaz sem si kupila tekaško majčko (brez rokavov) in tekaško vetrovko v Lidlu. OK, da ni neka huda kvaliteta, sem vedela že ob nakupu, a za moje potrebe to povsem zadošča.

O tehle termozadevah pa nimam mnenja, ker ne vem kako se to nosi (ali diha...)
Uporabniški avatar
 Loni
klopotec napisal/-a:
Loni napisal/-a:Ne mislim nič konkretnega, ker so mi vse zadeve iz Lidlove ali Hoferjeve ponudbe nekako preveliko preširoko predolge. Termo majico sem enkrat prej šla probat, preširoka ne glede na to, da je bila najmanjše velikosti, pa ne pašem glih med ta najbolj drobcene. No, nogavice so bile čisto ok. Še rokavice so imele predolge prste. Kaj čmo. No, sicer pa ničesar ne rabim. :lol:

Napačen odgovor, sem med normalno povprečno visokimi s svojih 167 cm. Zato mi ne gre v glavo, da so mi praktično vse športne hlače predolge, tudi kolesarske, samo tam se da zadevo drugače rešiti. ma zdaj sem zadovoljna, imam dvoje, ki so mi prav v vse smeri :wink:
Uporabniški avatar
 MareMare
Loni napisal/-a:
klopotec napisal/-a:

Napačen odgovor, sem med normalno povprečno visokimi s svojih 167 cm. Zato mi ne gre v glavo, da so mi praktično vse športne hlače predolge, tudi kolesarske, samo tam se da zadevo drugače rešiti. ma zdaj sem zadovoljna, imam dvoje, ki so mi prav v vse smeri :wink:

Imam podobne probleme za normalno visokega moškega so mi vse stvari prekratke.

Drugače pa že ,če izbirate med Lidlovimi ali Hoferjevimi oblačili bi vam svetoval,da izberete Hoferjeve ki trži firmo Crane.Sicer pa mislim,da bo v dveh tednih tudi Hofer imel na policah tekaške zimske zadeve,saj sta z Lidlom kot rit pa srajca.

lp
Uporabniški avatar
 niki
Jaz imam Hoferjevo tekaško majico in glede na to da je edina je večkrat na teden prana in jaz sem zelo zadovoljna z njo. In tudi prav mi je, čeprav sem majhna in suha, mi je kot ulita.
Me pa zanima ali je ta Lidlova enake kvalitete kot Hoferjeva? Potrebovala bi še kakšno pa mi tovrstna kvaliteta Hoferjeve zadošča.
Uporabniški avatar
 IRA
niki napisal/-a:Jaz imam Hoferjevo tekaško majico in glede na to da je edina je večkrat na teden prana in jaz sem zelo zadovoljna z njo. In tudi prav mi je, čeprav sem majhna in suha, mi je kot ulita.
Me pa zanima ali je ta Lidlova enake kvalitete kot Hoferjeva? Potrebovala bi še kakšno pa mi tovrstna kvaliteta Hoferjeve zadošča.

Ne vem zdej kje točno sem brala, ampak takrat, ko je bila aktualna Hoferjeva akcija sem nekje med starimi posti prebrala, da se ne more ravno enačit z Lidlom ... da je po kvaliteti Lidel kar slabši.

Sama pa nimam pojma.
Načeloma kupim v sportu 2000, počakam na kakšno akcijo, znižane cene ... pa v Hoferju sem letos (prvič) kupila celo kolekcijo pa mi kar lepo služi :twisted:

Z Lidlom pa nimam izkušenj.

Lp
Uporabniški avatar
 niki
IRA napisal/-a:
niki napisal/-a:Jaz imam Hoferjevo tekaško majico in glede na to da je edina je večkrat na teden prana in jaz sem zelo zadovoljna z njo. In tudi prav mi je, čeprav sem majhna in suha, mi je kot ulita.

Ne vem zdej kje točno sem brala, ampak takrat, ko je bila aktualna Hoferjeva akcija sem nekje med starimi posti prebrala, da se ne more ravno enačit z Lidlom ... da je po kvaliteti Lidel kar slabši.

Sama pa nimam pojma.
Načeloma kupim v sportu 2000, počakam na kakšno akcijo, znižane cene ... pa v Hoferju sem letos (prvič) kupila celo kolekcijo pa mi kar lepo služi :twisted:

Z Lidlom pa nimam izkušenj.

Lp

Če vidiš kje kakšno pametno akcijo mi proooosim javi, da tudi jaz skočim v šoping :D
Uporabniški avatar
 Loni
Iz Hoferja imam jaz 2 kolesarski majčki in brezrokavnik, vse ok, imela sem tudi tekaško vetrovko, a sem jo oddala naprej. Imam pa tisti tekaški brezrokavnik za mrzle sončne dni, ga veselo nosim v službi.
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Mam že par stvari iz lidla in hofra in tudi o termo majcah in spodnjih delih sem razmišljal kajti za to ceno dobiš res kvaliteten izdelek...in meni ni pomembno da ko grem laufat da mi na majci piše nike ali pa asics pač pa da se dobro počutim :lol:
Uporabniški avatar
 nini32
pozdravljeni!

imam majčko in hlače iz lidla in sem z izdelkoma zadovoljna. tudi tekaške nogavice sem si kupila in je očitna razlika od navadnih (ne tekaških). res je, da majčka ni najbolj tesna, a mi to odgovarja.

Tako, da si bom kupila tudi zimsko kolekcijo :lol:

lp, nini
Uporabniški avatar
 Ninica
Iz Lidla imam kolesarske hlače in majico, je zelo vredu, hlače ne najbolj. Anorak je tudi super. Iz Hofra pa imam jakno iz soft shella in sem tudi zelo zadovoljna.

Me pa zanima...te hlače termo, bi bile pretople??

LP
Jasmina

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA