prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Krimski
Živjo! A kdo ve :?: kje je možno zamenjati baterijo na Polarju, tako da ti naredijo takoj :D in seveda tudi ustrezno namažejo ali celo zamenjajo tesnilo. Za IntAct vem, a mislim da si potem še vedno nekaj dni brez ure. Hvala!
Uporabniški avatar
 izzardly
Meni to dela lokalni urar. Tudi testira staro baterijo, da vidi, če ni problem kje drugje. Pa očisti jo tudi.
 Krimski
Mogoče še kdo ve za kakšnega urarja ki to dela, v Ljubljani?
Uporabniški avatar
 Pingo
Čisto odvisno od Polarja,kajti na 625X moraš biti posebno pazljiv zaradi senzorja višine...lahko da ti potem dela ne več al pa narobe kaže.Za ostale modele pač ne vem.Na Polarju M52 pa sem jo kar sam zamenjal BP.

B
Uporabniški avatar
 mateja.hribar
Krimski napisal/-a:Mogoče še kdo ve za kakšnega urarja ki to dela, v Ljubljani?

Jaz sem nesla k urarju, ki je na Bavarskem dvoru, počakala par minut, pojedla nekaj bombonov, ki so mi jih nastavili in plačala ene 6 € in dela čisto uredu. Ne marajo pa menjat baterij starim uram, če so tesnila zanič, potem ne jamčijo, da bo vse ok. Nesla sem najprej k urarju na miklošičevi pa so tam rekli, da oni nosijo tja na bavarca, tako da čisto vsak urar tudi ne dela tega. Aja pa moja ura je manj zahtevna.
Uporabniški avatar
 Loni
V pritličju Name.
 luzr
Moja malenkost je zelo izbirčna glede urarjev, ker je v Ljubljani le nekaj pomembe vrednih.
Vsi ostali prodajajo ure in menjajo baterije.

Čiščenje tesnila in neobčutljivih delov je izvedljivo tudi v lastni režiji.
S paličico za ušesa, destilirano vodo in malo alkohola.

Tesnilo na Polarju bo redko kdo zamenjal takoj, ker jih razen redkih izjem nimajo na zalogi.

Za priporočila se lahko zmenimo po ZS.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA