spela* napisal/-a:Mene pa malo mika "podaljšana polovička".
Nič, v žep žeton, denar za taksi in zdravstveno kartico, pa da vidimo, kako daleč gre.

Sicer pa se malo bojim za kolo, *spela ga bo zaplenila, jaz pa peš domov, če pozabi žetone.

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi
spela* napisal/-a:Mene pa malo mika "podaljšana polovička".
Nič, v žep žeton, denar za taksi in zdravstveno kartico, pa da vidimo, kako daleč gre.
Laufer napisal/-a:spela* napisal/-a:Mene pa malo mika "podaljšana polovička".
Nič, v žep žeton, denar za taksi in zdravstveno kartico, pa da vidimo, kako daleč gre., ene gredo med "ultraše"
.
Sicer pa se malo bojim za kolo, *spela ga bo zaplenila, jaz pa peš domov, če pozabi žetone.
Laufer napisal/-a:spela* napisal/-a:Bor napisal/-a:na žalah je 24. ...vsaj men se zdi
Torej tudi zdravstvene kartice ne potrebujem.![]()
![]()
Tole ne bo držalo.
Če se hočeš pokopati, moraš ob prijavi pogreba oddati tvojo zdravstveno izkaznico.
(birokracijapress)
niki napisal/-a:Laufer napisal/-a:cca 17 km
O, hvala![]()
To bi pa mogoče šlo s pravim (počasnim) tempom.. samo vstati bo treba zjutraj
mojculja napisal/-a:niki napisal/-a:Laufer napisal/-a:cca 17 km
O, hvala![]()
Tole bi pa tudi jaz poskusila, ampak res s počasnim (~7 minut za km), čez Golovec pa še z malo počasnejšim tempom. Če se še kakšen tak najde... Niki??
niki napisal/-a:mojculja napisal/-a:niki napisal/-a:Laufer napisal/-a:cca 17 km
O, hvala![]()
Tole bi pa tudi jaz poskusila, ampak res s počasnim (~7 minut za km), čez Golovec pa še z malo počasnejšim tempom. Če se še kakšen tak najde... Niki??
Uf.. na Golovec sem pa čist pozabila![]()
Kje bi torej začele in kje bi vse tekle? Jaz zelo slabo poznam PST.. oz malo bolj ta del na našem koncu
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA