Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:
Sicer bo še naša šefla (šefica) lenči to potrdila, ampak še nobene nismo nagnale ... tako, da :twisted: :twisted: :twisted:

Lp

IRA, tole šeflo vsaj ljubkovalno imenuj šeflica (sem enkrat kupila mojim sodelavcem žličke z napisom Od šeflice za novoletno darilo :wink: ) se tko bolj seksi sliši. Šefica pa nisem (mam tega dost v službi :? ), sem samo malo koordinatorka in strela kako je že Solatka napisala nekaj na multi (samo ne multikultivator, ker po vrtu rijem s rokami :lol: ).
 Larchi80
lenči napisal/-a:
IRA napisal/-a:
lenči napisal/-a:
IRA napisal/-a::lol: :lol: :lol:
Glede na to, da se zadnje čase po tekih preoblačim po vseh mogočih ulicah (tudi sredi Ljubljane recimo) .... bi bile gate s polžkastim logotipom kar dobra reklama :twisted:
Lp

Pa rdeči modrčki in dva polžka gor :ignore: .

Pri nekaterih bi imeli teli "prsni" polžkii kar konkretne vile in graščine :twisted: :lol: 8)

Strela, punce dober da sem sama v pisarni, ker sedajle mi od smeha tečejo solze :-- . Ve ste res de best in sploh.

Jaaaa no, ne moreš! Jst se tud zvijam od smeha LOL. Pojave na fertik. Jst sem za vse. Tud modrc z logom polžka LOL, pa na ritnice bi ga tud prtisnla, na tekaške pajkice, bi zgledal pomoje ibr hudo LOL.
dobrodošla še ena Polžka :laola
Uporabniški avatar
 IRA
Larchi80 napisal/-a:
lenči napisal/-a:
IRA napisal/-a:
lenči napisal/-a:
IRA napisal/-a::lol: :lol: :lol:
Glede na to, da se zadnje čase po tekih preoblačim po vseh mogočih ulicah (tudi sredi Ljubljane recimo) .... bi bile gate s polžkastim logotipom kar dobra reklama :twisted:
Lp

Pa rdeči modrčki in dva polžka gor :ignore: .

Pri nekaterih bi imeli teli "prsni" polžkii kar konkretne vile in graščine :twisted: :lol: 8)

Strela, punce dober da sem sama v pisarni, ker sedajle mi od smeha tečejo solze :-- . Ve ste res de best in sploh.

Jaaaa no, ne moreš! Jst se tud zvijam od smeha LOL. Pojave na fertik. Jst sem za vse. Tud modrc z logom polžka LOL, pa na ritnice bi ga tud prtisnla, na tekaške pajkice, bi zgledal pomoje ibr hudo LOL.
dobrodošla še ena Polžka :laola

Larchi ideja o polžku natiskanem na pajkicah - na ritnici je CARSKA!!!! :laola

Al .... valda nisi mela kej tazga v mislih??? :roll: :twisted:

Slika
Uporabniški avatar
 IRA
Drugače pa ...

Danes sem odtekla in odskakljala svojo desetko po Barju, fino prepojenem z deževnico ...

Je bilo res krasno, samo ...
... mislim, da se mi letos prvič godi, da mi premik ure ne ustreza tako zelo kot včasih ...

No, saj zjutraj je čisto OK, samo popoldan hitro zmanjka svetlobe.
Bom morala pogruntat kakšne nove tekaške proge, po barju, poljih in grmičevju se ob mraku podi vse preveč "življenja" ... človeške žive duše pa nikjer nobene ...

Pa še labirint je tam ... tako, da bi še našim težko razložila kje me iskat, če slučajno kje klecnem, se spotaknem, se skotalim ...

hm.... :roll: 8)

Bo treba malo naštudirat :D
Uporabniški avatar
 lenči
IRA, navodila za pripopanje kakšne slikice kdaj bi zame čarunalniško telebanko bila zelo dobrodošla (na ZS). Samo je pa seksi :wink: :lol: .

Drugače pa smo mi v Celju tudi zamenjali progo, pač je treba bolj po asfaltu tečt, ker je tema, da ni poškodb.
Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:IRA, navodila za pripopanje kakšne slikice kdaj bi zame čarunalniško telebanko bila zelo dobrodošla (na ZS). Samo je pa seksi :wink: :lol: .

Drugače pa smo mi v Celju tudi zamenjali progo, pač je treba bolj po asfaltu tečt, ker je tema, da ni poškodb.

Sem se ti ravno razpisala na ZS ... sva telepatsko se vse zmenili :twisted:
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:sem samo malo koordinatorka in strela kako je že Solatka napisala nekaj na multi (samo ne multikultivator, ker po vrtu rijem s rokami :lol: ).

Lenči,MULTIKULTI MOTIVATOR.

Sicer,pa se mi zdi, da bom počasi še sladkorno fasala, če bom še dolgo tole brala :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:
lenči napisal/-a:sem samo malo koordinatorka in strela kako je že Solatka napisala nekaj na multi (samo ne multikultivator, ker po vrtu rijem s rokami :lol: ).

Sicer,pa se mi zdi, da bom počasi še sladkorno fasala, če bom še dolgo tole brala :lol:

Kakšno sladkorno zaradi pisanja, jaz sem pojedla še goro piškotov zraven :lol: :wink: . Sem očitno v nedeljo preveč pokurila, mi še kar diši papcati :oops: . Sicer je pa nekaj meseka vmes :ignore:

Aja, no tko se reče :oops: :lol: :wink: .
Aja, pa sem vidla super rdeče tekaške modrce v Neckermanu. Punce jaz itak enga rabim, celo močna opora je, tko da :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:
solatka napisal/-a:

Kakšno sladkorno zaradi pisanja, jaz sem pojedla še goro piškotov zraven :lol: :wink: . Sem očitno v nedeljo preveč pokurila, mi še kar diši papcati :oops: . Sicer je pa nekaj meseka vmes :ignore:

Aja, no tko se reče :oops: :lol: :wink: .
Aja, pa sem vidla super rdeče tekaške modrce v Neckermanu. Punce jaz itak enga rabim, celo močna opora je, tko da :lol: :wink:

A ti bi že kr modrce kupovala? Mislim, da bo tisti,ki bo tiskal na modrce, res en srečen človek :lol: :lol:

Sladkorna...mah...v nedeljo sem prekršila pravilo nejedenja čokolade (zadostnanagrada za pretečenih 10km, se mi zdi)...pame zdej že 2 dni mučijo napadi cukra... :x :cry:
 Larchi80
IRA haha ne nisem mislila takega :twisted: ampak takega kot ga imamo na majčkah, lahko pa tudi kakšenga bolj sočnega, jst sem ZA :rol:
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Sladkorna...mah...v nedeljo sem prekršila pravilo nejedenja čokolade (zadostnanagrada za pretečenih 10km, se mi zdi)...pame zdej že 2 dni mučijo napadi cukra... :x :cry:

Naslednjič dobiš od mene za nagrado za čudovit čas na LM - čokolado in to temno s 70% kakava, to pa papcaj brez slabe vesti. Jaz jo ima v službi, v torbici :oops: , doma, v avtu. Super zadeva za energijo, ne presladka, pa brez slabe vesti jo ješ :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
Larchi80 napisal/-a:Jaaaaa še majčke s Polžkom. Jst sem čsit navdušena nad to majčko no :D. Danes jo imam celo za v službo haha, sem jim full zanimiva. So vsi čist navdušeni da imamo luštno majčko :D tko ad jst sem čist za, ne glede na to kakšno bomo imele. Jst sem prav za švic majco z dolgimi in kratkimi rokavi. Čeprav je meni poln polžek veliko bolj udaren kot pa samo z obrobo :wink: . Pa na hrbet bi ga tudi dala al pa samo napis. Skratka te majčke so terna :wink:
Ksenija 100000x hvala za majčko :wink:

;)
danes sem spet menda mal božičkova pomočnica haha, če ni pošta zatajila... moj moto tedna je - če tebi ne gre, pričaraj nasmeh drugim...
tačka še vedno ni ok, ampak bo... sem se dogovorila da imam drug teden konec tedna mal dopusta, ta teden sem pa itak od četrtka naprej frej... če cel šiht stojim pa okrog skačem, to ravno ni počitek... pa na eno terapijo mam namen it - vse za moj cilj
ja na kiklcah bi tud bil lahko zadaj polžek za drugo leto anje????
Uporabniški avatar
 UršaR
mp3 napisal/-a:se lahko še jaz družim z vami, polžke.

sama tečem 10 km okrog ene ure.

se priporočam za kakšno debato, vidim pa, da imate tud temo majčk. če me vzamete med se, bi majčko tud jaz z veseljem nosila.

No, evo! Jaz sem ti pa ravno na ZS odgovorila in te povabila k nam. Pa si me prehitela. :D Dobrodošla!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Ksenija
:juhuhu:
še moja dobrodošlica novi polžki... zdej nas je pa že kar nekaj ane? sam kje je naš fant?
Uporabniški avatar
 UršaR
O babn'ce moje! Kako vas je fajn brat. Ena bi to, druga bi še to,... Neke vrste brainstorming. :D Eno popoldne me ni, pa se moram že prebijat skozi več strani. Ampak mi pa polepša jutro, to pa ni kaj!

No, kar se teka tiče imam jaz kar tedensko pavzo. Se mi je namreč vsega nabralo čez glavo in sem bila prejšnji teden že pošteno utrujena (še najbolj od službe, pa malo psiha pred LM). In sva se s trenerjem (beri: mojim najdražjim) odločila za tedensko pavzo. Potem pa novim zmagam naproti. Tale LM mi je res dal nek nov zagon in zdaj me ne skrbi več, da ne bi vztrajala (upam, da se ne zarečem). Seveda pa je najpomembnejša stvar, od koder črpam motivacijo ravno Polžja sekcija TF. Ni šans, da bi obupala - ste preveč dobra družba.

LP, Urša
  • 1
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA