Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:
natasa napisal/-a:Jutri tečem s polžki :lol:, me še malo bolijo stegenske mišice :oops: .

:wink:

No, midve z Lenči sva pa ravno jutri mislili teči s tahitrim. Bova pač spet počasi. :D ha-ha-ha.

Ja draga moja Katrca, tale tvoja lepa, pasemska volica z roza mašnico in briljantini uhani in.... :lol: :wink: še kar lepo kašlja in šmrka. In ji na pament ne pade, da bi šla lovit tiste ta hitre, s tabo vred. Pridem ob 18.00, samo grem res čisto polžji tempo, da se mi stanje ne bo poslabšalo. Se mi klepeta med tekom, tko da veste, kakšen bo tempo :oops: . Čisto res še nisem čisto OK in si ne mislim s pretiravanjem pokvariti užitkov Sladkih6. Da ne bi bilo problemov, bi tekla proti čistilni, ker če ne bom zmogla več, se lahko obrnem, ker bom vedela pot nazaj :oops: :lol: . Če pa ne bo hotel nihče moje družbe, bom šla pa na drevo, pa v jok :-- :hehe:.
Katrca, kako je pa šlo Lidiji?
 katrca
Lidija je zmagala v dveh urah in 32 minut al nekaj takega. Je tudi super zadovoljna. Pravi, da se je vmes malce opotekala, pa so ji izkušenejši tekači na poti svetovali, kako naj se vmes razmiga ( rokce gor, pa dol,....) in ji je šlo brez težav do konca.
Ja, jutri pa seveda kot vedno, počasi .
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:Lidija je zmagala v dveh urah in 32 minut al nekaj takega. Je tudi super zadovoljna. Pravi, da se je vmes malce opotekala, pa so ji izkušenejši tekači na poti svetovali, kako naj se vmes razmiga ( rokce gor, pa dol,....) in ji je šlo brez težav do konca.
Ja, jutri pa seveda kot vedno, počasi .

Super, da ji je šlo dobro.
Ja, ja, počasi kot vedno, :? , ne tokrat počasi , kot da je Lidija zraven, da ne bo kakšne pomote (res nimam prehudega musklfibra, nisem pa preveč zdravstveno fit :oops: ). Da bomo lahko prečvekali Sladkih6 :lol: :wink:
 katrca
no, jaz pa bom videla, kakor se mi bo zahotelo . Če mi bo prijal tempo 4.00 bom šla 4.00, če to ne bo dovolj, bom šla pač hitreje ..... u mislima. Realnost pa je vsekakor drugačna. Seveda, od 7 pa navzgor bo pravšnji tempo.
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:no, jaz pa bom videla, kakor se mi bo zahotelo . Če mi bo prijal tempo 4.00 bom šla 4.00, če to ne bo dovolj, bom šla pač hitreje ..... u mislima. Realnost pa je vsekakor drugačna. Seveda, od 7 pa navzgor bo pravšnji tempo.

:rol: , no, jaz bom kdaj drugič v realnosti preverila, če še gre šprint pod 3.00 kot na LM :wink: . Realnost pa je takšna, da trenutno v Ljubljani sije sonce in je prav lepo vreme.
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
katrca napisal/-a:
natasa napisal/-a:Jutri tečem s polžki :lol:, me še malo bolijo stegenske mišice :oops: .

No, midve z Lenči sva pa ravno jutri mislili teči s tahitrim. Bova pač spet počasi. :D ha-ha-ha.

Ja draga moja Katrca, tale tvoja lepa, pasemska volica z roza mašnico in briljantini uhani in.... :lol: :wink: še kar lepo kašlja in šmrka. In ji na pament ne pade, da bi šla lovit tiste ta hitre, s tabo vred. Pridem ob 18.00, samo grem res čisto polžji tempo, da se mi stanje ne bo poslabšalo. Se mi klepeta med tekom, tko da veste, kakšen bo tempo :oops: . Čisto res še nisem čisto OK in si ne mislim s pretiravanjem pokvariti užitkov Sladkih6. Da ne bi bilo problemov, bi tekla proti čistilni, ker če ne bom zmogla več, se lahko obrnem, ker bom vedela pot nazaj :oops: :lol: . Če pa ne bo hotel nihče moje družbe, bom šla pa na drevo, pa v jok :-- :hehe:.
Katrca, kako je pa šlo Lidiji?

Moja naloga do sladkih6 je predvsem dobra regeneracija in pa počitek.
Torej danes zvečer savna jutri en lep počasen klepetav tek, pa vse do sladkih lepo po polžje.
Torej jaz se te bom definitivno držala.

Uporabniški avatar
 MojcaZ
Tut jaz sem za en polžji tempo. :oops: Lenči, imate še kakšno prosto mesto za dodatnega polžeka? Meni zadnje čase sploh ne gre vse tko kot bi si želela. :x Danes sem odtekla svojo ta boljšo traso s precej težko muko. :cry:
Neki me hoče gleženj bolet pa se malo bojim, da bi staknila kakšno poškodbo pred Palmanovo. Tokrat bom šla v :Fita bolj turistično, ker o kakšnem rekordu sploh ne pomislim ne (pod dve urce pač moram it :wink:). :(

Sama žalost me je zadnje čase. Forma mi pada. :( :x Kile grejo samo še navzgor. Kmalu bom kot en mali .......... :(

Res se me loteva eno slabo obdobje. Upam, da me jutri spravite kej v dobro voljo.

A še velja ob 18h? Takrat je že kr tema. Je potrebno imeti s seboj lučke?

Upam, da se mi uspe priguncat na zborno mesto (beri, da ne najdem kakšen butast izgovor :oops:).

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
MojcaZ napisal/-a:Tut jaz sem za en polžji tempo. :oops: Lenči, imate še kakšno prosto mesto za dodatnega polžeka? Meni zadnje čase sploh ne gre vse tko kot bi si želela. :x Danes sem odtekla svojo ta boljšo traso s precej težko muko. :cry:
Neki me hoče gleženj bolet pa se malo bojim, da bi staknila kakšno poškodbo pred Palmanovo. Tokrat bom šla v :Fita bolj turistično, ker o kakšnem rekordu sploh ne pomislim ne (pod dve urce pač moram it :wink:). :(

Sama žalost me je zadnje čase. Forma mi pada. :( :x Kile grejo samo še navzgor. Kmalu bom kot en mali .......... :(

Res se me loteva eno slabo obdobje. Upam, da me jutri spravite kej v dobro voljo.

A še velja ob 18h? Takrat je že kr tema. Je potrebno imeti s seboj lučke?

Upam, da se mi uspe priguncat na zborno mesto (beri, da ne najdem kakšen butast izgovor :oops:).

LP, Mojca :wink:

Mojca, da mi takoj nehaš s polžkom :nono: . Sem se najprej razveselila s tvojim turističnim izletom v Palmanovo :juhuhu: , potem pa se mi je nos povesil :bum: , ja ti pa turistično, pa pod dve uri :bum: . Jaz pa upala na zajčico :cry: . Si bolj primerna za zajčico mojemu :cry: .
Nobenega butastega izgovora, če se jaz primajem :? , samo lučko prinesi (da ne bom edina :wink: :lol: ). Lepo pridi ob 18.00 na zborno mesto in gremo polžkast tempo (ne tvojega :-- ). Te že kar malo pogrešamo, saj si videla, kako sta te fanta z veseljem vzela v sredino na LM :wink: :lol: .
Pa mail poglej, upam, da se vidi :clap: .
Do jutri enga :cmok: in se vidimo.
Uporabniški avatar
 micika
Čer, punce!

Jančika vas pozdravlja iz bolnice. Poseg je uspešno prestala in končno dobila jest. Bila je namreč tešča od včeraj zjutraj.

Jaz pa ne vem, kaj je danes z menoj. Musklfiber na kvadrat. Auč. :cry:

Jutri pa ne bom migala, kajti popoldan me čaka zobar. (Bi rajši šla migat z musklfibrom). Sicer pa rabim kak dan počitka v tednu, a ne?

Lepo se imejte! :D

Aja, koliko pa je norma oz. koliko km in kako hitro moram tečt, da se vam lahko pridružim kakšno sredo? Sicer še ne računam kmalu na to, a samo toliko, da vem. Pa da imam motivacijo. :oops:
Uporabniški avatar
 lenči
micika napisal/-a:Čer, punce!

Jančika vas pozdravlja iz bolnice. Poseg je uspešno prestala in končno dobila jest. Bila je namreč tešča od včeraj zjutraj.

Jutri pa ne bom migala, kajti popoldan me čaka zobar. (Bi rajši šla migat z musklfibrom). Sicer pa rabim kak dan počitka v tednu, a ne?

Aja, koliko pa je norma oz. koliko km in kako hitro moram tečt, da se vam lahko pridružim kakšno sredo? Sicer še ne računam kmalu na to, a samo toliko, da vem. Pa da imam motivacijo. :oops:

Hvala za novice o Jančiki, upam, da bo hitro spet med nami.

Musklfiber pa pove samo to, da si bila res pridna. In počitek je v tem primeru nujen, tko da ni panike.
No, me tečemo 11 km, lahko gremo tudi 6. Ko boš tam pri 50 minutah na 6 km pa le povej, da te povabimo bliže :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
micika napisal/-a:Čer, punce!

Ojla,

bravo vidim, da si bila RES pridna včeraj.Jutri pa kar počivaj čist brez slabe vesti. Ti se nam kr pridruži, bomo pa šli počasi in nekaj km manj.

Janička hitro okrevanje!

Uporabniški avatar
 lenči
Danes se pa vidimo a ne? Ob 18.00 :D .
Uporabniški avatar
 Jančika
Lep pozdrav vsem skupaj. Evo, jaz sem že doma, počutim se vredu, rezultat operacije je pa tudi fajn - nisem imela zlepljene maternice, so mi pa našli in odstranili pregrado, ki je bila zelo verjetno razlog za moje splave. Tudi glede okrevanja sem dobila lepša navodila od pričakovanih - ne bo mi treba štrikat 6 tednov, ampak bom lahko kar kmalu začela migat.

Zdaj grem pa gledat slike z LM :) .
Uporabniški avatar
 Ksenija
super, vesela zate... sam vseeno raje kak trenutek več v postelji kot premalo ... naj te razvajajo!
Uporabniški avatar
 Jančika
Ksenija napisal/-a:super, vesela zate... sam vseeno raje kak trenutek več v postelji kot premalo ... naj te razvajajo!

Hehe, to pa itak. Naslednje dni imam na sporedu izležavanje do nezavesti :lol: .
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA