prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 luzr
O kvaliteti, ceni in okusih se ne razpravlja ;>.

V softshelu je možno teči pri nizkih temperaturah, recimo pod +5 ali + 10 stopinj.
Podobno velja verjetno za termo hlače.

V najslabšem primeru, če pozimi ne boš tekla, niti na smučeh, jih imaš lahko za sprehode ali nezahtevne zimske izlete v hribe.
Ne vem za kak namen jih namreavaš imeti.
Uporabniški avatar
 Tatjana
Jaz imam celotno Hoferjevo tekaško kolekcijo in mi je super :D Iz Lidla pa imam le tekaško majico. Samo blago ni slabo, so pa katastrofalni šivi, ki me strašno iritirajo. Najprej sem mislila, da je to zaradi nosečnosti (sem jo kupila, ker so mi bile te, ki jih imam že premajhne in se mi za dva meseca ni splačalo dati dosti denarja), ampak je tudi zdaj isto. Bom pa šla pogledat zimske spodnje majice. Ima kdo kaj iskušenj z njimi?
Uporabniški avatar
 raf
Dokler se bodo tile diskoti bavili samo s prodajo in razplečevanjem svoje robe ter reklamiranjem svojih izdelkov bo še nekako šlo.
Problem bo nastal ,ko bodo začeli še teke organizirati in vabiti tekače s skonto ponudbo. :rol:
Uporabniški avatar
 Loni
raf napisal/-a:Problem bo nastal ,ko bodo začeli še teke organizirati in vabiti tekače s skonto ponudbo. :rol:

Skonto na tak način, da ti bodo od rezultata odbili ene 20 posto :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 raf
Loni napisal/-a:
raf napisal/-a:Problem bo nastal ,ko bodo začeli še teke organizirati in vabiti tekače s skonto ponudbo. :rol:

Skonto na tak način, da ti bodo od rezultata odbili ene 20 posto :lol: :lol:

50 posto in pika! 8)
S tem skontom celo zmagam na maratonu!!! :lol:
Uporabniški avatar
 ZHAK
Moje mnenje je, da se Hofer in Lidl ne moreta primerjati z Nike, Adidas in podobnimi renomiranimi znamkami tako po kakovosti kot dizajnu. Če nisi prezahteven kupi takoj, ker naslednji dan ponavadi že zmanjka.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA