Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

KOSTANJEV TEK

Vabim te, da se udeležiš Kostanjevega teka, ki bo v četrtek 13. novembra 2008 v Ljubljani.

Zbor je ob 19. uri pred vhodom v bazen Tivoli (spodnji vhod).
Zaželena je uporaba tekaških (hribovskih) lučk.
Prijavnina za kostanj in čaj je 3 EUR in se poravna na zbornem mestu.

Razdeljeni bomo v več skupin, vsako od njih bo vodil tekaški trener. Tekli bomo iz Tivolija na Ljubljanski grad. Na kratkih postankih bomo raztezali, delali krepilne in tekaške vaje. Proti koncu teka si bomo pri Maxiju še privoščili kostanj in čaj. Naše druženje bo trajalo približno 1 uro in pol.

Tekli bomo ob vsakem lepem vremenu, torej tudi v dežju.

Vabljeni vsi, tudi ti!

Urban Praprotnik
www.tekaskitrener.si
Uporabniški avatar
 ninchi
pridem! :D
Uporabniški avatar
 michael
Pridem, če se mi pozdavi ahilova tetiva. :D
Uporabniški avatar
 5rca
tole pa tudi mene mika :)
Uporabniški avatar
 pajo
Urban nas rajca :D ne narobe razumeti.
Uporabniški avatar
 Loni
pajo napisal/-a:Urban nas rajca :D ne narobe razumeti.

ampak pazi, Pajo! Teče se po temi, je lahko envarno, če nas bo toliko babnic na kupu :lol: :lol: Pa še s kostanjem se bomo lahko obmetavali.

Luštna zadeva, če bom pri zdravju, pridem, tudi v dežju. Danes zjutraj je bilo prav luštno slalomirat med lužami po PSTju in to sama samcata.
Uporabniški avatar
 ninchi
Po moje bo prav luštno :)
Uporabniški avatar
 lev-inja
Mene tudi fajn vleče na tale tek, a se bojim klanca na grad. Me je strah, da bi me čist pobralo :oops:
Uporabniški avatar
 Gregor Bizjak
veste da bi se jaz tudi oglasu.mogoče kdo ve za dolžino?
Lep tekaški pozdrav vsem skupaj :D
Uporabniški avatar
 Tasko
Gregor Bizjak napisal/-a:veste da bi se jaz tudi oglasu.mogoče kdo ve za dolžino?

Tudi mene zanima, ker bi rad povabil še kakšnega prijatelja, ki pa ni ravno tekač... :)
Uporabniški avatar
 Gregor Bizjak
ja ne vem če bo kej iz tvojega povabila če traja 1h 30min bi to zanlo bit okol 20km po mojih osebnih izračunih.Sej mogoče se pa motim pa bomo 15 min tekli 1uro kostanj jedli pa spet 15min teka hehe :twisted:
Uporabniški avatar
 raf
Loni napisal/-a:[. Danes zjutraj je bilo prav luštno slalomirat med lužami po PSTju in to sama samcata.

Mater ste eni naspidirani. Tri dni po maratonu že lavfate. :nono:
Jaz sem si zadal cilj, da ta teden uživam v lepih občutkih na LM in samo jem ter zvrnem kozarček za boljše počutje.
Drugi teden pride na vrsto kak tek v novih Broksicah. :rol:
Uporabniški avatar
 pajo
Po mojem napaka Raf. Mislim, da ti kak km dan - dva po 21km kvečjemu koristi kot škodi. Naj pa na to povejo kaj več tisti, ki se res na to spoznajo ne mi laiki!
Uporabniški avatar
 Gregor Bizjak
sigurno sam koristi tako duši kot telesu to je moje osebno mnenje
Uporabniški avatar
 raf
Gregor Bizjak napisal/-a:sigurno sam koristi tako duši kot telesu to je moje osebno mnenje

ta teden imam samo razvajanje na razporedu in pika. :pivo:
V nedeljo me je una Tajka na masaži v Atlantisu razjebala na prafaktorje. Se mi je zdelo, da je bilo 21 km mala malica v primerjavi z njemi mučilnimi prijemi. :bum:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA