Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Hvala vam za včerajšno družbo. Punce, morate mi oprostit ampak sem pogruntala kaj mi je manjkalo. Malo vaše družbe in skupinskega teka. :oops: :lol: Tak, da sem mogla mal sebe stestirat kje sem. Če bi se pa kje sama znajdla v Celju bi se pa ziher zgubila. :oops:

Proga je pa super. 8) Bomo kaj prestavili sredino uro ali ostanemo na 18.00 :?:

Do naslednje srede je še daleč zato se fajn imejte.

V soboto pa le prižgite kakšno svečko in se spomnite na preminule.

Jančika, želim ti čimprejšno okrevanje! Vsem ostalim pa, ki nas samo berete, pridružite se nam kdaj, čeprav tudi samo na "čveku". S tem se začne. :lol: Za motivacijo pa poskrbimo ostali. A ne TF celje :?:

Lep in prijeten vikend vam žalim!

Lp, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
micika napisal/-a:
lenči napisal/-a:
micika napisal/-a:
Aja, koliko pa je norma oz. koliko km in kako hitro moram tečt, da se vam lahko pridružim kakšno sredo? Sicer še ne računam kmalu na to, a samo toliko, da vem. Pa da imam motivacijo. :oops:

Musklfiber pa pove samo to, da si bila res pridna. In počitek je v tem primeru nujen, tko da ni panike.
No, me tečemo 11 km, lahko gremo tudi 6. Ko boš tam pri 50 minutah na 6 km pa le povej, da te povabimo bliže :lol: :wink:

No, potem se pa vidimo čez ene dve leti. :cry:

To misliš sedaj in danes :wink: , govorim čisto iz lastne izkušnje, jaz sem lani jeseni tudi tko žalostno gledela na prihodnost, pa se je izkazalo čisto drugače. Kar lepo nadaljuj, pa boš videla, da je napredek čudovito lep. Zimski čas ni ovira, motivacijo imaš, spomladi boš pa že drugače govorila :lol: :wink: :D :laola . Pa ne pozabi napisati, kako lepo ti gre, pa kako imaš kakšno krizo, TF je čudovita pomoč in vedi, da nisi osamljena. Sicer imaš pa tudi Jančiko :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Sotekačice in sotekači, meni ura ob 18.00 odgovarja, če jo prestavimo na prej, potem :cry: bom jaz težko iz Ljubljane.
Uporabniški avatar
 natasa
micika napisal/-a:
No, potem se pa vidimo čez ene dve leti. :cry:

Micika, verjemi, da boš spomladi že lahko tekla z nami. Pridno vztrajaj in ne obupaj pa bo šlo :lol: . Vsi smo bili enkrat na začetku in poznam tale občutek. Verjemi vase pa boš videla, da bo šlo!!! :lol:
:wink:
Uporabniški avatar
 micika
Saj vem, saj vem. :) V sredo in četrtek mi nikakor ni zneslo it ven in to je napaka. Dva dni zaporedoma. Včeraj se mi sploh ni ljubilo. Pa me je k sreči klicala kolegica in sva šle skupaj. Danes spet komaj čakam.

Včeraj sem doživela tudi nepričakovane reakcije sosedov. Same veste, kako sem blefirala, da ja ne bi kateri zvedel, da se nekaj matram in rekreiram, včeraj pa sta me sestra od mojga in njena hčera (stanujejo blizu nas) pohvalili, da me vidita, kako vztrajna sem in da bi se mi pridružili, če lahko. :lol: Kdo bi si mislil? :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
micika napisal/-a:Saj vem, saj vem. :) V sredo in četrtek mi nikakor ni zneslo it ven in to je napaka. Dva dni zaporedoma. Včeraj se mi sploh ni ljubilo. Pa me je k sreči klicala kolegica in sva šle skupaj. Danes spet komaj čakam.

Včeraj sem doživela tudi nepričakovane reakcije sosedov. Same veste, kako sem blefirala, da ja ne bi kateri zvedel, da se nekaj matram in rekreiram, včeraj pa sta me sestra od mojga in njena hčera (stanujejo blizu nas) pohvalili, da me vidita, kako vztrajna sem in da bi se mi pridružili, če lahko. :lol: Kdo bi si mislil? :lol:

Super, družba je tudi zelo pomembna in vidiš, kakšen pozitiven zgled si ustvarila. Bodo pa vedno dnevi, ko ne bo ravno navdušenja in takrat je treba malo pojamrat. Pa dobro je imet družbo, ki te potegne s sabo. Le tako naprej :clap: :juhuhu:
 Sandi3team
Lep pozdrav vsem celjankam in celjanom ter vsem ostalim privržencem rekreativnega teka. Upam, da ste uspešno končali preteklo sezono in se počasi že pripravljate na naslednjo.

Obveščamo Vas, da se bo v okviru športno rekreativnega kluba Celje spet začela skupna vadba teka in sicer v nedeljo 9.11.2008. Zbirališče bo še vedno na letnem kopališču Celje ob 10.00h(če bo interes vačine bomo prestavili začetek za kakšno uro naprej ali nazaj). Vadba bo potekala vsako nedeljo. Za popoldanski termin sredi tedna pa se bomo odločili naknadno(na občnem zboru društva 16.11), glede na želje tekačev.

Možno je teči na 6,9 ali 12km(po dogovoru za vztrajneše tudi daljše ture).
Trasa poteka ob Savinju proti Petrovčam ter se vrača po nasprotnem bregu (Petriček) nazaj.Tempo je prilagojen vsakemu posamezniku. Če ne drugače se bosta po ogrevalnih vajah in strechingu kot je bilo v navadi sestavili dve skupini(hitrejša in počasnejša).

Upam, da se nam letos pridruži več tekačic(lansko leto ponavadi samo dve, fantov pa kot listja), ker je v mešani družbi lepši tek ;)

lp, ŠRK Celje

p.s. Samo še tole. Letos bo 2.tek okoli Šmartinskega jezera 26.04.2009 s štartom ob 11.00h. Za ta termin smo se odločili, ker upamo na toplejše vreme in s tem boljše pogoje. Sploh za najmlajše, ki bodo nastopili.
Še enkrat hvala vsem, ki ste nastopili lansko leto.
Uporabniški avatar
 lenči
Tek okoli Šmartinskega sem že vnesla v koledar, ker je bil lani moja prva tekma ga nekako ne želim spustiti, saj me bo vedno spominjal na začetek :lol: :wink: .

Glede tekov ob nedeljah so mi vsekakor všeč, 9.11. me sigurno ne bo (bom "lizala rane" po Sladkih6) bom pa spremljala razvoj (internetna stran še ne dela), če bo objavljeno, vsekakor bi kdaj prišla. Kako pa je sploh s pogoji teka?: moraš biti član kluba? plačilo?..... No, mogoče bo kaj več na internetni strani :lol: .
 Sandi3team
internetno stran prenavljamo. Zasijala bo 16.11 na občnem zboru. Upamo, da Vam bo všeč:)
Drugače pa so na nedeljske teke vabljeni vsi ljubitelji teka. Članstvo ni pogoj!

Več nas je, lepše je!

lp, ŠRK Celje
Uporabniški avatar
 petka
Sandi3team napisal/-a: Možno je teči na 6,9 ali 12km(po dogovoru za vztrajneše tudi daljše ture).

Sem interesent za 12 km (ali daljšo) razdaljo - ampak 9. 11. tudi verjetno ne bom mogla priti...
Sandi3team napisal/-a: p.s. Samo še tole. Letos bo 2.tek okoli Šmartinskega jezera 26.04.2009 s štartom ob 11.00h. Za ta termin smo se odločili, ker upamo na toplejše vreme in s tem boljše pogoje. Sploh za najmlajše, ki bodo nastopili.
Še enkrat hvala vsem, ki ste nastopili lansko leto.

Definitivno pridem - kolikšna pa je razdalja?
 Sandi3team
Ni problema za 9.11, kajti vadba bo organizirana vsako nedeljo ob 10.00h.

Razdalja teka okoli Šmartinskega jezera pa je 12km.

lp, Šanji
Uporabniški avatar
 lenči
Sandi3team napisal/-a:Ni problema za 9.11, kajti vadba bo organizirana vsako nedeljo ob 10.00h.

Razdalja teka okoli Šmartinskega jezera pa je 12km.

lp, Šanji

Bom prišla pogledat, če je ta počasna skupina na ta dolgi taprava zame, ali bo prehitra :oops: :lol: . Samo bo treba nekaj s copati naredit, drugače bo prehuda mokrota po tisti travi do Petrovč.

Šmartinsko je pa tik pred prvomajskimi dopusti :?
 Sandi3team
V primeru dežja in mokre trave do Petrovč imamo rezervno varianto. Glede na to, da bom tut jst najverjetneje v počasnejši skupini pa sigurno ne bo prehitra pa bomo lahko kako rekli ;)

Tek pa je letos tik pred prazniki, kar pomeni zaslužen počitek po teku :D

lp, Šanji
Uporabniški avatar
 micika
Jutro!

Samo pozdravim vas.

Včeraj mi ni zneslo it ven. Saj veste, vsi doma, pa kuharija, pa obiski sorodnikov in grobov. Danes pa zgleda, da bo lep dan, ki prav kliče po rekreaciji. Upam, da gremo k mami jest, imam že poln kufer kuhinje, dva dni že samo kuham. :?

Lep dan! :D
Uporabniški avatar
 lenči
Micika, sonček tako lepo pozdravlja v dan, da ga bo treba izkoristit. Tudi jaz počasi migam z nogicami, da se spravim na tek, potem pa veselo v nov dan (meni kuhanje ne uide :wink: ).
In seveda se veselimo, da zvemo, kako si zopet preživela prijetne trenutke na rekreaciji :lol:
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA