Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Classix
Lenči...ti si carica :!: :!: :!: :!:

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 solatka
Classix napisal/-a:Lenči...ti si carica :!: :!: :!: :!:

LP
Matjaž

Se popolnoma strinjam :cast: :laola
Uporabniški avatar
 UršaR
lenči napisal/-a:Pa sem jih :lol: :wink: . 1000 namreč :lol: :D .

:laola

A nisem že enkrat napisala - ko bom velika, bom tekla kot Lenči!

Lenči, res si klasa! Čestitam!!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Ksenija
čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Lonely hvala, sem pa kar daleč za tabo :wink: :lol: .
Classix, tebi pa samo malo manjka, pa boš tudi car :clap: .
Solatka, hvala ti in seveda ne pozabi na Barbaro, kjer bomo Polžki vsi carji :wink: :lol: .
Urša hvala, saj nisi tako daleč, samo malo kilometrine ti še manjka, pa je :clap:

Hja, a naj priznam :?: . To je kilometrina od srede marca, ko sem pričela recimo temu redno teči. Hi, hi, takrat je bilo 6 km pravi podvig, tempo 7.30, pila pa kot žolna :twisted: . Hja, zanimivo je brati opazke v rokovniku :D . Danes puls povprečni 149, takrat pa pod 160 ni padel :oops: . Največji plus vseh teh 1000 kilometrov pa je vsekakor viden na konfekcijski številki, ki je sedaj za dve manjša :lol: :juhuhu:.
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laola

:cmok: :heart
Uporabniški avatar
 Frikica
Lenči, res bravoooo za tisočko!!!! :) Še tako lepo naprej nabiraj kilometre...seveda pa ostali Polžki tudi...

Jaz bolj kot tekaške kilometre nabiram viruse...komaj mimo prehlad, je že bil na vratih (bolj na wcju ;) ) trebušni virus...ni še čisto vse ok, tako da bo tek še nekaj časa počakal. :roll:
Potem bo pa treba res počasi začet saj prav čutim, da sm s kondicijo bolj na dnu.

Polžki pridno tecite. :)
Uporabniški avatar
 niki
Bravooooo Lenči :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Lenči ma vas Slika in vas vse Slika in Slika.
Uporabniški avatar
 IRA
:laola

Tole zmago se mi zdi pa da smo kar vsi komaj čakali!!!

BRAVO lenči!!!

Lp
Uporabniški avatar
 solatka
Ha ha... poslušte to...

Danes mi je kolegica vsa navdušena hitela čestitat za 6. mesto na Ljubljanskem maratonu :lol: :lol:

No po kakšni minuti "buljenja kot tele v nova vrata" sem se spomnila, da je tekla tud sestrična, ki pa je res bila šesta. :lol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
Solatka, čestitam ;)

jst mam pa nove copate ojeee... za v hrib pa dež pa sneg pa mokroto na tleh ;)
Salomon X449169 TRAIL SCS GTX blk dobila popust ;)
aja Lenči kolk prej ti pa moram povedat za tisti kuponček :)
pa tačka manj boli - sem včeraj popoldne prespala ;) vse za zdravje haha

pa zvezek sem si kupila, je čas za nove dogodivščine - sem dobila nasvet naj se spravim na isti način kot prvič 8)
Nazadnje spremenil Ksenija, dne 02 Nov 2008, 14:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Ksenija
IRA napisal/-a:Ksenija ... pridna!!!
Saj vem, da je težko pa vendarle, če veš ZAKAJ lenariš je takoj boljše kot če lenariš kar tako - ker je človek pač len :twisted:
Pridna si, že vidim kako bomo tekli in se objemali tam po obali sredi decembra :D

Ta vikend imam polnjenje ... sem pri tašči :D

hvala tebi pa vsem ostalim za podporo...
a ne bo fajn skor KONC decembra tam na obali ;)
če bi ti vedela kakšno asociacijo sem jst najprej dobila ob polnjenju... haha.... jaja sej vem ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:Solatka, čestitam ;)

jst mam pa nove copate ojeee... za v hrib pa dež pa sneg pa mokroto na tleh ;)
Salomon X449169 TRAIL SCS GTX blk dobila popust ;)
aja Lenči kolk prej ti pa moram povedat za tisti kuponček :)
pa tačka manj boli - sem včeraj popoldne prespala ;) vse za zdravje haha

pa zvezek sem si kupila, je čas za nove dogodivščine - sem dobila nasvet naj se spravim na isti način kot prvič 8)

Ksenija, super, jaz pa še čakam na takšne goreteksove, samo meni so na nogo bolj sedle NIKE.
Kupon pa povej, vedno ga nosim s sabo. V petek bom šla prej iz službe in najverjetneje mimo Zagorja (če bo moj dragi zrihtal gume) in ti ga prinesem. Če si v službi, pa pridem v Trbovlje.
Pa lepo še počivaj naprej, bo res prijetno decembra teči in vohati morski zrak in uživati in zaključiti tekaško sezono za letos.
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, danes odtekla priprave na Sladkih6. Sem tekala skoraj 24 km, tempo 6.55, težav ni bilo, samo vroče mi je bilo :oops: . Dan pa čudovito lep in prijeten, edino ljudje so me čudno gledali, kaj se grem v nedeljo dopoldne :wink: :lol: .
  • 1
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA