Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
Punci kar v akcijo, zunaj je očitno idealno za tek. Upam, da mi uspe uit dopoldan vsaj za pol urce, ker popoldan gremo na obisk in zvečer s polnim želodčkom sigurno ne bom šla. Res, da sem bila včeraj zeloo pridna, tako, da lenarjenje ne bo škodilo.

:wink:
 katrca
joj, kakšno vreme. Jaz sicer peljem otroke na golf, potem pa moram še kuhati, ampak zagotovo bom našla kakšno urico zase, za tek. Če pa ne prej, pa zvečer :?
Nedelje ob 10h pa je meni prepozno. Ko je sneg, hodimo smučat, sicer pa na kakšno drsanje, tako da bom morala svoje tekaške obveznosti prej opraviti. Tu in tam kakšno nedeljo pa bi se seveda pridružila.
Uporabniški avatar
 lenči
Sem odtekla skoraj 24 km, je pošteno lilo z mene, ampak, sem presrečna, zadovoljna in moja glava je pripravljena na Sladkih&. Sem si dvignila moralo, da me kar razganja :wink: :lol: . Upam, da v sredo ne pride nič vmes in odtečemo še zadnje kilometre pred soboto skupaj :lol: . Imejte se čudovito.
Uporabniški avatar
 Jančika
O, Lenči, super. Ful sem fauš vsem, ki ste danes lahko izkoristili tak krasen dan za tek. Ampak res.

Mi smo šli na sprehod do ribnika v Vrbju, boljš kot nič, no. Ampak je me je skor fršlok - otrokoma sem hotela pokazat za moj okus enega najlepših jezer tu naokoli; pa pridemo tja in NI VODE :shock: . Sem stala tak ko zadnji idiot. Baje da jo vsake dve leti izčrpajo in ribe preselijo v Žovneško jezero, vsaki drugi dve leti pa obratno, iz Žovneka v Vrbje. Smisel tega mi je sicer ušel in tudi tega ne vem, kdaj nam bojo vrnili vodo???
Uporabniški avatar
 lenči
Jančika napisal/-a:O, Lenči, super. Ful sem fauš vsem, ki ste danes lahko izkoristili tak krasen dan za tek. Ampak res.

Mi smo šli na sprehod do ribnika v Vrbju, boljš kot nič, no. Ampak je me je skor fršlok - otrokoma sem hotela pokazat za moj okus enega najlepših jezer tu naokoli; pa pridemo tja in NI VODE :shock: . Sem stala tak ko zadnji idiot. Baje da jo vsake dve leti izčrpajo in ribe preselijo v Žovneško jezero, vsaki drugi dve leti pa obratno, iz Žovneka v Vrbje. Smisel tega mi je sicer ušel in tudi tega ne vem, kdaj nam bojo vrnili vodo???

Tole pa je moralo zgledati bedno. Ampak, verjetno že vejo, zakaj čistijo ribnik. Lepo, da si se sprehodila na svežem zraku.
 Sandi3team
Danes uspel preteči 11km v "najhujši vročini". Ko bi si lahko takšno vreme naročil vsak november :D

Upam, da ste tudi ostali uspeli izkoristiti današnji dan.

lp, Šanji
 katrca
jaz sem imela tudi energije za izvoz. Šla sem sicer šele ob 19h ( s tem da sem prej 4 ure skupaj hodila ) in sem tekla do Ostrožnega, pa čez Novo vas in čez hrib na Hudinjo, potem pa po Mariborski do obrežja Savinje in domov, pa bi lahko šla še enkrat toliko, se mi vsaj zdi. Sicer ne vem koliko je km, sem pa šla izmenjaje hitro in počasi, torej fartlek in sem se pri tem še pošteno zabavala, ker tako res km hitreje minevajo.
no, do srede.
Uporabniški avatar
 lenči
Katrca, si bila pa pridna. Ti bo čas tudi na Sladkih6 minil en dva tri :lol: :wink: :clap: .
Uporabniški avatar
 Jančika
Kaj se samo meni zdi ali ima tale forum čisto napačno nastavljen čas??? Zdajle je po moji satelitsko vodeni uri 21:34, odgovor od lenči je pa ob 21:51 :?: . Da vidimo, koliko bo ura, ko bom tole zdaj objavila...
Uporabniški avatar
 klatez
Ti si je nisi! :roll:

Idi na svoj profil in si nastavi zimski čas. :wink:
Uporabniški avatar
 micika
Jutro! :)

Moja ura je vredu, samo jaz nisem. Zgleda, da sem spet prekmalu šla spat in sem prezgodaj auf.

Včeraj mi kuhinja ni ušla. Tudi mama je izkoristila lepo vreme in sta z očetom šla v hribe, tako da je bilo treba tudi včeraj kuhat.

Grem probat še eno kitico oddremat. Čao!
Uporabniški avatar
 natasa
micika napisal/-a:Jutro! :)

Moja ura je vredu, samo jaz nisem. Zgleda, da sem spet prekmalu šla spat in sem prezgodaj auf.

Včeraj mi kuhinja ni ušla. Tudi mama je izkoristila lepo vreme in sta z očetom šla v hribe, tako da je bilo treba tudi včeraj kuhat.

Grem probat še eno kitico oddremat. Čao!

Ojoj,

Micika ob tej uri jst ne vem kje se me rit drži.

Uporabniški avatar
 natasa
Sandi3team napisal/-a:Lep pozdrav vsem celjankam in celjanom ter vsem ostalim privržencem rekreativnega teka. Upam, da ste uspešno končali preteklo sezono in se počasi že pripravljate na naslednjo.

Obveščamo Vas, da se bo v okviru športno rekreativnega kluba Celje spet začela skupna vadba teka in sicer v nedeljo 9.11.2008. Zbirališče bo še vedno na letnem kopališču Celje ob 10.00h(če bo interes vačine bomo prestavili začetek za kakšno uro naprej ali nazaj). Vadba bo potekala vsako nedeljo. Za popoldanski termin sredi tedna pa se bomo odločili naknadno(na občnem zboru društva 16.11), glede na želje tekačev.

Možno je teči na 6,9 ali 12km(po dogovoru za vztrajneše tudi daljše ture).
Trasa poteka ob Savinju proti Petrovčam ter se vrača po nasprotnem bregu (Petriček) nazaj.Tempo je prilagojen vsakemu posamezniku. Če ne drugače se bosta po ogrevalnih vajah in strechingu kot je bilo v navadi sestavili dve skupini(hitrejša in počasnejša).

Upam, da se nam letos pridruži več tekačic(lansko leto ponavadi samo dve, fantov pa kot listja), ker je v mešani družbi lepši tek ;)

lp, ŠRK Celje

p.s. Samo še tole. Letos bo 2.tek okoli Šmartinskega jezera 26.04.2009 s štartom ob 11.00h. Za ta termin smo se odločili, ker upamo na toplejše vreme in s tem boljše pogoje. Sploh za najmlajše, ki bodo nastopili.
Še enkrat hvala vsem, ki ste nastopili lansko leto.

Zanimivo ! Morda pa res kdaj!
Uporabniški avatar
 Jančika
klatez napisal/-a:Ti si je nisi! :roll:

Idi na svoj profil in si nastavi zimski čas. :wink:

O madoniš, tole je pa prvi forum, kjer si moram zadevo ročno nastavit :? .
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA