Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

matej-jethro
Končno kakšne slike z vaše strani :D Sem jih že fajn pogrešal, ker so dobre......
Me prou zanima kako ste ga kej sekal!

fajn se mejte!
 janezu
prav nič zimska ni bila 1. izmed 15-tih tekem ZLK. sončno in toplo v mehki progi :D okrog 40 ljubiteljev GT, zmagovalec pa sebastjan zarnik (ni upal hitreje,ker ni poznal proge),drugi lanski zmagovalec klemen triler,tretji-presenečenje aleš udovič. huda konkurenca tudi med damami,mislim.da je zmagala janka č., pred marijo t. sicer pa čakamo prihod FIRBCA v dolino,kajti samo on bo rešil vse neučakane.v nedeljo pa še novi obrazi :D LP ju
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Kolk pa je Seba imel cajt?

Čestitke za dobro izkoriščen dan. Tudi jaz sem ga ponucal za že 3. tekaški vzpon na Stol z Završnice letos. Folka bilo danes v hrib ih preveč.
Uporabniški avatar
 Cveto
Mislim da Je mel Sebastjan Zarnik 31:50
Klemen Triler 31:55
Aleš Udovič okol 33:00

Če sm kaj narobe napisal me popravite prosim.
Uporabniški avatar
 firbec
Hoj!
Začeli smo!
Rezultati
Zaenkrat le toliko - po kategorijah nisem ločil, ker za večino nimam podatkov o starosti :roll: :wink:

Več na kalisce.com

LP Marjan
Nazadnje spremenil firbec, dne 03 Nov 2008, 20:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ekola pa sem doživel tudi zadnje mesto in to 40 mesto v 40 letu starosti, ker namreč 39 let sem že dopolnil ha,ha.
Rezultat je pa tudi za anale slovenskega gorskega teka ha,ha 55:30 :lol: .
No ja nekje je treba ponovno začeti.O saj bodo prišli boljši časi!
Blo je super spet po dolgem času rint gor v hribe in to na Kališče kjer je bil sonček prav prijazen.
Imejte se lepo.Vidimo se na 3.Tekmi ki bo čez dva tedna, ker konec tedna imam na žalost obveznosti pa se ne bo izšlo.
ČAO!
 janezu
2.tekma 2.zlk jutri ob poldesetih pri potoku. turnih smučarjev baje ne bo,ostali pa vabljeni na mehko,830m visoko progo.firbca danes ni bilo gor, imel pa je vse stransko zamenjavo :D lp ju
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja upam da vam danes vrem služilo v najlepši meri.Me ni ker sem trenutno na trenerskem seminarju v Šmarjeških toplicah.Kaj čmo tudi to mora biti seveda.Vidimo se ob prvi priliki na Kališče imejte se lepo!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Dons nisem najdu nobenga pametnega dvatisočaka za prelaufat pa sem pršu na Kališče

Zbralo se nas je spet čez 30. V Kališki drek sem se zapodil z zmernim tempom. Ker sem doma pozabil inovke, je tu in tam šlo v negativni smeri.

Sicer pa je blo super. Čas pričakovano slab, ampak s takim stanjem se pač moram sprijazniti.
Uporabniški avatar
 GORSKI KOZEL
Žal se nisem mogel udeležiti teka, saj me je v soboto zvečer zvil slepič in sem mogel ostati v bolnici.Na srečo se je potem izkazalo da ni bil in sem trenutno prisel domov.Pridem pa 100% na vse druge lige. :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA