- 02 Nov 2008, 19:33
Mene zanima kakšne športne hlače nosite v prostem času. Če jih seveda, ali samo nosite jeans hlače?? Za mene je prosti čas tudi v šolo/službo. Doma pa nosim samo trenirke. To pa nebi noso v šolo
Pa me zanima v katere trgovine v mariboru naj gre pogledat??
Bil sem že v interšportu, gigi, hervisu, nes trgovini,... pa še jih je. Pa nisem nikjer nič našel. Problem imam da nena najdem nobene številke za mene. Vse so mi prevelike. Grem pa še pogledat v maya maya trgovino, mammut trgovino in v europark. Upam da bom našel kaj.
Kaj mi priporočate???
Rad bi pa imel nekaj udobnega in toplega za zimo. V šolo se vozim s kolesom in zato mi jeans ni vseč. Se hitro uničijo. Vsaj jaz imam takšne izkušnje.
Hvala za pomoč.

Pa me zanima v katere trgovine v mariboru naj gre pogledat??
Bil sem že v interšportu, gigi, hervisu, nes trgovini,... pa še jih je. Pa nisem nikjer nič našel. Problem imam da nena najdem nobene številke za mene. Vse so mi prevelike. Grem pa še pogledat v maya maya trgovino, mammut trgovino in v europark. Upam da bom našel kaj.
Kaj mi priporočate???
Rad bi pa imel nekaj udobnega in toplega za zimo. V šolo se vozim s kolesom in zato mi jeans ni vseč. Se hitro uničijo. Vsaj jaz imam takšne izkušnje.
Hvala za pomoč.