prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Katere programe za pregled podatkov športnih ur uporabljate? Jaz uporabljam sledeče (Garmin forerunner 405):

Sport Tracks (direkten zajem podatkov iz ure, samo približaš uro računalniku) - relativno dobri zemljevidi, veliko pregledov statistike, instalirano lokalno, nima community
Garmin Training Centre (avtomatski zajem podatkov iz ure; samo približaš uro računalniku) - slabost je v tem, da ima vdelan le tisti zemljevid, ki ga imaš kupljenega (npr. Adriaroute, city navigator), prednost je izdelava naprednih treningov (download iz vnaprej pripravljenih treningov na spletu - npr. runnersworld.co.uk), instalirano lokalno, nima community
Garmin Connect (avtomatski zajem podatkov iz ure) - googlovi zemljevidi, zelo okrnjen glede funkcionalnosti, dodajanje svojih ciljev, brez community
Motionbased (direkten zajem podatkov iz ure) - googlovi zemljevidi, veliko različnih grafov za prikaz različnih elementov treninga, kvazi community, a še zdaleč ne tako kot pri nike+, ima forum; dot race, map player, združevanje treningov
Logyourrun (možen import poti iz Garmin TC; ročni vpisi) ima forum, skupnosti pa ne

Mapmyrun (ročni vnosi) - moti me, da je preveč reklam, sicer podobno kot logyourrun.com
Tekaški dnevnik (tekac.net) (ročni vnosi) - slovenska različica logyourrun (brez zemljevida)
Google Earth - možen eksport poti iz programa Sporttracks ali Garmin training centre (zanimivo zaradi prikaza vseh poti hkrati)

Za MAC (nisem poizkusil): Ascent, trailrunnerX (slednji ima zelo lepe grafe statističnih podatkov)

Za Nike+ (nisem veliko poizkušal): nikeplus.com - fantastičen community, boljšega nisem videl; počasno delovanje - alternative: runnerplus.com, pri obeh ni mogoče dodajanje ročno vnešenih treningov ali prenos iz formatov, ki jih pozna garmin (omejeno na Nike+ opremo); super je dodajanje skupinskih ciljev (motivacija!), human race day...
Uporabniški avatar
 slovon
Jaz s FR305 uporabljam samo Ascent. Lep, razvija se in ni drag ($40).

LP, slovon

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA