Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

V soboto 6.12. bo potekal 9. Štanjelski tek, s startom ob 11h pri lovskem domu. Proga je dolga 7 km, poteka po makadamskih poteh, 1 km pa po asfaltu. Štartnina znaša 8 EUR, ki vključuje malico (pršut), tople napitke in darilo. Prijava bo do 30 min pred startom.
Podrobnejše informacije:
Rajko Grča: rajko.grca@siol.net 031/479-095
Vera Poljšak: 041/904-085
Uporabniški avatar
 RoKo
Loni napisal/-a:
Rajko napisal/-a:Štartnina znaša 8 EUR, ki vključuje malico (pršut)

A krivojedci bodo šli pa lačni domov? A bo tudi kaj sirčka?

Teran :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Loni
RoKo napisal/-a:
Loni napisal/-a:

Teran :juhuhu:

In vrli policaj RoKo me bo potem domov dostavil :lol: :lol: oziroma vsaj opravičilo napisal, ker bom videla malo preveč ovinkov.
Uporabniški avatar
 RoKo
Ni problema. Dostava je možna, opravičila ne zaležejo, pa tudi v pomoč niso v primeru kakšne nebodigatreba nesreče.

Sicer pa glažek al dva po dobri hrani ne škodita. Preverjeno.

Dolenjci ponavadi pridejo z avtobusom.
Uporabniški avatar
 Loni
RoKo napisal/-a:Ni problema. Dostava je možna, opravičila ne zaležejo, pa tudi v pomoč niso v primeru kakšne nebodigatreba nesreče.

Po kakšni hrani :?:
Uporabniški avatar
 RoKo
Loni napisal/-a:
RoKo napisal/-a:Ni problema. Dostava je možna, opravičila ne zaležejo, pa tudi v pomoč niso v primeru kakšne nebodigatreba nesreče.

Po kakšni hrani :?:

Po dobri. :wink: vem kaj misliš, paše tudi k vege.
Uporabniški avatar
 5rca
Loni napisal/-a:

Loni, ne sekiraj se zarad pršuta ... tega daš meni, jaz ti pa kupim nekaj posušenih marelic, kakijev ali pa hrušk, ki jih ponavadi prodajajo na stojnicah :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
U, kaki, to je tisto ta pravo. Pa še noge lahko malo skrajšava in poštukava, da nama bodo hlače prav. Bova Luzrja vzeli s sabo, da bo meril, koliko in kam dat. :lol:
Uporabniški avatar
 RoKo
Loni napisal/-a:U, kaki, to je tisto ta pravo. Pa še noge lahko malo skrajšava in poštukava, da nama bodo hlače prav. Bova Luzrja vzeli s sabo, da bo meril, koliko in kam dat. :lol:

Isti dan kot je Martinov tek je Praznik kakijev v Strunjanu. (če si ravno ljubiteljica tega sadu)

http://www.potopisnik.si/napovedi/festi ... -strunjan/
Uporabniški avatar
 Loni
A ti to mene malo zaj****? Sem jih ravno kupila eno konkretno dozo pri branjevkah na tržnici.
Uporabniški avatar
 Loni
A ti to mene malo hecaš? Sem jih ravno kupila eno konkretno dozo pri branjevkah na tržnici.
Uporabniški avatar
 RoKo
Loni napisal/-a:A ti to mene malo zaj****? Sem jih ravno kupila eno konkretno dozo pri branjevkah na tržnici.

Ne, samo obveščam, kot mi je v navadi. :wink:
Uporabniški avatar
 5rca
Loni napisal/-a:U, kaki, to je tisto ta pravo. Pa še noge lahko malo skrajšava in poštukava, da nama bodo hlače prav. Bova Luzrja vzeli s sabo, da bo meril, koliko in kam dat. :lol:

zmenjeno :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA